Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

Merginos, kažkuri buvot įdėjus nuotrauką vazono gražaus su pušies bonsu – neberandu doh.gif O taip noriu MB parodyt, kad padarytų ar sumąstytų ką nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2008 07 28, 07:56)
Merginos, kažkuri buvot įdėjus nuotrauką vazono gražaus su pušies bonsu – neberandu  doh.gif O taip noriu MB parodyt, kad padarytų ar sumąstytų ką nors  blush2.gif

Gal šitų ieškai? mirksiukas.gif

[attachmentid=151761]

[attachmentid=151763]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 28 liepos 2008 - 08:04
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 28, 08:50)
Auginu pukenį. Tikrai labai gražus augalas, bet.... auga ne toj vietoj. Noriu perkelti, bet jis jau toks didelis. Lankstau apatines šakeles, bet neįsišaknija, nors RS rašo, kad atlenkus lengvai išleidžia šakneles.

O ar neapsala ziema? kiek jis pas tave issiplete i sonus? ar saule megsta?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 28, 09:03)
Gal šitų ieškai?  mirksiukas.gif

Va va, šito antrojo. Pirmo net nemačius buvau, bet irgi labai gražu wub.gif Ačiukas 4u.gif Einu MB drožt gun_smilie.gif , kad mąstytų ką nors
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 27, 13:27)
Laistymas parugstintu vandeniu nera tresimas. Tiesiog jie auga rugscioje zemeje, jeigu dirvozemis nera rugstus ji reikia parugstint. Man atrodo dirvozemi gerai parugstina egliu ar pusu spygliai.
Papildyta:

Kazkada ir as labai norejau rododendro, bet dabar jau nebe schmoll.gif . LT kiekvienam kieme jie auga, jau nuobodu daros. Yra toks krumas ,kai zydi atrodo migloj paskendes, nes ziedynai tokie kaip pukuciai kekes formos. Nu labai grazu. LT jie tikrai auga , pati maciau, bet nezinau pavadinimo. Vakar toki radau sodu centre, bet del vietos stokos negalejau nusipirkt. Ir taip mano kiemuki visokiu krumu nemazai, o noriu to krumo labai labai verysad.gif
Papildyta:
Radau pavadinima to grozio wub.gif . Lotyniskai cotinus, o lietuviskai pukenis. Paziurekit nete , gal kuri susigundysit. Man tai jis labai labai wub.gif

ojoj kaip ačiū aciuks.gif clap.gif clap.gif clap.gif Praeidama gatve vis nužiūriu tą krūmą.Oi kaip jis man patinka wub.gif O dabar ir pavadinimą žinosiu thumbup.gif Ačiū abai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 28, 00:20)
[
As jau senokai gundausi  ax.gif Tik mintyse vis dar vietos jam neisrenku...

Stai kas pas mane zydi smile.gif
[attachmentid=151751]
[attachmentid=151752]

O cia mineta juka smile.gif
[attachmentid=151753]

Labai grazi lelija. Skaiciau, kad lelijos negali augti ten kur augo svoguniniai augaliukai. Tai taip iseina, kad sale negalesiu sodint tulpiu? Ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2008 07 28, 08:25)
Va va, šito antrojo. Pirmo net nemačius buvau, bet irgi labai gražu  wub.gif Ačiukas  4u.gif Einu MB drožt gun_smilie.gif , kad mąstytų ką nors

taip, jie šiek tiek skirtingi ...
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 07 28, 09:31)
ojoj kaip ačiū  aciuks.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  Praeidama gatve vis nužiūriu tą krūmą.Oi kaip jis man patinka wub.gif  O dabar ir pavadinimą žinosiu  thumbup.gif  Ačiū abai  4u.gif  ax.gif

I sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 28, 09:43)
taip, jie šiek tiek skirtingi ...

Nu jo lotuliukas.gif Ta prasme, nuotraukos pirmosios nebuvau mačius, kalbėjau apie antrąją tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 25, 16:44)
na va, o rašei, kad idealios sąlygos  biggrin.gif Pažeisti lapeliai jau neatsigaus, bet kad jau visai nepamirtų pabandyk laistyt "rūgščiai". Pati laiks nuo laiko citrinos rūgšties granulytes ištirpinu laistytuve ir palaistau. Tiesai "iš šlangos" rododendrus laistau tik įsimetus siurbliuką į lietaus pilną kubilą ir pripylus atitinkamai rūgštelės. Su kefyru žaisti nerekomenduoju wink.gif

As laisciau su actu - paskui kazkur RS forume radau, kad nesamone - nebelaistau... Mulciuoju rugsciom durpem, dedu spygliu, tresiu rododendram skirtomis trasomis... ir, pasistengsiu neutralizuot savo kalketa vandeni....

QUOTE(Tina* @ 2008 07 25, 18:27)
As maniau jas del lapu grozio sodina, o jos dar zydi  blink.gif

O as pirkau del ziedu biggrin.gif , lapai man ju visai neispudingi.... Bet gal del to, kad jai mano "alpinariume" per karsta ir ji nepasirodo visame grazume. Siaip zydi labai mielom, smulkiom sluotelem, baltai, ryskiai ruzavai wub.gif
Mazdaug va taip:
user posted image

QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2008 07 27, 14:06)
Na reiks pasidometi  g.gif  o seip man labai patinka rododendrai, bet kad jiem daug prieziuros reik ir zinoti kas kaip ir kada ir panasiai  doh.gif  o as nesu is tu kuri ten moka super pasirupinti augalais man reik kad kuo paprasteni butu ir nereikalaudu per dideles prieziuros ir ismanimo  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Siaip jau, tai visai nedaug jiems tos prieziuros - tik reik labai atitaikyt vieta ir salygas... As kol kas nepasiduosiu - per daug jie man patinka, kad po 5 m. nuleisciau rankas biggrin.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau ax.gif Ne viena klausėt ką daryt su grybais vejoj. Pamatė pas mus žolytėj tą grožį vienas LŽŪU studentas ir leptelėjo, kad grybai auga tada, kai vejai trūksta maisto medžiagų. MB tuoj po to ir patręšė kompleksinėm trąšom. Vakar ėjom per pievą – nė vieno grybuko (o buvo daug). Tai gal ir teisybė – pagalvojau, kad pasidalinsiu patirtim.
Atsakyti
Mane sudomina tas Cotinus, reiks pasijieskot
O pas mane zydi aguonos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Lelija ir nasturtos, naslaites