Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(dėja @ 2008 07 28, 20:48)
Tas augalas PENNISETUM SETACEUM RUBRUM pirktas "sodo skrynioje"dabar dar mažas ir mano nuotraukoje nesimato,bet jis augina tokius labai fainučius ,švelnučius pūkelius.

čia radau internete foto šio augaliuko  wub.gif user posted image

Na, grazu nerealiai, bet jei neziemoja... tai neidomu... Reik laukt, kol klimato atšilimo deka pereisim i "aukštesnes" zonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 29, 03:21)
4u.gif aciu uz info...tada sitas augalas man ''nesubalansuotas''-man reikia jo analogo, kuris pas mus laaaaabai ziemotu biggrin.gif

Nezinau ar analogas, nes neraudonas, bet varpinis- miskantas ziemoja. Man tai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 29, 07:41)
Na, grazu nerealiai, bet jei neziemoja... tai neidomu... Reik laukt, kol klimato atšilimo deka pereisim i "aukštesnes" zonas  biggrin.gif

klausiau kaip žiemoje,tai sakė normaliai,dangstyti nereikia.Bet kiek supratau didelės patirties su šiuo augalu nėra.Palaukit mergaitės kitų metų,pasakysiu kaip žiemoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 28, 20:26)
pradėjau želė naudojimo praktiką ir visai vienodai - karšta ar lyja, želė vandens perteklių sugeria ir palaipsniui atiduoda. Net per tokius karščius galiu be sąžinės graužimo nelaistyt  bigsmile.gif

O tai kaip ta želė naudoti? Prieš sodinant berti? Čia ir medeliams kaip gerai... O aš vakar žemuoges susodinau. Ot, prašoviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 29, 08:19)
Dar truputeli noriu pasimokint apie tas zonas. radau, kad Kaunas yra 5 zona:
http://www.uk.garden...zones/hze2.html
Tai reiskias augalai, kuriu zonos prasideda tik nuo 6, 7 ir t.t. neziemos. Taip?
Kaip LT traktuojama kituose zemelapiuose, jei kuriai teko daugiau ziurineti?

As pati irgi noreciau. Lietuva- kiek zinau 5-6 zonos, taciau tai nereiskia, kad pas mus kokios 7 zonos augalas neaugs. Yra tokiu, ( kokios 7 zonos) kuriuos reikes ziemai dengt ir jie isgyvens. Gal Knifofija placiau pakomentuotu?
Atsakyti
Grįžtu į šeimą, fotoreportažas bus vakare.
Atsakyti
lens.gif laukiam ax.gif
Atsakyti
Gal patartumete kaip auginti bukmedi. Turiu toki formuota, su trim bumbulais. Viena jau numarinau, kitas lyg ir gyvas, bet jau labai nupiepes blink.gif . Laistau savaiteje karta su trasom lapiniams augalams, bet rezultato nesimato. Gal yra spec. trasos, ar kokie kiti kerai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 07 29, 11:11)
Grįžtu į šeimą, fotoreportažas bus vakare.

Oi laukiam laukiam ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2008 07 29, 08:50)
Gal patartumete kaip auginti bukmedi. Turiu toki formuota, su trim bumbulais. Viena jau numarinau, kitas lyg ir gyvas, bet jau labai nupiepes  blink.gif . Laistau savaiteje karta su trasom lapiniams augalams, bet rezultato nesimato. Gal yra spec. trasos, ar kokie kiti kerai  g.gif ?

o ne per dažnai - su trašom kartą per savaitę? Kas perdaug, irgi nesveika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2008 07 29, 00:01)
Ačiū labai-patvirtinot mano įtarimus dėl miltligės-požymiai tikrai tokie,jau rytoj lekiu fungicidų thumbup.gif

Rudeni kai rozyte numes visus lapus, juos reikia sugrebti, o zeme palaisti vandeniu su fungicidais. Miltliges sporos ziemoja zemeje ir jeigu to nepadarysi kitais metais roze vel gali sirgti.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 29, 11:00)
As pati irgi noreciau. Lietuva- kiek zinau 5-6 zonos, taciau tai nereiskia, kad pas mus kokios 7 zonos augalas neaugs. Yra tokiu, ( kokios 7 zonos) kuriuos reikes ziemai dengt ir jie isgyvens. Gal Knifofija placiau pakomentuotu?

tai vistik ne toks paprastas reikalas tos zonos g.gif
Atsakyti