Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(Knifofija @ 2008 07 31, 14:56)

Nu turbūt puiki kelionė puikių vaizdų pripyškinus bigsmile.gif . Žinoma savo kieme tokių grieštų linijų man nesinorėtu bet aplankyti šias vietas būtų įdomu bigsmile.gif Prašome tęsti toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 31, 15:40)
Nu turbūt puiki kelionė puikių vaizdų pripyškinus bigsmile.gif . Žinoma savo kieme tokių grieštų linijų man nesinorėtu bet aplankyti šias vietas būtų įdomu  bigsmile.gif Prašome tęsti toliau  mirksiukas.gif

Perziurejau tavo albuma blush2.gif ir konstatuoju fakta - esi auksaranke.
Atsakyti
Dabar pas mane pats zydejimas smile.gif va, kaimiski vaizdeliai rolleyes.gif

user posted image

user posted image

malkine apsodinau vijokliais-ipomejomis,rytais ziedu grozis neapsakytas

user posted image

user posted image

user posted image

fotografavau anksti ryte,nes kitaip kai tokios sauletos dienos,labai neryskios nuotraukos gaunasi
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 31, 17:06)
Perziurejau tavo albuma blush2.gif ir konstatuoju fakta - esi auksaranke.

Oho blush2.gif iš ko tu taip nusprendei, bet kaip bebūtu priimu tai kaip komplimentą aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif . Labai jau tu čia mane maloniai nustebinai net nuraudau blush2.gif(tikiuosi tai gerąja prasme ax.gif )
Papildyta:
QUOTE(Balanda @ 2008 07 31, 17:32)
Dabar pas mane pats zydejimas  smile.gif va, kaimiski vaizdeliai rolleyes.gif

fotografavau anksti ryte,nes kitaip kai tokios sauletos dienos,labai neryskios nuotraukos gaunasi

Niekaip nesuprantu su kuo tu ten fotografuoji kad tokios keistos foto gaunasi net akys bijo sunglasses2.gif aš tau pavydžiu bigsmile.gif (žinoma baltu baltu pavydu) kad pas pats žydėjimas o mano gėlytės dabar arba nužydėjusios arba dar tik žydės tai net nalabai turiu kuo pasidžiaugti keletas gėlių yra žydinčių bet rodos taip mažai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 31 liepos 2008 - 16:02
QUOTE(sobieska @ 2008 07 31, 12:21)
o jus su MB poilsio tarpus tarp darbu ilgus darot biggrin.gif ...ta prasme su aluciu,keptom desrelem... 

Is kur tu cia taip nustatei blink.gif siaip tai pas mus dar namo viduj darbai pilnu tempu vyksta, dar tik pasajot man kad visi darbai pasibaigtu ispuoseletos aplinkos gelynu apravejimu, kuris paprastai buna tik simbolinis. Nuo darbu isivariau kazkoki keista stuburo ir raumenu skausma, man jau tikrai poilsio reikia...
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 07 31, 14:11)
Gyvenu Kaune,o sodas Šveicarijoje,tai pro ten visada važiuoju,Sodo SKRYNIOJE beveik visi augalai supirkti.

Aisku smile.gif

O pas mane kardeliai jau visu gazu zydi, ankstokai simet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 31, 17:06)
Oho  blush2.gif  iš ko tu taip nusprendei, bet kaip bebūtu priimu tai kaip komplimentą  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif . Labai jau tu čia mane maloniai nustebinai net nuraudau  blush2.gif(tikiuosi tai gerąja prasme  ax.gif )
Papildyta:

Niekaip nesuprantu su kuo tu ten fotografuoji kad tokios keistos foto gaunasi net akys bijo  sunglasses2.gif aš tau pavydžiu bigsmile.gif  (žinoma baltu baltu pavydu) kad pas pats žydėjimas o mano gėlytės dabar arba nužydėjusios arba dar tik žydės tai net nalabai turiu kuo pasidžiaugti keletas gėlių yra žydinčių bet rodos taip mažai  verysad.gif

dekubazas labiausiai patiko blush2.gif , ypac ta dezute su llijom ir vaza.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 07 31, 12:25)

QUOTE(Mamce @ 2008 07 31, 14:32)
Savanoriu 66, greiciausiai. Cia uzkilus i Savanoriu kalna (nuo Laisves al.), prie budincios vaistines , buv. Cemerys (jos adresa ir radau Savanoriu 66), anksciau tose patalpose buvo "Dalmetos" papigiai rubu parduotuve. Isivaizduoji?

