O pas mane tiek is arti, tiek is toli jau kartais norisi viska mest ir eit i buta gyvent tie 15 aru kolkas perdaug, kai iseini ryte, tai grizti tik vakare, betupinedamas visur. Reik tarnu turet, kad visus pakampiukus ispuoseletu arba nedirbt, o tik eit aplink namus ratais.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 29, 12:09)
Rudeni kai rozyte numes visus lapus, juos reikia sugrebti, o zeme palaisti vandeniu su fungicidais. Miltliges sporos ziemoja zemeje ir jeigu to nepadarysi kitais metais roze vel gali sirgti.
Pas mane klevą kiekvienais metais užpuola miltligė,reikės pasinaudoti patarimu.
Papildyta:
QUOTE(erika55 @ 2008 07 29, 13:59)
tikrai daugiametis
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 07 29, 14:30)
** as irgi radau toki straipsni,kad tas raudonasis yra vienmetis,salciams visiskai neatsparus (tiesa, ten raso- galima bandyt i kambari isinest perziemojimui ),o paprastasis zalias - Pennisetum alopecuroides - daugiametis
Kaip pirkau sakė daugiametis,tik sakė po kelių metų jis gali pasidaryti negražus,na kaip eraičinai,bet išrauni išskirstai ir vėl toliau auga.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 07 30, 07:44)
Vakar nusipirkau Sodo skrynioj Bet jau kokia pardaveja, pirkau du normalius augalus ir ne lito nenuleido,o matos, kad pukenis vazone belekiek laiko prabuves, pati prasitare, kad jie nera labai populiarus, nes ziema issalti linke, todel uzsistovi. Taigi isgelbejau vargsiuka. Bet kol duobe iskasiau, zeme kieta nuo sausros, tai maniau gala gausiu Dabar svarbu, kad tikrai jis neiisaltu, bet iki ziemos gal adaptuosis lauke, isleis nauju saknu, sutvirtes.
Tiesa ta pardaveja man sake, kad ju augalai vezami is Lenkijos, gerai auga musu klimatinej zonoj, o pvz. kai perkam ka Maximoj, tai viskas isala,vaje kokia nesamone bet nesigincijau, tiek to. Pries tai dirbdavo kita moteris, tai ta fainesne buvo.
Tiesa ta pardaveja man sake, kad ju augalai vezami is Lenkijos, gerai auga musu klimatinej zonoj, o pvz. kai perkam ka Maximoj, tai viskas isala,vaje kokia nesamone bet nesigincijau, tiek to. Pries tai dirbdavo kita moteris, tai ta fainesne buvo.
O kokioje sodo skrynioje pirkai,link karmėlavos važiuojant.Nes ten tokia jauna yra,tai man nelabai patinka.Jei žinau ko noriu,tai nueinu ir nusiperku,jei reikia patarimo,tai pas tą jauną neperku.
QUOTE(Knifofija @ 2008 07 29, 12:11)
Grįžtu į šeimą, fotoreportažas bus vakare.
Nu pagaliau jau maniau pradingus ,o vaizdeliai kaip visad fainus
QUOTE(Tina* @ 2008 07 30, 11:40)
O pas mane tiek is arti, tiek is toli jau kartais norisi viska mest ir eit i buta gyvent tie 15 aru kolkas perdaug, kai iseini ryte, tai grizti tik vakare, betupinedamas visur. Reik tarnu turet, kad visus pakampiukus ispuoseletu arba nedirbt, o tik eit aplink namus ratais.
Aš irgi nieko nebespėju žolė kaip išprotėjus auga ir kada reikia spėt grįžti po darbo po 7 palesi ir žiūri kad tik kokia valandžikę belieka į lauką . O per tą valanda nieko doro nenuveiki . Ir kaip kitos spėja kur 25 arus žemės neturiu supratimo. O norisi ir kur išeiti ar su draugais pabūt
tęsiu toliau
Dvieilis taksodis, tie kelmeliai tai jo kvėpavimo šaknys.
Dvieilis taksodis, tie kelmeliai tai jo kvėpavimo šaknys.
QUOTE(Tina* @ 2008 07 30, 10:40)
nori paguosiu ,pas mane 56 arai ,zolyte nupjauta,keliais grebliuku isgrebota:super ,gelynus karta i savaite,zo prieziura per 7 dienas 2 dienos nuo 9 iki 21 ir rezultatas nestulbinantis,tik seip tvarkinga sodyba
prisigyriau ania ,tuoj idesiu fotkiu,tik kritikos nemegstu ir iki sroves idealios tvarkos man taip toli
QUOTE(Ulė @ 2008 07 30, 12:06)
nori paguosiu ,pas mane 56 arai ,zolyte nupjauta,keliais grebliuku isgrebota:super ,gelynus karta i savaite,zo prieziura per 7 dienas 2 dienos nuo 9 iki 21 ir rezultatas nestulbinantis,tik seip tvarkinga sodyba
prisigyriau ania ,tuoj idesiu fotkiu,tik kritikos nemegstu ir iki sroves idealios tvarkos man taip toli
ui kaip laukiu ir lasiukus i akis lasinti salia kompo pasidejau, kad nuo ilgo ziurejimo neissausetu, visdelto 56 arai, dvigubai tiek nei pas mane O tu kritikos nebijok, kartais ji visai naudinga
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 07 30, 11:46)
siurpinanciai grazi gele
kraunu
sobieska,o tu lasiukus pasidek,nes nei mocu,nei masinu nerodysiu,keleta gelynu
QUOTE(Ulė @ 2008 07 30, 13:09)
kraunu
o suniuku arba kaciuku irgi ne tiek to uzteks geliu...o siaip tai isimi is konteksto, nes ir pries demonstruodama rasiau, kad tai bus ''istorija''jei ka :ax:skant,kad butu idomiau ziuret,eilini karta buvau nesuprasta, o norejau buti nebanali
Gerai jau-rodyk ka moki salalala, sakau tau rodyk ka moki cia siaip,saule sviecia nuotaika nebloga, dainos ima
jei nenusvilpsit,veliau atrusiuosiu dar
QUOTE(Ulė @ 2008 07 30, 14:06)
Man net lupos svilpimui nesusideda, taip ir likau issiziojusi - kokie tyrai, kokie vandenys
Cha, o sakei, kad technikos cituoju''mocu'' nerodysi cia per klaida, ania..
Gerai, varyk krauti DAR vaizdu...grazu
Ule Apsvaigau
Super , man ypač pirmoji nuotrauka
Super , man ypač pirmoji nuotrauka
QUOTE(Knifofija @ 2008 07 30, 11:46)
O is kur tokie puikus vaizdai? Tur but kazka praleidau