Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

Tas "ąsotis" koks įdomus.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 05, 21:49)
Tas "ąsotis" koks įdomus.

O man suoliukas labai mielas ax.gif
Atsakyti
O cia jau keli mano naujieji gyventojai, tik abejoju, ar tie sidabriniai rutuliukai ziemos pas mus
user posted image
Dar klausimelis, del tu ''plauku''puodyneje biggrin.gif Ka su jais daryti rudeni, nukirpti ar palikti, sodinti i zeme, ar nesti i kambari?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 08 05, 21:54)
O cia jau keli mano naujieji gyventojai, tik abejoju, ar tie sidabriniai rutuliukai ziemos pas mus
user posted image
]

As irgi turiu du tokius sidabrinius krumelius ir labai tikiuosi, kad jie ziemos rolleyes.gif idomiai jie "zydi" sakyciau, kad gana greiti jie dideja biggrin.gif

Visai neblogai patobulinai pakrastuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 05, 20:51)
O man suoliukas labai mielas ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif

QUOTE(Srove @ 2008 08 05, 20:54)
Dar klausimelis, del tu ''plauku''puodyneje biggrin.gif Ka su jais daryti rudeni, nukirpti ar palikti, sodinti i zeme, ar nesti i kambari?

Jei aš galvoju apie tuos pačius "plaukus", tai manau, reiktų įnešti. Pavadinimo nežinai "tikslesnio"?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 08 05, 21:16)
Pirmiausia parodau egle, nes tokia isigijau, tik maza, kai uzaugs gal atrodys taip(jei uzaugs rolleyes.gif )
user posted image
O cia tai nustebau, kai pamaciau to medinio bokstelio kaina-100 eur doh.gif
user posted image

Primink man Srove, kurioj cia saly buvai? T.y. kur man reikia keltis gyvent, t.y. kur taip vertinamas ranku darbas? biggrin.gif

As visad galojau, kad araukarija yra vienintelis spygliuotis, kuris kaip kambarinis augalas auginamas pas mus. Va toks-
http://209.85.135.10...v...;cd=1&gl=lt
Tai cia tas pats ar ne? Is isvaizdos man ne ypac panasus. Isspreskite sita misle.
Beje visus chemikalus radau Seniuose. Kazkaip praregejau. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 05, 21:48)
Čia ne eglutė, o ARAUKARIJA ji mūsų sąlygomis nežiemoja (nebent gyveni ne Lietuvoj, nebepamenu), tai vienintelis medis į kurį netupia paukščiai, dar kitaip vadinamas "Beždžionių mįsle"

Gyvenu tai Lietuvoj ir labai nuliudau, kad araukarija neziemoja pas mus.Tikslus pavadinimas araucaria affenratsel, Vokietijoje sake, kad ziemos, kad jie vadina si medi gyvatmedziu, ten tie medziai auga ir ziemoja, bet juk ir ten buna salciu g.gif
Kaip bus taip jau dabar, bandysiu ziemai pridengt truputi.

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 08 05, 21:58)
As irgi turiu du tokius sidabrinius krumelius ir labai tikiuosi, kad jie ziemos rolleyes.gif idomiai jie "zydi" sakyciau, kad gana greiti jie dideja biggrin.gif

Visai neblogai patobulinai pakrastuka thumbup.gif

Man pasakojo, kad ten laukuos pilna rudu tokiu bumbulu.Tai gal jie nusale g.gif
Kai tvoros ner, tai tas pakrastukas, kaip ne pakrastukas rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2008 08 05, 22:09)
Primink man Srove, kurioj cia saly buvai? T.y. kur man reikia keltis gyvent, t.y. kur taip vertinamas ranku darbas? biggrin.gif

As visad galojau, kad araukarija yra vienintelis spygliuotis, kuris kaip kambarinis augalas auginamas pas mus. Va toks-
http://209.85.135.10...v...;cd=1&gl=lt
Tai cia tas pats ar ne? Is isvaizdos man ne ypac panasus. Isspreskite sita misle.

Buvau Vokietijoje.Cia, kur tu rodai, tai ne tokia mano araukarija, bet si irgi labai grazi.

Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2008 08 05, 22:06)
Jei aš galvoju apie tuos pačius "plaukus", tai manau, reiktų įnešti. Pavadinimo nežinai "tikslesnio"?

