Grazios aguonos
Rojaus sodu straipsnis apie pukenius
My Webpage
My Webpage
Perskaiciau dar karta sita straipsni, labai jo noriu
as tai praeitais metais rugsejo pabaigoje kazkaip netycia uzvaziavau i maximos baze vilniuje..lauko prekyboje buvo paskutines dienos, ir visi virziai buvo po lita vietoje 5..............dar ligi siol pykstu ant saves, kad nenusipirkau koki 10, tik 2.........nes pats laikas juos sodinti ir kokybe buvo labai gera.......................
gal ir siais metais bus tas pats
gal ir siais metais bus tas pats
Panosm,kas cia domejosi apie skruzdeliu isnaikinima,tai zinokit padeda paprasciausi kepimo milteliai,juos reikia uzbarstyti tose vietose ir uz kokio pusvalandzio skruzdeliu nebera -vakar man vokytka senute kaimyne parode
QUOTE(erika55 @ 2008 07 28, 16:10)
Panosm,kas cia domejosi apie skruzdeliu isnaikinima,tai zinokit padeda paprasciausi kepimo milteliai,juos reikia uzbarstyti tose vietose ir uz kokio pusvalandzio skruzdeliu nebera -vakar man vokytka senute kaimyne parode
tai gal ir paprasta soda tinka , aš ją naudoju, kepimo miltelių neperku... nesunku išbandyt
QUOTE(erika55 @ 2008 07 28, 16:10)
Na reiks pasakyti MB
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 28, 16:15)
tai gal ir paprasta soda tinka , aš ją naudoju, kepimo miltelių neperku... nesunku išbandyt
Jaučiu būtų pigiau, nei kepimo milteliai
reikės išbandyti kepimo miltelius,šiaip kiek esu pirkus visokių miltelių ir skysčių nuo skruzdėlių,niekas nepadėjo.Vyras kaip medžius purkšdavo DECIU,tai papurkšdavo ir ant skruzdelynų,tai dingdavo greitai.
Nusipirkau tokia smilgą,norėčiau apie ją pasiskaityti daugiau,žinau tik tokį jos pavadinimą PENNISETUM SETACEUM RUBRUM ir kad auga apie 70cm.Gal kas žinot kaip lietuviškai vadinasi
Nusipirkau tokia smilgą,norėčiau apie ją pasiskaityti daugiau,žinau tik tokį jos pavadinimą PENNISETUM SETACEUM RUBRUM ir kad auga apie 70cm.Gal kas žinot kaip lietuviškai vadinasi
QUOTE(dėja @ 2008 07 28, 16:55)
Pennisetum setaceum (Forssk.) Chiov. (angl. fountain grass, tender fountain grass) lietuviškai "šeriuotoji soruolė" (http://www.vlkk.lt/naujienos/naujiena.1041.html).
QUOTE(kykute @ 2008 07 28, 16:11)
Pennisetum setaceum (Forssk.) Chiov. (angl. fountain grass, tender fountain grass) lietuviškai "šeriuotoji soruolė" (http://www.vlkk.lt/naujienos/naujiena.1041.html).
AČIŪ
Tai tikriausiai nuo skruzdeliu ir soda padeda,bet pas mus jos nera pirkt ... Aisku,kad pigiau gautusi. Sekmes naikinant