Aciu mergickos uz varga 4u.gif ....varysiu i zvalgytuves, rasiu biggrin.gif Mamce, o tavo stogas tikrai, kad is tolo zaliai sviecia, kaip koks zalias sviesoforo signalas duodantis"DOBRO" biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 07 31, 17:47)
Is kur tu cia taip nustatei  blink.gif siaip tai pas mus dar namo viduj darbai pilnu tempu vyksta, dar tik pasajot man kad visi darbai pasibaigtu ispuoseletos aplinkos gelynu apravejimu, kuris paprastai buna tik simbolinis. Nuo darbu isivariau kazkoki keista stuburo ir raumenu skausma, man jau tikrai poilsio reikia...

Dieve doh.gif , cia gi buvo dziaukas...ai irnesakyk.gif
Atsakyti
ule,kokia tvarka visur bigsmile.gif
pavydėt galima biggrin.gif
Atsakyti
KLAUSIMAS
jau kelinti metai stebiu aplinkiniu gyventoju sumedejusias hortenzijas
jos panasaus dydzio su suaugusiomis alyvomis
ar tai hortenzija grandiflora?
noriu negaliu tokios hortenzijos, ale i mane visuose turguose ir parodose ziuri kaip i kavnkstelejusia
buvau pas 2 zmogeliukus, kurie turi tokias hortenzijas, jie nezino, nes pirkosu jau uzaugusiomis,o atzaleliu neturi verysad.gif
labai prasau padeti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 31 liepos 2008 - 21:39
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 31, 19:49)
dekubazas labiausiai patiko blush2.gif , ypac ta dezute su llijom ir vaza.

Ačiū labai blush2.gif
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 07 31, 23:38)
KLAUSIMAS
jau kelinti metai stebiu aplinkiniu gyventoju sumedejusias hortenzijas
jos panasaus dydzio su suaugusiomis alyvomis
ar tai hortenzija grandiflora?
noriu negaliu tokios hortenzijos, ale i mane visuose turguose ir parodose ziuri kaip i kavnkstelejusia
buvau pas 2 zmogeliukus, kurie turi tokias hortenzijas, jie nezino, nes pirkosu jau uzaugusiomis,o atzaleliu neturi  verysad.gif
labai prasau padeti

Va jė koks grožis
O aš truputėlį vieną ("prišiktą") kampą aptvarkiau žinoma ne kažkas gaila nenufotkinau kaip atrodė prieš aptvarkymą doh.gif ką turėjau ta ir pasodinau visiškai neapgalvojus nors tas jurginas man ten visiškai nedera doh.gif
user posted image
Atsakyti
Na 10 dienu sioje temoje jau visa amžinybe pgl psl. skaiciu, bet realiai kas cia yr, todel viska perskaiciusi gal nebusiu iškasena su savo ispudziais ax.gif :

Sobieska‚ pridesiu savo trigrasi: pagal ‘lopces‘ tavo gyvunas man - soti liute , vaikams džiaugsmo...
Židinys – gedeminaiciu stulpu kopija, gal pagal tai darete?
Ciuckio ginybine siena tai is tiesu labai liuks! Ir ta peledziuke patiko.

