Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(erika55 @ 2008 07 28, 17:59)
Tai tikriausiai nuo skruzdeliu ir soda padeda,bet pas mus jos nera pirkt blush2.gif ...

yra yra mirksiukas.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 07 28, 16:55)
reikės išbandyti kepimo miltelius,šiaip kiek esu pirkus visokių miltelių ir skysčių nuo skruzdėlių,niekas nepadėjo.Vyras kaip medžius purkšdavo DECIU,tai papurkšdavo ir ant skruzdelynų,tai dingdavo greitai.

Nusipirkau tokia smilgą,norėčiau apie ją pasiskaityti daugiau,žinau tik tokį jos pavadinimą PENNISETUM SETACEUM RUBRUM ir kad auga apie 70cm.Gal kas žinot kaip lietuviškai vadinasi g.gif

Grazus vaizdelis. Pripilk vandens iki akmenuku- paslepsi plevele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 28, 17:22)
Grazus vaizdelis. Pripilk vandens iki akmenuku- paslepsi plevele 4u.gif

Bus vandens ir pasislėps plėvelė būtinai biggrin.gif ,tik mano tvenkinuko viena pusė nebaigta ,todėl ir vanduo nusemtas.Sunkei judam į priekį,bet jau nedaug liko iki darbų pabaigos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2008 07 28, 13:04)
O pas mane zydi aguonos

user posted image

Nugi grazi gelele ta aguona ir pas tave sakyč nemazai rusiu bigsmile.gif ...ale kur policija ziuri biggrin.gif

QUOTE(dėja @ 2008 07 28, 16:55)
Nusipirkau tokia smilgą,norėčiau apie ją pasiskaityti daugiau,žinau tik tokį jos pavadinimą PENNISETUM SETACEUM RUBRUM ir kad auga apie 70cm.Gal kas žinot kaip lietuviškai vadinasi g.gif

perduodu linkejimus grazaus tvenkinuko turetojai mirksiukas.gif zinok ir man to augalo dabar jau kaip reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 28, 14:28)
Kuri čia ieškojo viržių/erikų? Sodo skrynioj pakankamai daug mačiau vazonėlių pristatyta, net raštais pagal "lapukus" sudėliota  bigsmile.gif

Mane labai domina erikos, tik gal ne laikas dabar sodint, labai karšta karsta.gif .

QUOTE(dėja @ 2008 07 28, 15:55)
...Nusipirkau tokia smilgą, ...PENNISETUM SETACEUM RUBRUM ...

Koks grožis wub.gif

Gražios, Simson, aguonos. Nesu kai kurių net mačiusi bigsmile.gif

Merginos mirksiukas.gif , tai nepatarsit, ką daryti su daugiamečių (linų, neužmirštuolių, liūtpėdės, aubretos,katilėlio) sėjimu liepos pabaigoje?
Atsakyti
pradėjau želė naudojimo praktiką ir visai vienodai - karšta ar lyja, želė vandens perteklių sugeria ir palaipsniui atiduoda. Net per tokius karščius galiu be sąžinės graužimo nelaistyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 28, 18:47)

perduodu linkejimus grazaus tvenkinuko turetojai mirksiukas.gif zinok ir man to augalo dabar jau kaip reikia g.gif

Tas augalas PENNISETUM SETACEUM RUBRUM pirktas "sodo skrynioje"dabar dar mažas ir mano nuotraukoje nesimato,bet jis augina tokius labai fainučius ,švelnučius pūkelius.

čia radau internete foto šio augaliuko wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 07 28, 20:48)
Tas augalas PENNISETUM SETACEUM RUBRUM pirktas "sodo skrynioje"dabar dar mažas ir mano nuotraukoje nesimato,bet jis augina tokius labai fainučius ,švelnučius pūkelius.

čia radau internete foto šio augaliuko  wub.gif user posted image

Tikrai labai grazus wub.gif
Atsakyti
dabar inete paskaičiau,kad soruoles reikėtų nupjauti pavasarį,kad ataugtų nauji lapai.Įdomu kaip su šia,kažkaip gaila pjauti bus g.gif Įsigyjau ,o informacijos mažai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 28, 19:26)
pradėjau želė naudojimo praktiką ir visai vienodai - karšta ar lyja, želė vandens perteklių sugeria ir palaipsniui atiduoda. Net per tokius karščius galiu be sąžinės graužimo nelaistyt  bigsmile.gif

Pradžią kažkur apie tai matyt praskaičiau. Kur pirkta, kiek reikia kokiam plotui ir po kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 07 28, 20:48)

čia radau internete foto šio augaliuko  wub.gif user posted image

Viskas bigsmile.gif rytoj patapsiu potencialia pirkeja ''sodo krynioje''
Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2008 07 28, 21:46)
Pradžią kažkur apie tai matyt praskaičiau. Kur pirkta, kiek reikia kokiam plotui ir po kiek? ax.gif

blink.gif nugi ir as noriu info apie tai, pas mane dabar sachara doh.gif nespeju laistyt, o ir siokias tokias rekonstrukcijas esu padarius, tai vanduo tiesiog butinas. Tai kaip ta zele tepama apie augalus biggrin.gif jau matau save tai darancia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 07 28, 15:18)
Na reiks pasakyti MB  4u.gif

O kodėl jam? Pati pabarstyt nemoki, tingi ar skruzdėlių bijai? tongue.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 28, 18:47)
Nugi grazi gelele ta aguona ir pas tave sakyč nemazai rusiu bigsmile.gif ...ale kur policija ziuri biggrin.gif

Nu tai jie irgi žmonės į grožį žiūri.... tongue.gif
Atsakyti