Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

nu galvoju reik ir man apie sobieskos vaizdelius pasisakyt, gi paskui galvos, lkad nedristu but atvira smile.gif
nu dabar neatrinksiu foto, nes ju buvo nemazaiu dar anoj temoj, bet pora vaizdeliu man labao patiko, nu ypac ten kur ivardinai kaip zalumos kampeli.

man kaip akmenu nemyletojai nepatiko ta gynybine siena ir kur stulpai akmenimis apmuryti (nors mkita vertsu tis stulpai yra kieme i ka daryt g.gif )

O siaip pasirodo pas tave sobieska, ne vien tik akmenai, yra pakankamai ir augalu ir zalumos thumbup.gif 4u.gif Siaip man grazu, kai 'gelyne' yra sieik tiek akmenu, spygliuociu, geliu ir dar kokiu alpinariuminiu sliauzianciu augaleliu g.gif tik man pacxiai dar nbelabai toks mixas gaunasi doh.gif doh.gif doh.gif bet va oas kitas pasiziuret man grazu

Sroves tas naujas gelynelis man visai grazu, tik kai kazkuri cia minejio tie 3 status isrikiuoti akmenukai kazkaip mman nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 07 21, 20:10)

man kaip akmenu nemyletojai nepatiko ta gynybine siena ir kur stulpai akmenimis apmuryti (nors mkita vertsu tis stulpai yra kieme i ka daryt g.gif )

O siaip pasirodo pas tave sobieska, ne vien tik akmenai, yra pakankamai ir augalu ir zalumos thumbup.gif  4u.gif  Siaip man  grazu, kai 'gelyne' yra sieik tiek akmenu, spygliuociu, geliu ir dar kokiu alpinariuminiu sliauzianciu augaleliu g.gif  tik man pacxiai dar nbelabai toks mixas gaunasi doh.gif  doh.gif  doh.gif  bet va oas kitas pasiziuret man grazu

sakiau, kad ne vien akmenyne gyvenu tongue.gif
o ta gynybine siena tai zidinio tesinys, jei ka...man atrodo, kad rodziau kaip is priekio atrodo ax.gif , o va pas mano ciucika, tai gynybine siena tikra sio zodzio prasme, labai jau sargus...net ir kaimynus sergi...bet vistek amsi uzsilipes ant budos, kai kas nors pas kaimynus i svecius uzsuka biggrin.gif ir nuo tos sienos pavesis nemenkas gaunasi...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 21, 15:17)
srove melsves tikrai neissigimsta, kokia veisle ikisi i zeme, tokia tu ir turetum matyti...as turiu 3 veisles - dvi margas ir viena vienspalve, i

na zinokit issigimsta ax.gif ... viena marga baltu viduriu pas mane nuzaliavo... manau, jai daugiau pavesio reikejo, bet gal cia kas protingaiu pasakytu? 4u.gif
as ir melsves turiu ir turejau iaviriausiu, 2rusis baltu, zalia, pusiau melsva. isgyvendinau geltona... ir ta, kuri is margos i zalia pavirto unsure.gif

QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 21, 16:04)
Sobieskai  biggrin.gif ir visoms akmenynų gerbėjoms wub.gif

user posted image

kaip miela wub.gif

kas ta ''antena'' desiniau? bigsmile.gif kaip cesnakas.. g.gif
na kaip kreizi atrodo thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 21, 16:36)
wub.gif .... dar siek tiek vaiskios zalumos
user posted image

mielaisuias tavo vaizdelis wub.gif
tokie VISADA buna originalus

QUOTE(Srove @ 2008 07 21, 16:46)
atiduodu jusu teismui
user posted image

LABAI ispudinga blink.gif wub.gif
matyti, kad labai puoselejama... [pamatytu kas mano veja... blush2.gif tiksliau, ta pieva sienaujama, kuri vaidina vejos vaidmeni lotuliukas.gif ]

man nuostabiausia - priekio augalyne ziedu spalvom apsiribota TIK balta ir raudona , ir ivairi zaluma - melsva, pilka...thumbup.gif wub.gif atrodo super!..
Tas Kadagys ''vienarankis'' istrizas - cia spec taip sumastyta? bigsmile.gif kiek tokiu macius, ale pirmakart matau toki ''kreizi'' thumbup.gif

Papildyta:

QUOTE(Srove @ 2008 07 21, 17:32)
vis mokaus is jusu.