Srove, susidomejai piliarožemis. Tai klasikines kaimo darzeliu geles, na zinok vargu ar ziuretusi jos pas tave... Jei labai jau norisi graziu aukstu ziedynkociu – gal kardeliai labiau tiktu priderinus kur nors. Butinai RAUDONI [kazkada turėjau sukresejusio kraujo sp., 2metru aukscio wub.gif ]
Beje mano kolege piliarožes vadina ‘tualetu gelemis‘, nes jos kaime visos lauko išvietes buvo jomis padabintos! lotuliukas.gif
Ir dar del tavo kaimynes su panasia aplinka – tai visai puiku! Tik tas ‚fundamentas‘ tavo busimos tvoros taip grėsmingai atrodo.... man ten geriau ziuretusi grakšti metaline tvorele, max 50cm aukscio... ir melsviu ten atsisakyčiau... suniukai aisku nuostabus, nors ir sidykeliai...
Beje, zinosiu db, kaip pakeist savo kadagi[toki pat], kai noresis permainu: sakas is vienos puses nupjausiu, ir viskas! Bus kreizi vienarankis.. mirksiukas.gif

Maniske bordine pilnavidure piliarože prazydo.
Idomu buvo suzinoti is jusu, kad ju visokiu esama, t.y. vienm, dvim... Mano knygoje ivardijamos kaip dvimetes [zydi antrais metais, pacios pasiseja, jei renkamos seklos – paberti tada]. Si pavasari pasejau savas rinktas seklas bordines ir pirktu pilnav. misini. Tai zinokit is maniškiu kyla vienas ziedynkotis – pirmametis! Taigi nutiko kaip ir Balandai.

Balanda, prie to paties – taip, rudys – pikliaroziu palydoves. Periodiskai reikia purksti fungicidais. Man gera rezultata dave ir vienas purskimas, nauji lapai auga sveiki kol kas [kartu su miltlige kovojau, su ta pacia chemija visur apejau, manau, kartosiu].

Sidabrinekuoja, klausei, ir nieks neatsake – turbūt visiems vilkdalgiams reik saulėtos vietos. Svoguninius pavasarinius maziukus ziemai pridengti, bet kokios gi ten jusu žiemos... svarbiausia, kad drėgme neuzsibutu, po svoguneliais galima drenaziuka padaryt.
Uzjauciu del sausmedžio. Tu turbūt labai geras zm, as tai akis sidraskyciau tam skotui taip, kad panasiai ateity nesielgtu! doh.gif

wub.gif Patiko Oli_vijos papartynas, Ules tyrai, Simson aguonos.

Jolaxus, noriu ir perkunropiu, jei ketini išmesti...

Is Knifofijos rodytu vaizdu labiausiai istrigo didžiulis geliu remas – aukstasis pilotažas rolleyes.gif . Noriu sitaip išmokt. O jei dar ten ir zydejimo kaita „ideta‘?... fantastika... man sito butinai reik išmokt...

Papildyta:

[quote=kice,2008 07 22, 14:15]
o pas tave kas per meska? foto prasom.. ir dar kaip stirna?!
[/quote]

Oi kaip prisijuokiau! lotuliukas.gif

[quote=yuki,2008 07 23, 07:06]
rokoko, nukarpei pentinius, o kaip sėklos? ar nereik subręst joms? papasakok smulkiau, nieko nesuprantu
[/quote]

Sorry, negaliu patart, nes pentiniu seklu niekad nerinkau. Pati užsiveisiau is pirktiniu seklu. Toliau dauginsiu kero dalimis, nes jau visai galima skaidyti [3 metai pas mane].

[quote=pavonija,2008 07 23, 17:50]
Truputį mano kiemo vaizdų
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Čia tos pačios grotelės kai dar pilnumoje žydėjo rožė
user posted image
Čia kampas pavasarį
user posted image
Čia irgi pavasarį, kai dar obels šakos žemės nešlavė
user posted image
[/quote]

Kaip cia pasakyti.... nezinau... wub.gif wub.gif wub.gif

[quote=happy,2008 07 26, 08:26]
Konsultavaus su apzeldintoja-tai man sake,kad jos vejoj negyvena,po truputy augant zoleim jos isnyks.. Tikiuosi taip ir bus
[/quote]

schmoll.gif Nebus, jei skruzdes nenores. O apzeldintoja nepatyrusi. Tegu pas mane atvaziuoja isitikinti, kaip sėkmingai skruzdėlynai vejoje gyvuoja.

[quote=sidabrinekuoja,2008 07 28, 08:42]
Labai grazi lelija. Skaiciau, kad lelijos negali augti ten kur augo svoguniniai augaliukai. Tai taip iseina, kad sale negalesiu sodint tulpiu? Ar ne?
[/quote]

Mano lelijos su jacintais nesusipyko [kol kas]. Visiskai greta.

