Merginos, kažkuri buvot įdėjus nuotrauką vazono gražaus su pušies bonsu neberandu O taip noriu MB parodyt, kad padarytų ar sumąstytų ką nors
QUOTE(kykute @ 2008 07 28, 07:56)
Merginos, kažkuri buvot įdėjus nuotrauką vazono gražaus su pušies bonsu neberandu O taip noriu MB parodyt, kad padarytų ar sumąstytų ką nors
Gal šitų ieškai?
[attachmentid=151761]
[attachmentid=151763]
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 28, 08:50)
Auginu pukenį. Tikrai labai gražus augalas, bet.... auga ne toj vietoj. Noriu perkelti, bet jis jau toks didelis. Lankstau apatines šakeles, bet neįsišaknija, nors RS rašo, kad atlenkus lengvai išleidžia šakneles.
O ar neapsala ziema? kiek jis pas tave issiplete i sonus? ar saule megsta?
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 28, 09:03)
Gal šitų ieškai?
Va va, šito antrojo. Pirmo net nemačius buvau, bet irgi labai gražu Ačiukas Einu MB drožt , kad mąstytų ką nors
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 27, 13:27)
Laistymas parugstintu vandeniu nera tresimas. Tiesiog jie auga rugscioje zemeje, jeigu dirvozemis nera rugstus ji reikia parugstint. Man atrodo dirvozemi gerai parugstina egliu ar pusu spygliai.
Papildyta:
Kazkada ir as labai norejau rododendro, bet dabar jau nebe . LT kiekvienam kieme jie auga, jau nuobodu daros. Yra toks krumas ,kai zydi atrodo migloj paskendes, nes ziedynai tokie kaip pukuciai kekes formos. Nu labai grazu. LT jie tikrai auga , pati maciau, bet nezinau pavadinimo. Vakar toki radau sodu centre, bet del vietos stokos negalejau nusipirkt. Ir taip mano kiemuki visokiu krumu nemazai, o noriu to krumo labai labai
Papildyta:
Radau pavadinima to grozio . Lotyniskai cotinus, o lietuviskai pukenis. Paziurekit nete , gal kuri susigundysit. Man tai jis labai labai
Papildyta:
Kazkada ir as labai norejau rododendro, bet dabar jau nebe . LT kiekvienam kieme jie auga, jau nuobodu daros. Yra toks krumas ,kai zydi atrodo migloj paskendes, nes ziedynai tokie kaip pukuciai kekes formos. Nu labai grazu. LT jie tikrai auga , pati maciau, bet nezinau pavadinimo. Vakar toki radau sodu centre, bet del vietos stokos negalejau nusipirkt. Ir taip mano kiemuki visokiu krumu nemazai, o noriu to krumo labai labai
Papildyta:
Radau pavadinima to grozio . Lotyniskai cotinus, o lietuviskai pukenis. Paziurekit nete , gal kuri susigundysit. Man tai jis labai labai
ojoj kaip ačiū Praeidama gatve vis nužiūriu tą krūmą.Oi kaip jis man patinka O dabar ir pavadinimą žinosiu Ačiū abai
QUOTE(Tina* @ 2008 07 28, 00:20)
[
As jau senokai gundausi Tik mintyse vis dar vietos jam neisrenku...
Stai kas pas mane zydi
[attachmentid=151751]
[attachmentid=151752]
O cia mineta juka
[attachmentid=151753]
As jau senokai gundausi Tik mintyse vis dar vietos jam neisrenku...
Stai kas pas mane zydi
[attachmentid=151751]
[attachmentid=151752]
O cia mineta juka
[attachmentid=151753]
Labai grazi lelija. Skaiciau, kad lelijos negali augti ten kur augo svoguniniai augaliukai. Tai taip iseina, kad sale negalesiu sodint tulpiu? Ar ne?
QUOTE(kykute @ 2008 07 28, 08:25)
Va va, šito antrojo. Pirmo net nemačius buvau, bet irgi labai gražu Ačiukas Einu MB drožt , kad mąstytų ką nors
taip, jie šiek tiek skirtingi ...
QUOTE(nengamo @ 2008 07 28, 09:31)
ojoj kaip ačiū Praeidama gatve vis nužiūriu tą krūmą.Oi kaip jis man patinka O dabar ir pavadinimą žinosiu Ačiū abai
I sveikata
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 28, 09:43)
taip, jie šiek tiek skirtingi ...
Nu jo Ta prasme, nuotraukos pirmosios nebuvau mačius, kalbėjau apie antrąją
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 25, 16:44)
na va, o rašei, kad idealios sąlygos Pažeisti lapeliai jau neatsigaus, bet kad jau visai nepamirtų pabandyk laistyt "rūgščiai". Pati laiks nuo laiko citrinos rūgšties granulytes ištirpinu laistytuve ir palaistau. Tiesai "iš šlangos" rododendrus laistau tik įsimetus siurbliuką į lietaus pilną kubilą ir pripylus atitinkamai rūgštelės. Su kefyru žaisti nerekomenduoju
As laisciau su actu - paskui kazkur RS forume radau, kad nesamone - nebelaistau... Mulciuoju rugsciom durpem, dedu spygliu, tresiu rododendram skirtomis trasomis... ir, pasistengsiu neutralizuot savo kalketa vandeni....
QUOTE(Tina* @ 2008 07 25, 18:27)
As maniau jas del lapu grozio sodina, o jos dar zydi
O as pirkau del ziedu , lapai man ju visai neispudingi.... Bet gal del to, kad jai mano "alpinariume" per karsta ir ji nepasirodo visame grazume. Siaip zydi labai mielom, smulkiom sluotelem, baltai, ryskiai ruzavai
Mazdaug va taip:
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2008 07 27, 14:06)
Na reiks pasidometi o seip man labai patinka rododendrai, bet kad jiem daug prieziuros reik ir zinoti kas kaip ir kada ir panasiai o as nesu is tu kuri ten moka super pasirupinti augalais man reik kad kuo paprasteni butu ir nereikalaudu per dideles prieziuros ir ismanimo
Siaip jau, tai visai nedaug jiems tos prieziuros - tik reik labai atitaikyt vieta ir salygas... As kol kas nepasiduosiu - per daug jie man patinka, kad po 5 m. nuleisciau rankas
Dar prisiminiau Ne viena klausėt ką daryt su grybais vejoj. Pamatė pas mus žolytėj tą grožį vienas LŽŪU studentas ir leptelėjo, kad grybai auga tada, kai vejai trūksta maisto medžiagų. MB tuoj po to ir patręšė kompleksinėm trąšom. Vakar ėjom per pievą nė vieno grybuko (o buvo daug). Tai gal ir teisybė pagalvojau, kad pasidalinsiu patirtim.
Mane sudomina tas Cotinus, reiks pasijieskot
O pas mane zydi aguonos
Papildyta:
Lelija ir nasturtos, naslaites
O pas mane zydi aguonos
Papildyta:
Lelija ir nasturtos, naslaites