Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(vida777 @ 2008 07 22, 10:56)
bet jei tu visiem sakai, kad tavo zirnmedis yra akacija, tai gali sakyt , kad ir meska - yra pantera... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif va čia tai mintis - tiesiai į dešimtuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:43)
As gyvenu netoli Silainiu, tai man cia viskas kaip ir vietoj...o mano sodyba vaziuojant link Klaipedos, 50 km.nuo Kauno

Nu va, sakau gi, kad gali pas mane nuo Romainiu kalno pescia nusileidus ateit kavos atsigert... Kaimynka drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 22, 10:45)
sako, trečias kartas nemeluoja  mirksiukas.gif

O jei pameluos?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 22, 10:05)
lotuliukas.gif va čia tai mintis - tiesiai į dešimtuką thumbup.gif

o gal geriau nieko nesakyti, o pavadinti "mano zveris" ? wink.gif Ir kiekvienas pagal savo fantazija tegus sprendzia kas cia - nereiks nieko aiskinti biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu klausimuka apie tuos mazycius pavasari zydibcius irisus. Cia tie, kuriu tik ziedukai is zemes kyso. Ar juos kaip tulpes reikia iskasti kai lapai nugelsta, ar ne? Ir gal galetumet prakonsultuot del aukstuju irisu ax.gif . Ar jie augtu pavesyje?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Labai gražūs Jūsų visų namučiai ir juos supanti aplinka wub.gif Daug patirties turite. Gal kuri žinotų ir galėtų pasakyti kokie tai medeliai pagal nuotraukas? Pirmos dvi foto vieno medelio, trecia ir ketvirta nuotraukos kito medelio, kuris augina kažkokias raudonas uogytes ax.gif Ti nuotraukų kokybė prasta, fotografuota iš telefono. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:47)
Cia maza kompensacija uz tai, kad nuo temos panas atitraukiau ax.gif
user posted image
laukines sienos ale dekoras biggrin.gif

ojoj, gi tuos juodus dekorus planavau planavau pirkti, vieną pabandymui nusipirkau .. kol pasibandžiau ir daugiau nebeliko. Va, kur jie "nusėdo" bigsmile.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 07 22, 10:56)
<...>
mat kaip, o man kaip tik graziau, kai su kaimynais vientisa.... ir mes tariames su kaimynais isvien aplinka tvarkyt (be jokiu tvoru) - automatiskai erdve padideja  g.gif .
<...>

o mano istorija apie vientisas erdves buvo tokia: pasidariau spygliuočių ir rūgščiamėgių plotelį šalia kaimynų svarainių. Kaimynams rankos nekildavo savųjų svarainių tvarkyt. Na ir ką, pasiraitojau rankoves pavasarį ir kartu su mergiote išdraskėm bruzgyną - kaimynų teritorijoj. Palikom tik kaukazinį šiloką. Tai spėk kas liko. Svarainių jaunuolyną dar su žoliapjove nusišienauja, o šilokas ir toliau piktžolių apsupty plečiasi. Čia taip ~15m riba. Likusioji riba avietėm ir garšva akis žavi. Jaučiuosi taip, tarsi pakankamai didelė riba "už tvoros" man priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 22, 10:49)
Gal jau kita meistra kvieskit unsure.gif . Sitas tikrai atgrubnagis

schmoll.gif gal tik sitas nelabai..nors gal ir nieko biggrin.gif , o va mano gerves visai neblogai sakyciau, o ir jo lankstnuka turiu su daaaug graziu darbu...jis ir is akmens skaldo ir metala ipaiso kur nori...tikrai is neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik spėk čia paskui jus skaityt ir nuotraukas saugot... blink.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 21, 05:27)
yra tokie ale batai biggrin.gif teko matyti - padas plastmasinis, su apacioje itaisytais dygliukais...istatai koja jau su batu ant to pado, su tokiomis juostelemis koja apraizgai pagal savo  dydi ir vaikstineji, vaikstineji...galejau nusipirkt mastau.gif

