Teko senai, dar Simona nebuvo gimus
QUOTE(dėja @ 2008 07 30, 11:13)
O kokioje sodo skrynioje pirkai,link karmėlavos važiuojant.Nes ten tokia jauna yra,tai man nelabai patinka.Jei žinau ko noriu,tai nueinu ir nusiperku,jei reikia patarimo,tai pas tą jauną neperku.
Link Karmelavos O tu gal ten kazkur netoli gyveni?
QUOTE(Knifofija @ 2008 07 30, 15:57)
Patrumpink lapus, o kai gerai palys lietus perkelk į kitą vietą, pavasarį atžels.
O man sake, kad laumake vienamete. Kur salia Sodo skrynios isikurus tokia geliu prekyviete. O kokia ten firma? Link Karmelavos cia.
ACIU MERGYTES UZ PAGUODA mane totali depresucha ima kas liecia lauko aplinka, dingo noras net gelynus ravet Nespejam su MB. Visus savaitgalius krapstomes nuo ryto iki vakaro ir nieko nesimato. Zole katik nusipjovem ir vel auga kaip pasiutus
QUOTE(Mamce @ 2008 07 31, 11:15)
Prisiminiau, kad praeita savaite buvau Shetelingo parduotuvej, Kaune, tai prisipirkau spec.kiauraleksciu tulpiu sodinimui. Yra ivairiu ismatavimu. Gal kam reikia, juk tulpiu sodinimo metas jau ne uz kalnu...
Buciau dekinga, jei pasakytumete adresa...Kaune Aciu
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 07 31, 11:49)
/aplinka, dingo noras net gelynus ravet Nespejam su MB. Visus savaitgalius krapstomes nuo ryto iki vakaro ir nieko nesimato. Zole katik nusipjovem ir vel auga kaip pasiutus
o jus su MB poilsio tarpus tarp darbu ilgus darot ...ta prasme su aluciu,keptom desrelem... Nu kaip galima nespet as tik savaitgaliais nuvarau 3-4 valandikes, jei MB padeda 2-3 ir vsio, varom i Dubysa kojas sumerkt
Tiesa, dabar malku eile atejo, reiks daryt talka i malkine sunest nemegstu, kaip ir pjaut zoles, bet jei reikia tai reikia....niekur nedingsi, jei norim siltai grycioj ziemavot
Tina, nesinervuok, pas mane panašiai, bet aš per daug neimu į galvą, pas mus artimų kaimynų nėra, nėra su kuom konkuruoti . Darbo dienom tai tik palaistyti spėju, o savaitgaliai suskaičiuoti lysvėmis.
Šalia sodo skrynios gal Olisevičiaus prekyvietė? Ar čia vienas ir tas pats?
Čia lyg Schetelig, Sobieska
Šalia sodo skrynios gal Olisevičiaus prekyvietė? Ar čia vienas ir tas pats?
Čia lyg Schetelig, Sobieska
QUOTE(Muske @ 2008 07 31, 11:23)
Oi dabar jau didelė panelė ir labai draugiska, ko negalėčiau pasakyti apie jos broliuką
tęsinys
QUOTE(Tina* @ 2008 07 31, 10:49)
Gyvenu Kaune,o sodas Šveicarijoje,tai pro ten visada važiuoju,Sodo SKRYNIOJE beveik visi augalai supirkti.Tik tujas gyvatvorei esu pirkusi,tai tokios kaip laukinės išsikerojo kažkaip kreivai.Bet kaip karpom tai visai gerai.
QUOTE(Mamce @ 2008 07 31, 11:15)
....spec.kiauraleksciu tulpiu sodinimui. Yra ivairiu ismatavimu. Gal kam reikia, juk tulpiu sodinimo metas jau ne uz kalnu...
