Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(Sraunius @ 2008 08 01, 14:23)
kuom padėti? Na auga tokia pas mane ir visiška nesąmonė, kad negalima pasidauginti. Aišku, tektų ilgėliau laukti ir pačiai formuoti medelį/krūmą. Lauko prekybvietėse ne karvę kainuoja  tongue.gif

tai, kad ne karve, tai zinau,bet buvau kojelaviciaus g, tai tu sluoteliniu gal 4 rusys blink.gif
tai ir klausiu, is kurios geriausiai formuoti medeli blush2.gif
babytes kaimuke nezino gi tu lotynisku panadinimu ax.gif
Atsakyti
O siaube kas per padaras blink.gif na as dar tokio pas save nemaciau bet ir tikuosi kad nematysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 08 02, 15:38)
rokoko,gapo aciu 4u.gif liudnuma verysad.gif
sobieska grozekis biggrin.gif
su koja juos naikint nepadeda su kauptuku is kokio trecio kart uzkapoju tongue.gif  biggrin.gif

pas mano tevus sode tokiu groziu sooociai... jokie meslai jiems neidomus... mama sake laiste pieva vandeniu su skalbimo milteliais, po tokios atrakcijos sake jie leke is po zemiu... o tada jau rinko i kibiriuka... aisku tokiom priemonem neisnaikinsi, ale nors ju kieki sumazina biggrin.gif nes eda jie viska ir po daug...
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 08 02, 13:00)
o as jau zinok nebestradalinu del fliokso ir rudbekijos kaiminystes,ir salia tos pacios rudbekijos leukoniju debeselis ruzavas ir man visai nieko biggrin.gif , aisku buna deriniu ir labiau vykusiu, tobulet yra kur, bet kaip mum per spalvu teorijos seminara vienas destytojas pasake, gamtoje nera nederanciu spalvu, egzistuoja tik subjektyvus zmogaus poziuris i tai, kas vienam dera, kito akiai baisus nesuderinamumas. juk ir zioveinis mano darzely zydi visas ruzavas, o "lupa"oranzine smile.gif

na jeigu net protingos mokslo galvos taip sako blink.gif bigsmile.gif , tai paguodei 4u.gif 4u.gif
mano kancios kiek aprims rolleyes.gif

QUOTE(GAPO @ 2008 08 03, 12:43)
rokoko, tie kardeliai kartais ne žalsvos spalvos? Aš laukiu nesulaukiu. Bordo ir geltoni jau puikuojasi prie sienos, o žalsvieji vėluoja  rolleyes.gif

taip, "salotiniai". mazesni, nei tikejausi unsure.gif , bet is principo patiko wub.gif derinys su jurginais.
sodinau isdaigintus 30cm.

GAPO, kai rasei apie savo tyrus, tai suzavejo, kad seji ''pievas'' zydincias wub.gif . Tai nuostabu! Manau, jei pasesi tuos linus ir dar ten kazka, tai vis tiek sudygs ir zydes... jei ne siemet, tai kitamet tikrai... jei tik daugiameciai...

Atsakyti
Nu ir pabaisos tie kurkliai unsure.gif

Ikasiau kieme lantana su vazoneliu, tai prazydo. Is pradziu tai buvo numetus visus lapiukus, tada as ja apkarpiau, atzele ir stai siandien bigsmile.gif Parkeliavusi is Sicilijos, ziemojusi kambaryje.
[attachmentid=152469]
Atsakyti
Sveikos prijauciancios groziui. 4u.gif Papirkau truputuka augaliuku, tai dabar ramybes neduosiu jums su savo klausimais cool.gif Noreciau suzinoti, kaip vadinasi tas medelis desineje, nes su lenku nelabai susikalbejau blush2.gif , o ir nemarkiruotas jis pasitaike.Truputi pralekem pro kai kuriuos centrus vokietijoje, kai ka nufotkinau is gelyciu ir medeliu, o taip pat kai ka nupaveikslavau Lenkijoje, nieko blatno, bet, jei butu idomu galeciau ikelti.Dar norejau paklausti, kaip su virziais, ar jie ziemoja pas mus, kaimyne sake, kad kiek pirko, tiek nusalo? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 08 03, 23:45)
Truputi pralekem pro kai kuriuos centrus vokietijoje, kai ka nufotkinau is gelyciu ir medeliu, o taip pat kai ka nupaveikslavau Lenkijoje, nieko blatno, bet, jei butu idomu galeciau ikelti

idomu bigsmile.gif
Papildyta:

Ne i temą, bet... dedu šitą nuotruką su ta miela banalia mintimi, kad vaikai - gražiausios mūsų gyvenimo gėlės wub.gif

user posted image
Mano pupos [antra iš kairės] 3 metukų sukaktis, karūnas pati dariau blush2.gif [keisčiausia bigsmile.gif , kad vaikai su jomis visą laiką ''baliavojo'', o maniau vargu ar fotosesija pavyks...]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 04 rugpjūčio 2008 - 00:16
rokoko, įspūdingas "gyvenimo gėlių" paradas thumbup.gif
Atsakyti
rokoko smile.gif
Atsakyti
rokoko thumbup.gif
Maniškis grįžo iš darželio su 4-mečio gimtadienio karūna, tai visą vakarą jos nenusiėmė - nei lauke, nei kambary biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 08 04, 00:45)
Sveikos prijauciancios groziui. 4u.gif Papirkau truputuka augaliuku, tai dabar ramybes neduosiu jums su savo klausimais cool.gif Noreciau suzinoti, kaip vadinasi tas medelis desineje, nes su lenku nelabai susikalbejau blush2.gif , o ir nemarkiruotas jis pasitaike.

Man tas medelis į visteriją panašus g.gif
QUOTE(rokoko @ 2008 08 04, 01:13)
idomu bigsmile.gif
Papildyta:
Ne i temą, bet... dedu šitą nuotruką su ta miela banalia mintimi, kad vaikai - gražiausios mūsų gyvenimo gėlės

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 08 04, 00:45)
Sveikos prijauciancios groziui. 4u.gif Papirkau truputuka augaliuku, tai dabar ramybes neduosiu jums su savo klausimais cool.gif Noreciau suzinoti, kaip vadinasi tas medelis desineje, nes su lenku nelabai susikalbejau blush2.gif , o ir nemarkiruotas jis pasitaike.Truputi pralekem pro kai kuriuos centrus vokietijoje, kai ka nufotkinau is gelyciu ir medeliu, o taip pat kai ka nupaveikslavau Lenkijoje, nieko blatno, bet, jei butu idomu galeciau ikelti.Dar norejau paklausti, kaip su virziais, ar jie ziemoja pas mus, kaimyne sake, kad kiek pirko, tiek nusalo? g.gif
user posted image

Čia uosialapio klevo, geltonlapė forma.
Atsakyti