A kur matei? Jolaxus davė nuorodą, bet ten Vilniuj. Nu nevažiuosiu vien dėl batų ten, kiek jau MB bemylėčiau blush2.gif

QUOTE(jolaxus)
prisegtų prie žemės kaskart dedant koją, kaip per šlapią molį ko gero, kai kiekvieną žingsnį įsiurbia ir lupti reikia unsure.gif na jei keli kvadratiniai metrai tos žolytės, o kai daugiau, tai greičiausiai vargo vakarienė doh.gif

Nežinau, MB nusprendė, kad pjaunant žolę vietoj to, kad vaikščiot dykai, reik vaikščiot su tokiais batais (gudrus jis pas mane... lotuliukas.gif ). Visvien vyresnioji dukra žolę pjauna, tegu sportuoja vaikas blush2.gif Žolė pernykštė, nebe molis, reik pabandyt.

QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 10:27)
Sitas tikrai graziausias  wub.gif  Mano puse metu vyresnis uz tavo...  smile.gif
(Gal zinai, kur gauti mot.g. seklyciu?.. topsecret.gif )

Galiu pafundyt. Bet tik barteriu, keičiu į vyr. g. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 22, 10:45)
sako, trečias kartas nemeluoja  mirksiukas.gif

Na jau... O man ką pasakysit? "Ketvirtas kartas nemeluoja?" blink.gif

O čia pavogiau vaizdzialį iš mamos gėlyno. Tik fotikas kvailas, ryškiai filfetavus katilėlius rodo kaip mėlynus. O taip norėjau klasikinių spalvų "oranžinė-violetinė" derinį pademonstruot...:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 22 liepos 2008 - 12:10
Mergaites, as tuoj apsiverksiu. Skotas nukirto mano sausmedi ir paliko kabot. O as galvojau kodel per pati zydejima tas sausmedis dziut eme. Pasirodo per tinkline tvora ikiso zirkles ir atkirpo visa kamiena. Ir visa tai dare man matant, o as galvojau, kad jis tik sakutes savo pusej kaip visada nukarpo. Tuoj geles prades man karpyt. Nesinori bartis, bet truksta zodziu tokiam elgesiui apibudint.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 22, 13:10)
Mergaites, as tuoj apsiverksiu. Skotas nukirto mano sausmedi ir paliko kabot.

Kaimynai visur vienodi, ar UK, ar LT. Pas mamą tujos tuoj džiūt nuo "geros" kaimynės pradės. Ir baisiausia, kad nieko nepadarysi. Nebet tvora užsibarikaduot, kad neprieitų...
Atsakyti
Įdomu kuo sausmedis užkliuvo g.gif , taigi jis nėra koks smarkiai besiplečiantis unsure.gif , mano kaimynas irgi per tvorą iškirpo mano vinvytį nuo pat pašaknų, tas tai tikrai dygsta ne ten kur reikia, bet pikta vistiek dėl tokio elgesio schmoll.gif , nors paskytų, kad maišo, o ne patyliukais karpytų doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 22, 13:10)
Mergaites, as tuoj apsiverksiu. Skotas nukirto mano sausmedi ir paliko kabot. O as galvojau kodel per pati zydejima tas sausmedis dziut eme. Pasirodo per tinkline tvora ikiso zirkles ir atkirpo visa kamiena. Ir visa tai dare man matant, o as galvojau, kad jis tik sakutes savo pusej kaip visada nukarpo. Tuoj geles prades man karpyt. Nesinori bartis, bet truksta zodziu tokiam elgesiui apibudint.

žinai, yra tokia taisyklė nerašyta - jei augalas tavo, tai jį reikia iš visų pusių prižiūrėt. Tavuoju atveju sodinčiau kokius 40 cm toliau nuo tvoros ir atrama būtų ne tvora, o atskirai "sukonstruota". O kas liečia kaimynus, tai siūlau prisimint anglų serialą "Aukštas lygis" ir palygint ponią Hortenziją bei jos sesers šeimynėlę lotuliukas.gif
Atsakyti