QUOTE(Srove @ 2008 07 21, 16:46)
Asmeniskai man nesigauna kazkaip pagaminti
kazka naturalaus.Stringa man su tuo reikalu.Zadu ta patvori kairej pusej pakapstyti ir prisodinti zalumos, kazko aukstesnio norisi.Ale, kai pradesiu vel su liniuote braizyti
vel snipstas gausis.Nu neisipaisau i gamta ir viskas
Jei pavyks greitu laiku parsivezti augalu, gausit jus susodinti
Nufotkinsiu vieta dursiu su pagaliu ir gausit rodyt, ka sodint
.O del tu akmenuku, tai tik siandien sustaciau siaip
, bet manau, kad dar jie keis ir vieta ir padeti.
lb grazu
, va ir man turbut sitaip gautusi - net palengvejo, kad ne as viena tokia - patinka naturalumas, o gaunasi pagal liniuote
, nors tu nagus nusikapok... is pradziu buna visai neblogai, bet vis knieti padailint... o tada ziuriu
, kad jau persistengta ir viiiiisai
.
QUOTE(Tina* @ 2008 07 21, 17:32)
Atkeliu savo klausima is senos temos
jukos ziemoja be problemu LT, o del sitos inoringumo pasitark su Knifofija, kai is ekskursiju parleks....
QUOTE(maidana @ 2008 07 22, 06:29)
Retai užsuku,bet...per daug gražu
viską gadina kaimynės teritorija
ten tvarkoma taip pat ,kaip veidrody,iš pirmo žvilgsnio neįsikirtau,kad permatoma tvora,maniau vientisa
gal reikėtų ką aukštesnio pasodinti,tik be "liniuotės"pvz.parko rožių gyvatvorę ir tris akmenukus padėčiau kitur.
mat kaip, o man kaip tik graziau, kai su kaimynais vientisa.... ir mes tariames su kaimynais isvien aplinka tvarkyt (be jokiu tvoru) - automatiskai erdve padideja
.
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 09:14)
Is tikro reikia panteros snukuti truputi paplonint, labai sprandukas storas, bet meistras rode MB nuotrauka, pagal kokia dare, nu sake kad panasu
bet yra kaip yra
pantera ir taskas
ir as pagalvojau, kad meska, tik po to supratau, kad cia ta legendine pantera.... , bet jei tu visiem sakai, kad tavo zirnmedis yra akacija, tai gali sakyt , kad ir meska - yra pantera... kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, o vaikams tai isivaizduoju, kiek dziaugsmo
.