Oo, kiek vaizdų
.
Knifofija, kokia geometrija, kokie raštai, bet nujaučiu "gyvai" žymiai įspūdingiau.
QUOTE(Tina* @ 2008 07 30, 09:40)
O pas mane tiek is arti, tiek is toli
jau kartais norisi viska mest ir eit i buta gyvent
tie 15 aru kolkas perdaug, kai iseini ryte, tai grizti tik vakare, betupinedamas visur. Reik tarnu turet, kad visus pakampiukus ispuoseletu arba nedirbt, o tik eit aplink namus ratais.
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 30, 10:31)
...
Aš irgi nieko nebespėju žolė kaip išprotėjus auga
ir kada reikia spėt grįžti po darbo po 7 palesi ir žiūri kad tik kokia valandžikę belieka į lauką
. O per tą valanda nieko doro nenuveiki
. Ir kaip kitos spėja kur 25 arus žemės
neturiu supratimo. O norisi ir kur išeiti ar su draugais pabūt
Man jau baisu
darosi, nors iš pradžių tai ėmiausi visko su dideliu entuziazmu. Bet man jau ir prerijų pievos gražios
, o svarbiausia, vyrui, sako, va matai, buvo ariama žemė kažkada, tik kolūkio kukurūzai ir bulvės augo, o dabar tokios spalvos
, tokia graži betvarkė ir viso to aš nemačiau. Ir jonažolės, ir įvairiausios smilgos, ir rugiagėlės, ir bitkrėslės, ir ramunėlės ir dobilai tik, pagal mane neužmirštuolių ir linų trūksta, tai noriu vietom pasėt. O pavasarį pieva visa tokia svaigiai geltona nuo pienių
Gautųsi koks pusė ha be prūdų, kelio, pastatų ir apsauginių zonų. Bet žinote, mes dar viską čia pradedame, į namą įeisim tik rudenį gyventi, tai šiemet tik medžius norėčiau susodint. Dar iki nuolatinių gėlynų toli, nes kol kas tai tik tam kartui susodinau viską: ir jurginai kibiruose
, ir perkūnropės su visais kitais augaliukais laikiname alpinariume. Bet semiuosi žinių, idėjų ir jėgų