Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(sobieska @ 2008 07 31, 21:49)
Aciu mergickos uz varga 4u.gif ....varysiu i zvalgytuves, rasiu biggrin.gif  Mamce, o tavo stogas tikrai, kad is tolo zaliai sviecia, kaip koks zalias sviesoforo signalas duodantis"DOBRO" biggrin.gif

lotuliukas.gif Zinau, zinau... Uztat ir yra kaip anekdote : "Kam tau tas adresas? taip uzeik... " biggrin.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 08 01, 01:08)
O aš truputėlį vieną ("prišiktą") kampą aptvarkiau žinoma ne kažkas gaila nenufotkinau kaip atrodė prieš aptvarkymą  doh.gif  ką turėjau ta ir pasodinau visiškai neapgalvojus nors tas jurginas man ten visiškai nedera  doh.gif
user posted image

Pukucia, man tokia estetiska ir nenuvalkiota sita ideja su ikauptais akmenukais thumbup.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 08 01, 15:17)
O čia toks vaizdelis pas mane dabar.
user posted image

Na, na, atsargiai su nuotraukom. Jau ir man norisi tu laukiniu juku... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 01, 15:17)

Grazu wub.gif ir opuntijos pro akis neprasprudo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2008 08 01, 08:17)
man rodos,  g.gif , daugiausia vaistinių medžiagų yra ežiuolės šaknyse  g.gif

o visi žiedai arbatoms skinami pačiame žydėjime 

aciu 4u.gif

QUOTE(Balanda @ 2008 08 01, 09:27)
bigsmile.gif  gal ir stradalinau anksciau, dabar jau grazu,pripratau  cool.gif .Nors  planuoju tuos ruzavus flioksus persodint kitur,kai sugalvosiu,kas ju vietoje tiks.Balti tai ten tinka.
Nors jeigu darant kaimiska gelyna-gi visuose kaimiskuose darzeliuose dabar butent taip  greta zydi flioksai,rudbekijos,lelijos...kur bepasiziuriu-visur spalvu misraine irnesakyk.gif

Tai as dar ''nepribrendau'' iki taves 4u.gif lotuliukas.gif , nes sia vasara stradalinu nuo kiekvieno ''nekokio'' spalvu derinio...
Ir dar, zinok, ta standartine misraine ir pas mane dabar doh.gif
bet vis tiek bandysiu is ''kaimo'' isspaust sia prasme ka nors, bent i atskirus sonus sumest ''silta - salta'', nors galvosukis turbut neisprendziamas, kai i vienna gelyna kisu simtus kvietku...

QUOTE(smth1 @ 2008 08 01, 10:16)
Patarkite, kuo man nupirkt dekor. slyva ir raugerskius? Esu tame zalia visiskai. Is pradziu galvojau, kad slyva puola kenkejai, nes tokia blizgi lipni mase buvo ant lapu uzsidejus ir skylutes lapuose.

O slyva ir lipnumaS - argi cia ne naturalu??? [na kaip liepos, taip ir slyvos ''teka'']
ar as blondine? ...4u.gif
del sito iskirtom 3 ar 4 slyvas, nes tekejo ant stikl. siltnamio ir sandeliuko stogo. Oi kokia karsta malka! thumbup.gif kaip azuolo.

Siand. tiek augaliuku dovanu gavau wub.gif , oi galvosukis... g.gif
aciu, Vida 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 08 01, 18:10)
lotuliukas.gif Zinau, zinau...  Uztat ir yra kaip anekdote : "Kam tau tas adresas? taip uzeik... "  biggrin.gif
Pukucia, man tokia estetiska ir nenuvalkiota sita ideja su ikauptais akmenukais  thumbup.gif
Na, na, atsargiai su nuotraukom.

Ačiū blush2.gif man tie įkaupti kaip tu sakai jau labiau pradeda patikti nei tie akmeniniai apvadėliai aplink gėlių darželius (kurie ir pas mane padaryti bet bus koreguojami kada nor)
Ten tiesiog šiukšlyną sutvarkiau ir tiek nieko negalvodama bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 01 rugpjūčio 2008 - 17:47
QUOTE(rokoko @ 2008 08 01, 00:28)
[color=blue][/color]
Kurkliai. Užuojauta. verysad.gif

g.gif Kurkliai visgi? Aš ir iškart taip pagalvojau, bet paskui pamaniau, kad pas juos ūsai neilgi, o kas labiausiai įstringa man, tai vėžio kiautas-galva ir kurmio letenos. Todėl ir susilaikiau. Nors ir prie svirplinių iš tikrųjų. unsure.gif Čia jo foto visame gražume. Jei atpažinai, Ule, gaila, kad susipažinusiųjų su jais burys didėja. verysad.gif

