Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

O kada eziuoles skint??? Pačiame zydejime, ar kai jau gerokai ppazydi???

man rodos, g.gif , daugiausia vaistinių medžiagų yra ežiuolės šaknyse g.gif

o visi žiedai arbatoms skinami pačiame žydėjime rolleyes.gif
Atsakyti
Rokoko aciu uz patarimus del vilkdalgiu ir leliju. 4u.gif O su skotu nenoriu pyktis, nes su kaimynais reikia graziai sugyvent, bet jeigu prades lyst prie mano kvietku, eisiu aiskintis. Ateiti vis tik reiks ta tinkline tvora keist i medine, kad augaleliai nelandziotu kur nereikia.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 08 01, 01:28)
Aga, flioksai ir rudbekijos pačiame grazume...
O tu, kaip cia pasakyt... na zargonu... ‚nestradalini‘ del ju kaimynystes? blush2.gif
As tai labai... taip labai, kad birzelio vidury reziau skersai perpus flioksa - Ir ner ziedu... bet jei viskas pavyks,  prazys jis rugsėji... betgi rudbekijos dar tebebus! doh.gif

bigsmile.gif gal ir stradalinau anksciau, dabar jau grazu,pripratau cool.gif .Nors planuoju tuos ruzavus flioksus persodint kitur,kai sugalvosiu,kas ju vietoje tiks.Balti tai ten tinka.
Nors jeigu darant kaimiska gelyna-gi visuose kaimiskuose darzeliuose dabar butent taip greta zydi flioksai,rudbekijos,lelijos...kur bepasiziuriu-visur spalvu misraine irnesakyk.gif
Atsakyti
Patarkite, kuo man nupirkt dekor. slyva ir raugerskius? Esu tame zalia visiskai. Is pradziu galvojau, kad slyva puola kenkejai, nes tokia blizgi lipni mase buvo ant lapu uzsidejus ir skylutes lapuose. Purskiau deciu kelis kartus. Dabar nebera tos mases, bet skyliu dar daugiau ir demiu rudu atsirado. Galvoju, kad gal kokia liga. Knygoj apie augalu ligas neradau grynai tokio pavyzdzio. Raugerskis keicia lapu spalva- blyksta, paskiau numeta lapelius. ( Ne visus, kelios sakos sergancios, bet plinta- ant kito krumo eme tas pats darytis) Cia 100proc. liga, manau. Tik neismanau, kuo purkst. Fungicidais?
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 08 01, 11:16)
Patarkite, kuo man nupirkt dekor. slyva ir raugerskius? Esu tame zalia visiskai. Is pradziu galvojau, kad slyva puola kenkejai, nes tokia blizgi lipni mase buvo ant lapu uzsidejus ir skylutes lapuose. Purskiau deciu kelis kartus. Dabar nebera tos mases, bet skyliu dar daugiau ir demiu rudu atsirado. Galvoju, kad gal kokia liga. Knygoj apie augalu ligas neradau grynai tokio pavyzdzio. Raugerskis keicia lapu spalva- blyksta, paskiau numeta lapelius. ( Ne visus, kelios sakos sergancios, bet plinta- ant kito krumo eme tas pats darytis) Cia 100proc. liga, manau. Tik neismanau, kuo purkst. Fungicidais?

Nupurkšk "karate" jis turi aktiricidų,o jie veikia visokias erkutes, turėtų padėti. Nes ligos skylučių nedaro, o priedo dadėk kokį fungicidą, pvz. previkūrą, juos galima maišyti.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 31, 21:49)
Dieve doh.gif , cia gi buvo dziaukas...ai irnesakyk.gif

zinau, bet man nelinksma cool.gif

Kadangi pamaciau, kad Knifofija nete, tai dar noriu jos palaiminimo savo jukai. Ar ziemos? Mes cia aiskinomes, kad taip smile.gif Stai ji:
http://public.fotki....0727090651.html
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 01, 11:57)
zinau, bet man nelinksma  cool.gif

Kadangi pamaciau, kad Knifofija nete, tai dar noriu jos palaiminimo savo jukai. Ar ziemos? Mes cia aiskinomes, kad taip  smile.gif Stai ji:
http://public.fotki....0727090651.html

Tikrai žiemos, turėtų žydėti rausvais žiedais, tik ji auginta šiltnamyje, tai pirmą žiemą truputį denk,kai žemė visiškai įšals truputį pamulčiuok durpėmis (tik nerūgščiomis, nes jukos mėgsta šarminę dirvą).
Atsakyti
Super tada thumbup.gif o pas jus gal tokia zydejo?
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 07 31, 22:38)
KLAUSIMAS
jau kelinti metai stebiu aplinkiniu gyventoju sumedejusias hortenzijas
jos panasaus dydzio su suaugusiomis alyvomis
ar tai hortenzija grandiflora?
noriu negaliu tokios hortenzijos, ale i mane visuose turguose ir parodose ziuri kaip i kavnkstelejusia
buvau pas 2 zmogeliukus, kurie turi tokias hortenzijas, jie nezino, nes pirkosu jau uzaugusiomis,o atzaleliu neturi  verysad.gif
labai prasau padeti

kuom padėti? Na auga tokia pas mane ir visiška nesąmonė, kad negalima pasidauginti. Aišku, tektų ilgėliau laukti ir pačiai formuoti medelį/krūmą. Lauko prekybvietėse ne karvę kainuoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 01, 14:23)
kuom padėti? Na auga tokia pas mane ir visiška nesąmonė, kad negalima pasidauginti. Aišku, tektų ilgėliau laukti ir pačiai formuoti medelį/krūmą. Lauko prekybvietėse ne karvę kainuoja  tongue.gif

Ne mano baltos žydi,rausvos dar nežydėjo nei karto, bet jau aklimatizavosi gerai, skrotelės sustambėjo, kitamet tikiuosi žiedelių.

O čia toks vaizdelis pas mane dabar.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 01, 13:23)
kuom padėti? Na auga tokia pas mane ir visiška nesąmonė, kad negalima pasidauginti. Aišku, tektų ilgėliau laukti ir pačiai formuoti medelį/krūmą. Lauko prekybvietėse ne karvę kainuoja  tongue.gif

jei gerai daziebiu is tos nuotraukytes, tai cia sluoteline hortenzija gali buti kad 'grandiflora' veisle, nors as paskutiniu metu labai uzsikabliavusi ant 'Pink diamond'........nerealus grozis arba dar viena yra, ziedai dideli ir beveik salotiniai berods 'Limelight'.........vat apie dauginima ju tai nieko nepasakyciau......
siaip kieme savo su paprasta hortenzija, tai kastuva per vidury ir i dvi dalis, o kai toks medelis, tai nezinau, jos man rodos neturetu kaip serbentai nuo prilenktu saku daugintis.......cia kazkaip kitaip reikia
tikrai man rodos geriau paieskoti parduotuvese....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 08 01, 15:23)
siaip kieme savo su paprasta hortenzija, tai kastuva per vidury ir i dvi dalis, o kai toks medelis, tai nezinau, jos man rodos neturetu kaip serbentai nuo prilenktu saku daugintis.......cia kazkaip kitaip reikia
tikrai man rodos geriau paieskoti parduotuvese....smile.gif

ne-a, galima ir prilenkus šakelę, ir auginiais. O ką pasirinkti, medelio forma ar krūmo, čia jau pagal norą.
Atsakyti