[quote=Mamce,2008 07 28, 09:00]
Siaip jau, tai visai nedaug jiems tos prieziuros - tik reik labai atitaikyt vieta ir salygas... As kol kas nepasiduosiu - per daug jie man patinka, kad po 5 m. nuleisciau rankas
[/quote]

As taip prievartauju gaures karstoje saulėtoje vietoje. blush2.gif

[quote=apzeldintoja diplomante,2008 07 28, 14:46]
as tai praeitais metais rugsejo pabaigoje kazkaip netycia uzvaziavau i maximos baze vilniuje..lauko prekyboje buvo paskutines dienos, ir visi virziai buvo po lita vietoje 5..............dar ligi siol pykstu ant saves, kad nenusipirkau koki 10, tik 2.........nes pats laikas juos sodinti ir kokybe buvo labai gera.......................
gal ir siais metais bus tas pats
[/quote]

Dekui uz pasidalintas mintis. mirksiukas.gif

[quote=GAPO,2008 07 30, 18:27]
Man jau baisu darosi, nors iš pradžių tai ėmiausi visko su dideliu entuziazmu. Bet man jau ir prerijų pievos gražios, o svarbiausia, vyrui, sako, va matai, buvo ariama žemė kažkada, tik kolūkio kukurūzai ir bulvės augo, o dabar tokios spalvos , tokia graži betvarkė ir viso to aš nemačiau. Ir jonažolės, ir įvairiausios smilgos, ir rugiagėlės, ir bitkrėslės, ir ramunėlės ir dobilai tik, pagal mane neužmirštuolių ir linų trūksta, tai noriu vietom pasėt. O pavasarį pieva visa tokia svaigiai geltona nuo pienių Gautųsi koks pusė ha be prūdų, kelio, pastatų ir apsauginių zonų. Bet žinote, mes dar viską čia pradedame, į namą įeisim tik rudenį gyventi, tai šiemet tik medžius norėčiau susodint. Dar iki nuolatinių gėlynų toli, nes kol kas tai tik tam kartui susodinau viską: ir jurginai kibiruose: , ir perkūnropės su visais kitais augaliukais laikiname alpinariume. Bet semiuosi žinių, idėjų ir jėgų
[/quote]

As tau pavydziu...laisves ir erdviu..... dabar, kai turiu trupuciuka patirties.... kaip butu puiku nuo pat pradziu... rolleyes.gif
As tai i gatava atejau, ir tik cackinuosi, galima sakyt... blush2.gif

[quote=Ulė,2008 07 30, 21:10]
klausykit,o pas mane po zeme apsigyveno tokie padarai,panasus i ziogus tik rudi,ilgais usais blogieciai jie itariu
[/quote]

Kurkliai. Užuojauta. verysad.gif

[quote=Reklamiste,2008 07 31, 07:46]
Ir dar vienas siurprizas šiais metais - pirmas vynuogių derlius bręsta
Na ir dar vienas augalas: ir gražus, ir sveikatai naudingas.... virsime arbatą
[/quote]

Tas tiesa, šiemet roziu ir vynuogių metai rolleyes.gif . Pas mus uogu bus tiek, kad uošviene netures sveikatos sultis is visu padaryt, o su vynu nieks neapsiima.... as tik derliu nuimu...

O kada eziuoles skint??? Pačiame zydejime, ar kai jau gerokai ppazydi??? g.gif

[quote=Balanda,2008 07 31, 15:32]
Dabar pas mane pats zydejimas va, kaimiski vaizdeliai
user posted image
[/quote]

Aga, flioksai ir rudbekijos pačiame grazume...
O tu, kaip cia pasakyt... na zargonu... ‚nestradalini‘ del ju kaimynystes? blush2.gif
As tai labai... taip labai, kad birzelio vidury reziau skersai perpus flioksa - Ir ner ziedu... bet jei viskas pavyks, prazys jis rugsėji... betgi rudbekijos dar tebebus! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 01 rugpjūčio 2008 - 00:27