Pavadinimo nezinau unsure.gif Bet galai, tai kaip plonyciu smilgu.
Atsakyti
[quote=sidabrinekuoja,2008 08 05, 14:06]
O as vis braskes skinu. Niekaip nenustoja zydet ir uogu megzt, bet rugpjucio gale rausiu jas ir atiduosiu. Dukrai neidomu uogyciu rytais ieskot doh.gif , o tik del jos ir sodinau. Kai israusiu prasysiu pas visas gelininkes patarimu ka i laisva vieta sodint. Kol kas esu numacius levanda, laumakes ikelt is kito gelyno ir leliju pasodint..... rolleyes.gif Lauksiu patarimu ir kritikos blush2.gif
Papildyta:

o as palikciau kelias braskes, ne del uogu, nors ir ju ten galetum kelias nusiskinti, bet buten gelynui papuosti............kiek maciau ir zurnaluose ir pati pas vokiecius kai sveciavausi, uzeina nauja mada i gelynus sodinti darzoves, tai pomidora, tai buroka, tai kelis svogunus, atrodo nerealiai, pas tuos vokiecius tai pomidoras salia raudoneliu, viendienes ir bergenijos raudonavo, nu kazkas keisto, bet labai idomaus...........o zurnaluose ypac vokiskuose vis pasirodo tokiu nuotrauku ir jau rusiskuose uzmaciau recenziju, kad sita mada ateina, taip kad siulyciau ir lietuviams neatsilikti, salotu, spinatu ar buroku i gelyna ikisti....smile.gif
Atsakyti
SKELBIMAS nenurimstancioms: vakar buvau SODO SKRYNIOJ,kokiu viksvu nusipirkau wub.gif viena,vadinama silkine,o salia jos bordo spalvos zolyna-nu atrodo thumbup.gif .Kaip visada- nuvaziavau pirkt medelio,tai nusipirkau ir ji ,ir viksvu pulka,dar kitam kromeli baltai zaliu siloku( nu labai graziu),dar prasukau ( lotuliukas.gif )pro senukus ,ten pasikroviau melsviu ir hortenziju( tipo brokuotu),tai grizau namo su visa oranzerija ax.gif tik kad lyja nesustojant,negaliu eit sodint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 08 05, 10:36)
parodyta buvo raudonoji sitos soruoles sese.

QUOTE(Knifofija @ 2008 08 05, 15:17)
Tai ašuotė, pas mus žiemoja puikiausiai.

O tai tas pats augalas - soruole ir asuote?

QUOTE(Knifofija @ 2008 08 05, 21:48)
tai vienintelis medis į kurį netupia paukščiai

Kaip idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 08 06, 08:48)
...kiek maciau ir zurnaluose ir pati pas vokiecius kai sveciavausi, uzeina nauja mada i gelynus sodinti darzoves, tai pomidora, tai buroka, tai kelis svogunus
...
sita mada ateina, taip kad siulyciau ir lietuviams neatsilikti, salotu, spinatu ar buroku i gelyna ikisti....smile.gif

šiemet buvau užsimojusi mongoldų darže pasisėti, tačiau pavėlavau su užmojais, jau nebuvo laiko sėklų ieškoti. O jie tai gana gražiai atrodo, gal reikės kitam sezonui gėlyne vieto paieškoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 08 06, 08:48)
[o as palikciau kelias braskes, ne del uogu, nors ir ju ten galetum kelias nusiskinti, bet buten gelynui papuosti............kiek maciau ir zurnaluose ir pati pas vokiecius kai sveciavausi, uzeina nauja mada i gelynus sodinti darzoves, tai pomidora, tai buroka, tai kelis svogunus, atrodo nerealiai, pas tuos vokiecius tai pomidoras salia raudoneliu, viendienes ir bergenijos raudonavo, nu kazkas keisto, bet labai idomaus...........o zurnaluose ypac vokiskuose vis pasirodo tokiu nuotrauku ir jau rusiskuose uzmaciau recenziju, kad sita mada ateina, taip kad siulyciau ir lietuviams neatsilikti, salotu, spinatu ar buroku i gelyna ikisti....smile.gif

vadinasi as labai madinga,nes pas mane zemuogynas gelyne tupi,o ir pamidorai salia dekoratyvimiu raudonuoja lotuliukas.gif Tk va su tresimu-jei nori ekologisku darzoviu,tai netiks trasom belekaip svaistytis-pas mane jos auga naturaliai ax.gif ..
kas link darzoviu-kas be ko pavasari labai graziai atrodo laiskiniai cesnakai,rudeniop-kopustu ,tokiu su bordo lapais galvos-----kaip kokia perkunrope,daug sykiu padidinta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2008 08 05, 21:54)

labai thumbup.gif wub.gif tik man atrodo kad pavasari turesi ka veikt-augaliukai viens su kitu prades galynetis,teks praretinti.As jau dabar nagus kasausi,nes turiu tokiu dziungliu drinks_cheers.gif
Atsakyti