Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(ADA @ 2008 07 22, 10:28)
Sobieska, ne į temą, bet man ta tavo antroji pantera daaaaug gražesnė  biggrin.gif (čia ta su keturiais ratais blush2.gif ) mirksiukas.gif

blink.gif Tu ka purvo brolius palaikai lotuliukas.gif , ui kaip as ant ju pykstu kai MB jiems pradeda rodyti daugiau demesio nei man, bet kai pasiima kartu palakstyt tai visai nieko buna. Na ir kartais as ja pasikinku, juk siip ar taip ant Dubysos slenio gvenam, yra kur vazinetis
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 22, 10:10)
lotuliukas.gif ... ( t.y. panteros snukelis neleidžia suprast, kad tai pantera). Bandysiu tris kartus žiūrėt  4u.gif

Man ji i meska is snukelio panasi blush2.gif . Bandysiu ir as tris kart ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 22, 10:27)
istorija puikiai iliustruota thumbup.gif
pantera - soooootus kaaatinas biggrin.gif

lotuliukas.gif irgi liuks palyginimas vis arciau tos gimines thumbup.gif

MB uzsikviete meistra i svecius - apziures savo igudusia akim sodyba, gal dr ka nors isdros kas jai iktu g.gif ...as galvoju gal man rekia lieptelio per pruduka biggrin.gif labai jau tingisi ratais vaiksciot kai norisi pvz.nueit pasisupti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:27)
...Jezau, jau nuo tems kaip nukrypom... nu bet reikia is arciau truputuka susipazinti, jia vos ne kaip antra seima - kiek laiko jums skiriu biggrin.gif ...

sobieska, o mudviejų tai tie kiti kvietkeliai žiūriu panašaus amžiaus abudu mirksiukas.gif mano atveju tai sakau "užauginom nianką, galima augint lialką" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 10:31)
drinks_cheers.gif  Dar papasakok, i kuria puse nuo Kauno bazuojiesi, kad po Raudondvario pl. lakstai  mirksiukas.gif ?

As gyvenu netoli Silainiu, tai man cia viskas kaip ir vietoj...o mano sodyba vaziuojant link Klaipedos, 50 km.nuo Kauno
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 07:27)
Sitas tikrai graziausias  wub.gif  Mano puse metu vyresnis uz tavo...  smile.gif
(Gal zinai, kur gauti mot.g. seklyciu?.. topsecret.gif )

sako, trečias kartas nemeluoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 22, 10:27)
istorija puikiai iliustruota thumbup.gif
pantera - soooootus kaaatinas biggrin.gif

Arba pantera nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 22, 10:42)
sobieska, o mudviejų tai tie kiti kvietkeliai žiūriu panašaus amžiaus abudu mirksiukas.gif mano atveju tai sakau "užauginom nianką, galima augint lialką"  biggrin.gif

drinks_cheers.gif nezinau ka as daryciau be savo auklino, labai daug pamacina ypac kai neina i mokykla biggrin.gif , bet uztatai, kaip pradejo noret i kiema isbegt, ypac tuo metu kai mazius atsikelia lotuliukas.gif

Cia maza kompensacija uz tai, kad nuo temos panas atitraukiau ax.gif
user posted image
laukines sienos ale dekoras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 liepos 2008 - 09:50
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:38)
blink.gif  Tu ka purvo brolius palaikai lotuliukas.gif , ui kaip as ant ju pykstu kai MB jiems pradeda rodyti daugiau demesio nei man, bet kai pasiima kartu palakstyt tai visai nieko buna. Na ir kartais as ja pasikinku, juk siip ar taip ant Dubysos slenio gvenam, yra kur vazinetis

Ne, man ta su stiklais labiau patiko, Honda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:41)
lotuliukas.gif  irgi liuks palyginimas  vis arciau tos gimines thumbup.gif

MB uzsikviete meistra i svecius - apziures savo igudusia akim sodyba, gal dr ka nors isdros kas jai iktu g.gif ...as galvoju gal man rekia lieptelio per pruduka biggrin.gif  labai jau tingisi ratais vaiksciot kai norisi pvz.nueit pasisupti ax.gif

Gal jau kita meistra kvieskit unsure.gif . Sitas tikrai atgrubnagis
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif

Na jus cia tep fainai bendraujat thumbup.gif na ir as retkarciais noreciau cia pas jus uzsukti ax.gif nes aktuoli tema rolleyes.gif Nes irgi sioki toki kiemeli turim blush2.gif na iki jusu lygio tai ojojoi doh.gif kaip toloka blush2.gif

o man visai nieko ta pantera, neviskas grazu kas tobulu formu thumbup.gif taip gal net ir idomiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 21, 16:46)
user posted image

Asmeniskai man nesigauna kazkaip pagaminti biggrin.gif kazka naturalaus.Stringa man su tuo reikalu.Zadu ta patvori kairej pusej pakapstyti ir prisodinti zalumos, kazko aukstesnio norisi.Ale, kai pradesiu vel su liniuote braizyti doh.gif  biggrin.gif vel snipstas gausis.Nu neisipaisau i gamta ir viskas blush2.gif Jei pavyks greitu laiku parsivezti augalu, gausit jus susodinti lotuliukas.gif Nufotkinsiu vieta dursiu su pagaliu ir gausit rodyt, ka sodint bigsmile.gif .O del tu akmenuku, tai tik siandien sustaciau siaip ax.gif , bet manau, kad dar jie keis ir vieta ir padeti.

lb grazu wub.gif , va ir man turbut sitaip gautusi - net palengvejo, kad ne as viena tokia - patinka naturalumas, o gaunasi pagal liniuote doh.gif , nors tu nagus nusikapok... is pradziu buna visai neblogai, bet vis knieti padailint... o tada ziuriu blink.gif , kad jau persistengta ir viiiiisai schmoll.gif .

QUOTE(Tina* @ 2008 07 21, 17:32)
Atkeliu savo klausima is senos temos  ax.gif

jukos ziemoja be problemu LT, o del sitos inoringumo pasitark su Knifofija, kai is ekskursiju parleks....

QUOTE(maidana @ 2008 07 22, 06:29)
Retai užsuku,bet...per daug gražu biggrin.gif viską gadina kaimynės teritorija tongue.gif ten tvarkoma taip pat ,kaip veidrody,iš pirmo žvilgsnio neįsikirtau,kad permatoma tvora,maniau vientisa ax.gif gal reikėtų ką aukštesnio pasodinti,tik be "liniuotės"pvz.parko rožių gyvatvorę  ir tris akmenukus padėčiau kitur.

mat kaip, o man kaip tik graziau, kai su kaimynais vientisa.... ir mes tariames su kaimynais isvien aplinka tvarkyt (be jokiu tvoru) - automatiskai erdve padideja g.gif .

QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 09:14)
Is tikro reikia panteros snukuti truputi paplonint, labai sprandukas storas, bet meistras rode MB nuotrauka, pagal kokia dare, nu sake kad panasu g.gif bet yra kaip yra tongue.gif pantera ir taskas

ir as pagalvojau, kad meska, tik po to supratau, kad cia ta legendine pantera.... , bet jei tu visiem sakai, kad tavo zirnmedis yra akacija, tai gali sakyt , kad ir meska - yra pantera... kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, o vaikams tai isivaizduoju, kiek dziaugsmo thumbup.gif .
Atsakyti