Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(Knifofija @ 2008 08 01, 11:25)
Nupurkšk "karate" jis turi aktiricidų,o jie veikia visokias erkutes, turėtų padėti. Nes ligos skylučių nedaro, o priedo dadėk kokį fungicidą, pvz. previkūrą, juos galima maišyti.

Aciu labai. As dar du klausimus kvailus turiu:)

Pazeistas raugerskio sakas nugeneti ir sudeginti, o purskimas pades profilaktiskai, t.y. neuzsikres kitos sakos? Tiketis, kad pagis pazeistos, turbut kvaila? Slyvos tai jau ka ten..negenesiu, nes suvarpyta kiaurai. Kazkokie dar brudai i tradeskante isisuko:(
Senukuose kiek dairiausi, tai nemaciau tokiu chemikalu, gal itariat kur galeciau ju rasti?
Atsakyti
tokie dalykai yra rakinami stiklinėse spintose, nesvarbu Senukai ar ŽS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 04, 10:13)
Kokius didelius sodinai  blink.gif . Bet dėl to turbūt jau ir žydi smile.gif .
Sėti pievų, kaip ir nereikia. Savaime. Tik apraunu nepageidaujamus kiečius ir viskas.

jau nuzydejo praktiskai verysad.gif , pora savaiciu tik grozis.. [nzn g.gif , kitamet kazka kitka kompanijai prie jurgino kisiu matyt; tiesa, kana jau prazydo ten thumbup.gif , standartine oranzine]

tavo pievos turetu but wub.gif rolleyes.gif , as kai krosus rytais pro naturalias pievas begioju - kaifuoju wub.gif .

QUOTE(jolaxus @ 2008 08 04, 16:16)
Kad palaikyti jų formą reikia juk reikia pagenėti, tvarkyti tą lają, antraip tikrai augalas praras pirminį grožį.

Gal kas galit pasakyt, kada genet svyranti skiepyta medeli? blush2.gif
konkreciau - zirnmedi.

QUOTE(smth1 @ 2008 08 04, 23:00)
Senukuose kiek dairiausi, tai nemaciau tokiu chemikalu, gal itariat kur galeciau ju rasti?

QUOTE(Sraunius @ 2008 08 04, 23:08)
tokie dalykai yra rakinami stiklinėse  spintose, nesvarbu Senukai ar ŽS  4u.gif

Jooo doh.gif rolleyes.gif , klausi pardaveju, paskui ilgai ilgai lauki, kol atsinesa ta stebuklinga rakteli... lotuliukas.gif
Papildyta:

aciu, mielosios, del karunuotu ziedeliu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Atradau labai faina augaliuka:
http://images.google...

Gal kuri auginate? ax.gif
Atsakyti
Na matot mielosios..as tas spintas zinau. Kur jos stovi irgi. Ir procedura pakvietimo konsultanto netgi. Betgi perskaicius iv. chemikalu pavadinimus tu konkreciu neuztikau. Nu bet ka- paklausiu garsiai. Gal visgi atsiras.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 08 05, 10:33)

Gal kuri auginate?  ax.gif

Taigi pries kazkiek puslapiu apie tai snekejom. Tik tada parodyta buvo raudonoji sitos soruoles sese. Sneketa buvo tai, kad raudonoji neziemoja Lietuvoj, o zalia jos sese ziemoja. As pati neauginau, nezinau, bet pavertus atgal keleta puslapiu rastum kas liudijo tai:)
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 04, 22:30)
Čia jau per dideli pikiuoti, sodink kuo greičiau. Maži tai kai nesiekia  vieno centimetro.

