Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(Knifofija @ 2008 07 30, 15:57)
Patrumpink lapus, o kai gerai palys lietus perkelk į kitą vietą, pavasarį atžels.

Aciu 4u.gif . Jau , kad resiu tai resiu, nes dabar visai ne kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 30, 14:40)
geras, net ir pavadinima jos zinai...nu labai savo struktura isimintina gelele thumbup.gif , o kitokiu spalvu idomu ju buna, ai prasigooglinsiu biggrin.gif

Tacca nivea su baltu žiedu....., beje juodukių Vilniuje esu mačius pirkt ~100Lt
Atsakyti
Na, as be zodziu.... Knifofijos parkai su rumais - mano silpnybe wub.gif , Ules "sklypelis" - na, kaip zmogui liezuvis apsivercia sakyti, kad ten tik siaip "tvarkinga" blink.gif - lenkiu galva pries jusu energija tvarkyti tokia aplinka tik 2 d. i savaite. Ir Vanilline naturalistiniai vaizdeliai thumbup.gif
Kiek daug skirtingu grozio formu!.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oo, kiek vaizdų bigsmile.gif .
Knifofija, kokia geometrija, kokie raštai, bet nujaučiu "gyvai" žymiai įspūdingiau.
QUOTE(Tina* @ 2008 07 30, 09:40)
O pas mane tiek is arti, tiek is toli  doh.gif jau kartais norisi viska mest ir eit i buta gyvent  verysad.gif tie 15 aru kolkas perdaug, kai iseini ryte, tai grizti tik vakare, betupinedamas visur. Reik tarnu turet, kad visus pakampiukus ispuoseletu arba nedirbt, o tik eit aplink namus ratais.

console.gif
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 30, 10:31)
...
Aš irgi nieko nebespėju žolė kaip išprotėjus auga  doh.gif  ir kada reikia spėt grįžti po darbo po 7 palesi ir žiūri kad tik kokia valandžikę belieka į lauką g.gif . O per tą valanda nieko doro nenuveiki schmoll.gif . Ir kaip kitos spėja kur 25 arus žemės  bigsmile.gif neturiu supratimo. O norisi ir kur išeiti ar su draugais pabūt  drinks_cheers.gif

Man jau baisu doh.gif darosi, nors iš pradžių tai ėmiausi visko su dideliu entuziazmu. Bet man jau ir prerijų pievos gražios blush2.gif , o svarbiausia, vyrui, sako, va matai, buvo ariama žemė kažkada, tik kolūkio kukurūzai ir bulvės augo, o dabar tokios spalvos wub.gif , tokia graži betvarkė ir viso to aš nemačiau. Ir jonažolės, ir įvairiausios smilgos, ir rugiagėlės, ir bitkrėslės, ir ramunėlės ir dobilai tik, pagal mane neužmirštuolių ir linų trūksta, tai noriu vietom pasėt. O pavasarį pieva visa tokia svaigiai geltona nuo pienių wub.gif Gautųsi koks pusė ha be prūdų, kelio, pastatų ir apsauginių zonų. Bet žinote, mes dar viską čia pradedame, į namą įeisim tik rudenį gyventi, tai šiemet tik medžius norėčiau susodint. Dar iki nuolatinių gėlynų toli, nes kol kas tai tik tam kartui susodinau viską: ir jurginai kibiruose laugh.gif , ir perkūnropės su visais kitais augaliukais laikiname alpinariume. Bet semiuosi žinių, idėjų ir jėgų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image user posted image

Atsakyti
user posted image

sita nuotrauka kokia grazi wub.gif

klausykit,o pas mane po zeme apsigyveno tokie padarai,panasus i ziogus tik rudi,ilgais usais doh.gif blogieciai jie itariu unsure.gif
Atsakyti
Oi kiek čia gražių vaizdelių, net akys raibsta thumbup.gif
O mudvi su uošviene nelabai jau tokį ir mielą vaizdelį pamatėm vieną ryta... Nakčiai buvo pasileidęs "didysis" šuo ir iškniso krepšį su gavzdikais, tai štai kas iš po jo siautėjimo beliko verysad.gif user posted image
O čia tas "Žvėris" user posted image

Papildyta:
Kažlodėl tai nuotruakos neįsikelia...
Papildyta:
Krestis
Kirstukas
Atsakyti
Nu bet tas "Žvėris" tai toks visai nepiktybinis atrodo lotuliukas.gif

Ką daryt su kurmiais cool.gif Užkniso jau... mad.gif
Atsakyti
O čia mano gražuolė wub.gif Pražydo pirmą kartą po trijų metų, bet iš karto taip gausiai ir tokiais didžiausiais žiedais....

Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 07 30, 22:12)
Oi kiek čia gražių vaizdelių, net akys raibsta thumbup.gif
O mudvi su uošviene nelabai jau tokį ir mielą vaizdelį pamatėm vieną ryta... Nakčiai buvo pasileidęs "didysis" šuo ir iškniso krepšį su gavzdikais, tai štai kas iš po jo siautėjimo beliko  verysad.gif

Krepsio gaila, bet sunytis tai labai mielas atrodo wub.gif

ziurejau nuotraukas Jusu albume. ten as siltnamiuaks Svedijoj kartais ne Siaurinej dalyje, netoli Suomijos?
Atsakyti
Ir dar vienas siurprizas šiais metais - pirmas vynuogių derlius bręsta ax.gif
Papildyta:
Na ir dar vienas augalas: ir gražus, ir sveikatai naudingas.... virsime arbatą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reklamiste: 31 liepos 2008 - 07:44
QUOTE(Muske @ 2008 07 31, 08:43)
Krepsio gaila, bet sunytis tai labai mielas atrodo  wub.gif

ziurejau nuotraukas Jusu albume. ten as siltnamiuaks Svedijoj kartais ne Siaurinej dalyje, netoli Suomijos?

Taip, labai mielas, bet dėl jo blogo įpročio siausti po gėles, teko pririšti, jau kokį trečią kartą šią vasarą iš naujo persodino gvazdikėlius šalia namo...

O dėl šiltnamių pataikei, tereikia upę perbristi ir jau Suomijoje biggrin.gif Negi teko ir tau Korvoje pabūvoti? bigsmile.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad praeita savaite buvau Shetelingo parduotuvej, Kaune, tai prisipirkau spec.kiauraleksciu tulpiu sodinimui. Yra ivairiu ismatavimu. Gal kam reikia, juk tulpiu sodinimo metas jau ne uz kalnu...
Atsakyti