Čia Sraunius rašė apie "naminius" kovos būdus. Yra dar ir tokios granulės, jei nuo vandens ir daržo toliau, tai galima jomis "pamaitinti". Man gelbėja, randu išvirtusių retkarčiais. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 01 rugpjūčio 2008 - 19:01
Kažkada sode turėjau daržovių kampelyje pasisodinus.Pasižiūriu vieną ryta visi mano mangoldai išgriuve doh.gif doh.gif ,vataip ir susipažinau su kurkliais.Pasikalbėjau su kaimynais ,kaip jie saugo savo daigelius nuo šių padarų,kaip reikia kiekvieną dangstyti.Tai išlyginau savo daržiuką ir pasėjau žolytę. wub.gif
Atsakyti
Labai graži juka, Knifonija! biggrin.gif smile.gif biggrin.gif
Galvoju, kad reikėtų padaryti pertvarkymus savo daržely. Reiktų persodinti saulakį, kaip manot, kas tiktų šalia jo, aš galvoju, gal būtų neblogai prie jo raktažoles pasodinti. Raktažolės žydės pavasarį, o saulakis kažkur liepos mėnesį pražysta ( o gal neblogai būtų ir tulpės, hiacintai, narcizai prie saulakio)
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 31, 11:15)
Prisiminiau, kad praeita savaite buvau Shetelingo parduotuvej, Kaune, tai prisipirkau spec.kiauraleksciu tulpiu sodinimui. Yra ivairiu ismatavimu. Gal kam reikia, juk tulpiu sodinimo metas jau ne uz kalnu...

o kam tos kiauralėkštės mastau.gif čia kad paskui iškasinėt būtų lengviau ar kam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 07 31, 15:32)

gražu tie sukučiai wub.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 08 01, 00:08)
O aš truputėlį vieną ("prišiktą") kampą aptvarkiau

kodel spygliuočiukas taip prie tvoros ''priplotas''? unsure.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 08 01, 14:17)
user posted image

Ir aš tokio tikiuos ateity rolleyes.gif , vai labai labai wub.gif

QUOTE(elia @ 2008 08 01, 22:29)
o kam tos kiauralėkštės  mastau.gif čia kad paskui iškasinėt būtų lengviau ar kam  g.gif

taip
Atsakyti

Įdėsiu vaizdų blush2.gif

Mažas gėlynėlis, susitiko jurginai su kardeliais:

user posted image
visas taip dabar atrodo, kana kelia ziedą bigsmile.gif

Iš kito gėlynėlio gražuole:
user posted image

Didžiajame gėlyne džiugina šios rožės:

user posted image

user posted image

Ten pat šis tas kaimiško:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia visas gėlynas šiuo metu, vakarinės saulutes spinduliuose:

user posted image

gyvenimas verda ir po gėlėmis [tikslaiu, miega lotuliukas.gif ]

user posted image

Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 01, 19:54)
g.gif Kurkliai visgi? Aš ir iškart taip pagalvojau, bet paskui pamaniau, kad pas juos ūsai neilgi, o kas labiausiai įstringa man, tai vėžio kiautas-galva ir kurmio letenos. Todėl ir susilaikiau. Nors ir prie svirplinių iš tikrųjų. unsure.gif Čia jo foto visame gražume. Jei atpažinai, Ule, gaila, kad susipažinusiųjų su jais burys didėja.  verysad.gif

Čia Sraunius rašė apie "naminius" kovos būdus. Yra dar ir tokios granulės, jei nuo vandens ir daržo toliau, tai galima jomis "pamaitinti". Man gelbėja, randu išvirtusių retkarčiais. doh.gif

Fu, net nusipurciau, kai foto pamaciau fear.gif bjaurus bjaurybe, pas uosvius ju begale, kiek zinau jie link Jonavos puses kazkur emigruoja rolleyes.gif Anyta tai be jokio gailescio trept trept kojele-pripratus irnesakyk.gif as net ziaugciot pradejau toki vaizda pamaciusi, cia gi ne koksai tarakonas, net pasokinet ant tokio reikia biggrin.gif Tikrai kad uzjauciu, kas tokiu padaru surandat.Jeigu rinktis mazesne blogybe - tai as stoju kurmiu pusen biggrin.gif prasirausia kur nekur, bet tiek zalos nepridaro kaip tie parazitai
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 02, 09:40)
Jeigu rinktis mazesne blogybe - tai as stoju kurmiu pusen biggrin.gif

kurmiai kurmiais, o kaip kirstukų atsikratyt cool.gif

pražydo, tik aš ne taip įsivaizdavau, matyt, sąlygos nelabai tinka verysad.gif
user posted image
Atsakyti