bent jau as is taves TIKRAI nesidrovesiu mokytis 4u.gif
O akmenai ir ju padetys - skonio reikalas... KIEK DARBO IDETA PAS TAVE! 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 21, 17:51)
Kiek as zinau, tai jukos lauke neziemoja

ax.gif Knifofija karta rode foto savo kiemo su juku kompanija - sako auga be jokiu rupesciu ir globos ziema.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 21, 17:46)

Retai užsuku,bet...per daug gražu biggrin.gif viską gadina kaimynės teritorija tongue.gif ten tvarkoma taip pat ,kaip veidrody,iš pirmo žvilgsnio neįsikirtau,kad permatoma tvora,maniau vientisa ax.gif gal reikėtų ką aukštesnio pasodinti,tik be "liniuotės"pvz.parko rožių gyvatvorę ir tris akmenukus padėčiau kitur.
Atsakyti
Sobiesca, mano juka viena jau ne viena ziema atlaike, tik va sita margalape gali buti inoringa.
Atsakyti
Sveikutės
Man iškilo toks klausimukas statomės naują namuką, o seną kaimišką trobą paliekame , bet norime atitverti ir padaryti kaip du kiemus, vienas kaimiškas o kitas jau padoresnis.Man atrodytų kad geriausisi būtų tujomis, Tai pas Sobieską mačiau jau labai liuks tujos kaip supratau jos vadinasi Smaragd? Kaip manote ar man jos tiktų tokiam reikalui ar gal patartumėte kitą rūšį rinktis? Ir kas kiek cm jas būtent smaragd sodinti? Žinau jau ta tema kalbėta prikalbįta bet klausiu būtent apie šitas gražuoles.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 21, 19:37)
Yucca flaccida 'Golden Sword' <- turėtų atlaikyt lietuviškas žiemas  4u.gif

Istveria 4-10 zonoj, priminkit man kuri yra musu zona, reiktu koki zonu puslapiuka i favoritus isimest ax.gif
Papildyta:
Keista, kad ji zydi pavasari unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Plant Hardiness Zones For Europe
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 21, 16:34)
šaunu, vėl nauji namučiai !!! vos spėk skaityti kiek prirašote, šaunuolės.

Noriu paklausti, ką daryti - vejoje grybeliai tokie augti pradėjo ir matau kad jie plinta? ar neturit niekas? kuom purkšti, ką daryti ??  verysad.gif

pas mane taip pat ju pilna doh.gif kiekviena ryta einu grybaudama doh.gif nei vienais metais taip nera buve g.gif

sobieska,srove pas jus labai labai grazu wub.gif wub.gif Graziausios sodybos knygoj,taip graziai tvarkomos aplinkos nemaciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 21, 16:37)
betaisydama zinute istryniau pradzia doh.gif
stai ka pavyko issaugot:
paziurek, koks grozis rudeni musu sodu bendrijoj, prudas priesais musu nama:
user posted image

user posted image

sveikos gyvos,

pas mus zagrenis pievoj kieme auga, megstam po jo pavesiu pasivolioti, rudeni grozis buna.
ataugu nemazai buna, bet kai su zoliapjove praeini, viskas nusisienauja, ner bedos.

Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 07 22, 08:47)
sobieska,srove pas jus labai labai grazu  wub.gif  wub.gif Graziausios sodybos knygoj,taip graziai tvarkomos aplinkos nemaciau  mirksiukas.gif

irnesakyk.gif na truputi perdedi hihihi.gif as abi knygas turiu, ten irgi yra i ka akis paganyt mirksiukas.gif , labai laukiu trecio leidinio. o gal jau tu turi bigsmile.gif
Papildyta:
Kadangi lauke niuru ir veikti nebera ka mastau.gif dar truputuka patersti eteri, juk zadejau parodyti pantera, tik labai pomidorai2.gif man ji irgi tik is trecio priejimo patiko...o dabar kuo toliau tuo labiau... O buvo taip.. biggrin.gif
cia ji keturiu vyru isstumta is masinos dar be vietos
user posted image
ir is kitos puses
user posted image
cia trys panteros...dvi mano ir viena paveiksluoja lotuliukas.gif
user posted image
o cia MB pantera, kuri su mano visiskai nesiderina
user posted image

o cia mano grazuole jau pastovioj vietoj, apsupta gamtos
user posted image
ir
user posted image

user posted image

istorijos pabaiga cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 liepos 2008 - 09:21
lotuliukas.gif ... ( t.y. panteros snukelis neleidžia suprast, kad tai pantera). Bandysiu tris kartus žiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 22 liepos 2008 - 09:11