QUOTE(jolaxus @ 2008 07 24, 12:16)
pukučiai, tarp akmenukų užšluotas sausas smėlio ir cemento mišinys, o kai visi tarpeliai pilnai užsipildė, buvo kelias dienas karts nuo karto gerai palaistyta vandeniu kol viskas sukietėjo, jau turbūt ne mažiau dviejų žiemų išgyveno ir niekas neištrupėjo, neišsikilnojo nuo šalčio. Aišku mišinio proporcijų nežinau, bey manyčiau ne mažiau 1:1, antraip trupėtų smėlis
man prašytųsi tos vejos lopinėlio vidury kažkoks apvalus ryškesnis akcentas - ar krūmelis ar gėlė kokia...
Papildyta:
magaryčias irgi jamu
kad nesumaterialėti, tai galima ir vaizdeliais kas gavosi
Ačiū už informacija . Na aš taip ir maniau tik pasitikslinau .
Na tas proporcijas teks vyro paklausti
(jis kaip tik panašiais darbais užsiima tik ne namie gaila)
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 24, 21:43)
Aciu visoms uz savo nuomones. Man paciai (kaip ir kazkas sake), tai primenu kapelius. Na bet jau buvo toks plotelis, tuo labiau ten po akmenimis sulinys dar yra. Kazkokio vien gelyno nenorejau, tai ir pasejau zole, o ten ta skarda nervus gadina. tai gal kai medeliai suaugs, nesimatys taip. Tiesa dabar toje pieveleje nusipirkau tokia gelezine juoda varna
Sako varnos turtus nesa
Aciu kad padidinot foto.
Čia aš taip rašiau man taip atrodė kai buvo maža foto kai padidino nuotrauką pakeičiau nuomonę manau kad ten kaip ir daugiau nereikia juk augaliukai matosi dar labai maži kai užaugs bus
Tik kol augs gali ten kokių perkunropių ar šilokų pasodinti kad nebūtų tokia plika žemė(aišku tai tik mano nuomonė)
Kažin kaip su tom varnom ?
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2008 07 24, 21:53)
Na ir as truputi patersiu eteri mes ir po biskuti bandom igivendinti savo svajones, tik labai nekreipkit demesio kad susimaise spalvos MB buvo paleides suni tai ta neziuri kur eina Ir gal galit patarti kuom butu galima atskiti tas dvi spalvas
Kad susimaišė tai manau jokia problema
kaip jau kažkas minėjo tai visai nekliūva bet va ta juosta prie akmenų ir dar žalia
.
Kodėl visi deda žalią juosta man tai mažiau krenta į akis ta ryški spalva kodėl niekur nematau rudos aš tai kur man jau jos reikia tik rudą naudoju
QUOTE(sobieska @ 2008 07 24, 23:49)
Imanoma, imanoma as kol viska perskaiciau tai tik i 22 tema papuoliau
...nagi, nagi - konkreciau - kuri ten ta nuotrauka nuostabi su zaliu zolynu gal su pavonija maisai. Sveika prisijungus
visai uzmirsau...tiksliau visos uzmirsom...kaip ten savaitgalis praejo tai panickai, kuri kilimus is augalu ''aude'' Anyksciuose, kazkaip tais foto pasigendu
Man su forumu tas pats buvo kol viską perskaičiau
tai bala žino kelintoi tik pakliuvau
O tikrai kažin kur ji prapuolė
taip laukiau foto įdomu pažiūrėti kaip tie kilimukai atrodis ir belaukdama pamiršau ir aš
ko laukiu
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2008 07 25, 00:15)
Ne ten neziemos sodas o prailgintas kambarys kaip verantos tipo, bet ten visas didziausias geles laikau joms labai patinka auga kaip ant mieliu daug sviesos na foto kita dien idesiu jai domina
Domina domina tik nepamiršk
ir tos daililentės namo sudomino ten medinės ar plastikinės ?
QUOTE(sobieska @ 2008 07 25, 11:54)
Nu idomus grozis baltais pakrasciukais...su tuo vaizdu akyse iseinu is namu ...varau sodybon ruostis priimti svecius Siandien man pjauti zole reikes , oi kaip nemegstu sios proceduros MB ja atlikineja, as tik su zirklem vaikstau, kampus, pakrascius apdailinu, o jis paskui su surinktuvu man is paskos mano nuskabyta zole surenka...o dabar MB komandiruotej, tai viskas gulsis ant mano peciu, Ech gaila man saves ... Iki susirasymo sekmadieni
Užjaučiu tave
sobieska kad teks žolę pačiai pjauti aš prieš kelias dienas irgi pati pjoviau supykus ant saviškio
mat jis prie kompo sėdi ir nieko nedaro o aš buvau labai pikta
kodėl niekas nieko nedaro tai tik už žoliapjovės kad čiupau
tai jam linksmiausią dalį palikau aplink medžius pakraščius ir t.t.