Aš šiuo klausimu pabūsiu suvalkietė. Bendradarbė pernai susodino į stipriai subadytas (įkaitintu virbu) "pūslių" nuo vandens nuopjovas Sakė, kad viskas OK. Aš krokus buvau susodinusi į senus suskilinėjusius vazonėlius
mane totali depresucha ima kas liecia lauko aplinka, dingo noras net gelynus ravet Nespejam su MB.
Na kas čia dabar
PMS ar rimčiau
Marš tik pukenius palaistyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 07 31, 13:51)
Oi dabar jau didelė panelė ir labai draugiska, ko negalėčiau pasakyti apie jos broliuką
Labai labai sorry uz musu OT
vaikucius tai tik foto Inga atsiuncia kartais, ten jie labai draugoviskai abu atrodo Ir apie Ju seima man patys silciausi prisiminimai. Labai jauku su jais dirbt, bendraut ir laika leist buvo Ispudi labai gera paliko zmones ir ilgam.. tiek tete Hanso siltas ir geras buvo.
Knifofija, kelione ispudinga turejai. Foto nerealios. Nors kai kur man tos simetrijos ir teisingu formu jau per daug. Bet akis kur paganyt ohoooo kaip yra.
Ech turesiu ir as kada nors savo gelynu ir pieveliu zaliu.. dabar tik po langais rozes auginu.. ir i Jusu visu grozius su didziausiu baltu pavydu ir pasigerejimu ziuriu.. Neturiu nieko, o skaitau nuolat.. tokiu budu siek tiek kompensuoju trukuma aru
QUOTE(sobieska @ 2008 07 31, 12:21)
Buciau dekinga, jei pasakytumete adresa...Kaune Aciu
Savanoriu 66, greiciausiai. Cia uzkilus i Savanoriu kalna (nuo Laisves al.), prie budincios vaistines , buv. Cemerys (jos adresa ir radau Savanoriu 66), anksciau tose patalpose buvo "Dalmetos" papigiai rubu parduotuve. Isivaizduoji?
QUOTE(Reklamiste @ 2008 07 31, 08:42)
O čia mano gražuolė Pražydo pirmą kartą po trijų metų, bet iš karto taip gausiai ir tokiais didžiausiais žiedais....
Tikrai nuostabiai atrodo , taip gaiviai. O mano ragane ta zaraza miltlige uzpuole. Bijau, kad ir ant kitu augalu nepersimestu.
Papildyta:
Link Karmelavos O tu gal ten kazkur netoli gyveni?
O man sake, kad laumake vienamete. Kur salia Sodo skrynios isikurus tokia geliu prekyviete. O kokia ten firma? Link Karmelavos cia.
ACIU MERGYTES UZ PAGUODA mane totali depresucha ima kas liecia lauko aplinka, dingo noras net gelynus ravet Nespejam su MB. Visus savaitgalius krapstomes nuo ryto iki vakaro ir nieko nesimato. Zole katik nusipjovem ir vel auga kaip pasiutus
Laumakiu buna ir vienmeciu ir daugiameciu
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 31, 14:14)
Aš šiuo klausimu pabūsiu suvalkietė. Bendradarbė pernai susodino į stipriai subadytas (įkaitintu virbu) "pūslių" nuo vandens nuopjovas Sakė, kad viskas OK. Aš krokus buvau susodinusi į senus suskilinėjusius vazonėlius
Na kas čia dabar
PMS ar rimčiau
Na kas čia dabar
PMS ar rimčiau
Gal galima konkreciau kas tie "pusliai" . Gal ir man pavyks toki pasigamint.
Papildyta:
O as vakar grizau is sveciu vakare ir vos nenugriuvau . Fuksija vazone islauzyta, rozes dvi sakos ilgiausios nulauztos, antram aukste nuo palanges vazonelis su laimes medziu numestas, katytes nera namie . Itariu issoko pro langa ir isgulde viska , grizo nenaudele vienuolikta ir eme kniaukt prie duru.
Papildyta:
Va ta nelaboji
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 31, 14:58)
Va ta nelaboji
Simpatiska isdykele