Ačiū cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 05, 10:33)

Gal kuri auginate?  ax.gif

Auginu nuo šio pavasario Pennisetum macroruna (jau žiemojęs Lietuvoj) ir Pennisetum alopecuroides "Little Bunny" (olandas).... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 08 05, 09:36)
Na matot mielosios..as tas spintas zinau. Kur jos stovi irgi. Ir procedura pakvietimo konsultanto netgi. Betgi perskaicius iv. chemikalu pavadinimus tu konkreciu neuztikau. Nu bet ka- paklausiu garsiai. Gal visgi atsiras.

o as nesijaudinu dek konkreciu pavadinimu ax.gif
imu kad butu ''fungicidas'' arba '' insekticidas'''[sorry gal netaisyklingai, bet esme supratot], ir skirta buna serbentams ir obelims lotuliukas.gif , o as ant geliu purskiu doh.gif
bet viskas ciki thumbup.gif
dar ziuriu, kad buteliukas butuj maziukas, did koncentracijos - tada paprasta naudot, kelis lasus i litra is akies, ir psiuo! biggrin.gif

is kitos puses, su rimtom probl. nesusiduriau - miltlige, amarai, rudys... kazkokios rauples ant ratiliu buvo... viskas pagydyta thumbup.gif [arba man pasiseke unsure.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 05 rugpjūčio 2008 - 10:22
QUOTE(smth1 @ 2008 08 05, 10:36)
Taigi pries kazkiek puslapiu apie tai snekejom. Tik tada parodyta buvo raudonoji sitos soruoles sese.

Ok ok ...
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2008 08 05, 11:03)
Auginu nuo šio pavasario Pennisetum macroruna (jau žiemojęs Lietuvoj) ir Pennisetum alopecuroides "Little Bunny" (olandas).... 4u.gif

Gal galima foto? ax.gif Idomu kaip adaptavesis augaliukas atrodo smile.gif Suzavejo mane tada ir ta raudona, dabar nete radau sita, pavadinimu visu galvoj nenesioju, tai maniau, kad ciakitas augaliukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 08 05, 11:20)
o as nesijaudinu dek konkreciu pavadinimu ax.gif
imu kad butu ''fungicidas'' arba '' insekticidas'''[sorry gal netaisyklingai, bet esme supratot], ir skirta buna serbentams ir obelims lotuliukas.gif , o as ant geliu purskiu doh.gif
bet viskas ciki thumbup.gif
dar ziuriu, kad buteliukas butuj maziukas, did koncentracijos - tada paprasta naudot, kelis lasus i litra is akies, ir psiuo! biggrin.gif

is kitos puses, su rimtom probl. nesusiduriau - miltlige, amarai, rudys... kazkokios rauples ant ratiliu buvo... viskas pagydyta thumbup.gif [arba man pasiseke unsure.gif ]

O man atrodo, kad rimtesnes problemos uz miltlige nebuna verysad.gif . Kuo tik as nepuskiau, o ji plinta ir nors tu ka. Vakar nupirkau kazkokiu miltuku ir zeme pabarsciau. Dabar lauksiu rezultatu.
Atsakyti
Aš nuėjau vakar pirmųjų žemuogių savo mažiui - ir nusiminiau, lapai apgraužti kažkokie verysad.gif O žemuogės, kur iki rudens veda uogas doh.gif Kas gali joms būti, kaip jas gelbėti? 4u.gif
Atsakyti
kaip ir vėlu pirmosioms zemuogems, .............
jei apgrauzti tai aisku vabalai ar kiti kramtantys, bet kaip as labiau ekologiniam sodui darzui ir gelynui prijaucianti, tai nuo tokio gerio nieko nepurskiu, mano irgi apkramtytos, kitais metais vel kaip naujos bus.....smile.gif).........
o siaip tai jei jau man buna nu labai negrazu ziureti, tai sergancius, arba daugiau pagrauztus tai nuskinu ir sudeginu........praeitais metais slyva taip savo nuvariau, kad jai buvo sokas ir nebeatsigavo, uztai siemet ant to stagaro ipomeja sukasi ir man grazu ir slyvu neturiu..smile.gif)
Atsakyti