Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(sobieska @ 2008 07 21, 17:36)
wub.gif .... dar siek tiek vaiskios zalumos ax.gif
user posted image

Nors visos gyre, bet man sitas vaizdelis niekuo neipatingas - yra pas tave ir grazesniu vieteliu mirksiukas.gif Gal , tiesiog, ne tokiu rakursu nufotkinta...
O suns gynybine siena tai thumbup.gif Labai megstu tikras gynybines sienas, pilis, senamiescius ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 22, 10:10)
lotuliukas.gif ... ( t.y. panteros snukelis neleidžia suprast, kad tai pantera). Bandysiu tris kartus žiūrėt  4u.gif

nepatiko ane mirksiukas.gif ...tai tada parodysiu savo graziausia ziedeli... topsecret.gif
zinau kur yra seklu biggrin.gif cia tas pats, kur laike maumedzio sakele
user posted image

Is tikro reikia panteros snukuti truputi paplonint, labai sprandukas storas, bet meistras rode MB nuotrauka, pagal kokia dare, nu sake kad panasu g.gif bet yra kaip yra tongue.gif pantera ir taskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 liepos 2008 - 09:17
QUOTE(Srove @ 2008 07 21, 17:46)
O cia mano naujieji akmenukai, tik kazkaip jau man atrodo, kad per daug, gal akmenu, gal geliu, nu nzn.,atiduodu jusu teismui cool.gif
user posted image

Srove, kiba tikrai su liniuote viska darai? Tikriausiai pas tave nerastum nei vieno ne vietoje atsikisusio zoles stiebelio... biggrin.gif Grazu - spalvu ne per daug, bet gyva thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:14)
nepatiko ane mirksiukas.gif ...tai tada parodysiu savo graziausia ziedeli... topsecret.gif
user posted image

Is tikro reikia panteros snukuti truputi paplonint, labai sprandukas storas, bet meistras rode MB nuotrauka, pagal kokia dare, nu sake kad panasu g.gif bet yra kaip yra tongue.gif pantera ir taskas

žiedelis super wub.gif Tik sėklų turim savų tongue.gif bigsmile.gif Ai, man dažnai taip būna, kad lauki įsivaizduojamo rezultato ir pirmasis gyvas pamatymas truputį nuvilia, bet... Manau priprasčiau ir prie tokio geranoriškai nusiteikusio panteros snukelio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 22 liepos 2008 - 09:20
Jooo... kokis tai meškos ir panteros hibridas hihihi.gif Tokia ūkiška pantera gavos. Ale koks skirtumas, kam ant kupros sėdėt irnesakyk.gif nail.gif lotuliukas.gif

Žiedelis puikus, bet kai pas mani cielas žiedynas, įtariu kad veislę geresnę turim lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 22 liepos 2008 - 09:21
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:04)
Kadangi lauke niuru ir veikti nebera ka mastau.gif dar truputuka patersti eteri, juk zadejau parodyti pantera, tik labai  pomidorai2.gif man ji irgi tik is trecio priejimo patiko...o dabar kuo toliau tuo labiau... O buvo taip.. biggrin.gif

Oi, prajuokinai su savo panterom lotuliukas.gif Tik labai matosi, kad ji drozta liaudies meistro, kuris labiau iprates meskas, o ne egzotinius gyvunus daryti lotuliukas.gif Truputi truksta gracijos panterai. O gal ji persivalgiusi pantera?.. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:04)
..., juk zadejau parodyti pantera, tik labai  pomidorai2.gif man ji irgi tik is trecio priejimo patiko...o dabar kuo toliau tuo labiau... O buvo taip.. biggrin.gif
...
istorijos pabaiga cool.gif

istorija puikiai iliustruota thumbup.gif
pantera - soooootus kaaatinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 22, 10:20)
žiedelis super  wub.gif Tik sėklų turim savų tongue.gif  bigsmile.gif Ai, man dažnai taip būna, kad lauki įsivaizduojamo rezultato ir pirmasis gyvas pamatymas truputį nuvilia, bet... Manau priprasčiau ir prie tokio geranoriškai nusiteikusio panteros snukelio  biggrin.gif

Vat butent geranoriskas...o as norejau selinancios bet piktos rolleyes.gif

QUOTE(jėga @ 2008 07 22, 10:20)
Jooo... kokis tai meškos ir panteros hibridas hihihi.gif Tokia ūkiška pantera gavos. Ale koks skirtumas, kam ant kupros sėdėt irnesakyk.gif nail.gif lotuliukas.gif

Žiedelis puikus, bet kai pas mani cielas žiedynas, įtariu kad veislę geresnę turim lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif dar vienas laksto kvietkas 14 metu senumo, dazniausiai baltos spalvos kimono apsivilkes, na i turbut nerasciau nei vieno rubo, kur nebutu kaukuoliu.
Jezau, jau nuo tems kaip nukrypom... nu bet reikia is arciau truputuka susipazinti, jia vos ne kaip antra seima - kiek laiko jums skiriu biggrin.gif

Zadejau gale panteros kokiu nors krumu paodinti, ale kai vaikai suguzejo ir pradejo laipioti, sokineti...vistai pakoregavo mano planus nasciot ugalu biggrin.gif , paliksiu kaip yra - plika, basa
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:14)
tai tada parodysiu savo graziausia ziedeli... topsecret.gif

Sitas tikrai graziausias wub.gif Mano puse metu vyresnis uz tavo... smile.gif
(Gal zinai, kur gauti mot.g. seklyciu?.. topsecret.gif )
Atsakyti
Sobieska, ne į temą, bet man ta tavo antroji pantera daaaaug gražesnė biggrin.gif (čia ta su keturiais ratais blush2.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 22 liepos 2008 - 09:28
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:27)
Jezau, jau nuo tems kaip nukrypom... nu bet reikia is arciau truputuka susipazinti, jia vos ne kaip antra seima - kiek laiko jums skiriu biggrin.gif

drinks_cheers.gif Dar papasakok, i kuria puse nuo Kauno bazuojiesi, kad po Raudondvario pl. lakstai mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 09:04)
irnesakyk.gif na truputi perdedi hihihi.gif as abi knygas turiu, ten irgi yra i ka akis
user posted image

istorijos pabaiga cool.gif

nu tas, kuris pantera dere, anksciau turbut tik meskas darydavo? tokia sunkiasvore lietuviska ta pantera.. smile.gif
Atsakyti