Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

ale žinokit kaip užsikabliavau už Paprastojo pūslenio `Center Glow` vaizdelio wub.gif tik štai žiūriu, kad pas mus dar jo niekas nesiūlo pardavimui... g.gif
man pūslenis palikęs visai neįnoringo ir greita augančio krūmo įspūdį, o čia dar veizdelis superinis bigsmile.gif
Atsakyti
Sobieska, pas mano sesę tų miskantų jau krūvom auga, jei sudomins parašyk į AŽ smile.gif
jolaxus, aš pūslenį pirkau Kikos Zapyškio medelyne pareitas metais ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 24 liepos 2008 - 12:30
QUOTE(pavonija @ 2008 07 24, 13:29)
jolaxus, aš pūslenį pirkau Kikos Zapyškio medelyne pareitas metais ax.gif .

čia kitoks... dažniausiai LT parduodami purpuriniai pūsleniai yra 'Diabolo' veislės, o mane pričiupo su geltonu viduriuku, tas mane labiausiai ir užkabino
Atsakyti
sveikos,norėčiau pasiteirauti ar įmanoma perkūnropes ir šiloką auginti kambaryje?planuoju į didžiulį mollinį indą prisodinti šių augalų ir laikyti namie,sakyčiau,mažai saulės gaunančioje patalpoje.pasidalinkit patirtim,kaip žiemoja šie augalai.labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 07 24, 12:27)
Pasisakysiu priešingai nei visos apie Pavonijos sodą. Manau, ji nesupyks, bet kai kuriose vietose man per daug visko, kaip džiunglėse. Galbūt norėta atsitverti nuo  aplinkos g.gif. Arba gal ir yra didesnių properšų, tik fotoaparato galimybės tokios. Per daug augalų rūšių tokioje mažoje erdvėje. Suprantu, kad ir tas gražus ir anas, ir to ir kito norisi, ir matau, kad daugelis čia rašančių turi šį "simptomą", neišsiginu ir aš laugh.gif , bet jei gyvenčiau, kur tiek mažai žemės, kai ko atsisakyčiau, Pavonijos vietoje.  wink.gif
Tik noriu padėkoti 4u.gif už obelų ir tulpių žydėjimą, tokios "šiltos" nuotraukos wub.gif. Ir apskritai, va ta vieta apie suoliuką po obelim  thumbup.gif , tik pastatyčiau iš nugaros dar vieną, kad jis būtų į saulę ar kitaip į tvenkinuką.  rolleyes.gif

Noreciau paoponuoti. Cia nera atskiro gelyno tvenkinio ar kitko, viskas harmoningai susilieja i viena visuma, todel tiesiog ir nera taip, kad aiskiai atskirtam gelyne per daug prisodinta augalu. Ir ji simptomo 'viska kas patinka perku ir kisu i viena vieta' tikrai neturi:) schmoll.gif O jei ir turi tai vadinasi puikiai islavintas skonis:) Apgalvotai viskas, dar ir kaip. Paziurek kaip zaidzia skirtingos 'fakturos', t.y. lapija. Kaip salia veslaus gelyno tupi mazas medelis svyranciomis sakomis, tokia taikli atsvara! Poziurio jusu nepakeisiu, tik noriu pasakyt, kad manau neteisinga remtis vien 'mano skoniui grazu arba ne'.
Darbas gali buti ne mano skonio visiskai, bet jei jis ispildytas, atliktas techniskai ir pan- as ji pagirsiu.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 07 24, 11:33)
uztrukau tai uztrukau  doh.gif  be visu pirkiniu  dar uztruko ir .... kol tam ciuciui dvi baronkas suseriau  ax.gif
visai knieti ten nuvaziuoti pasiziuret  g.gif  bet zinai, as pirkau tas geltonas lelijas pilnavidures-uzaugo nors ir labai grazios, bet ne pilnavidures. mama pirko jurginus-tokioms diiiiidelem galvom-karpytais ziedlapiais-uzaugo toks grazus sveikas krumas-bet kazkoks hibridas - tusciaviduris, tik keli ziedlapiai pakarpyti... tai net nezinau...
jolaxus, laaaaabai grazu tie intarpai  wub.gif

As tai, matai, kai pirkau jau zydincias arba pumpuruotas, tai gavau, ka maciau smile.gif siaip man ten visai nieko smile.gif gaiiuos, kad dar i alpinariuma ko neprigriebiau ir heucheru nepaziurejau. Beje, kaip pastarosios ziemoja? Yra dar kazkokios heucherelos? Kuom jos skiriasi?
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Užbėgau tik trumpam. bigsmile.gif Neberandu visiškai laiko čia pabendrauti. blush2.gif Tiek darbų prisikaupė doh.gif ir išvažiuoti juk norisi. g.gif bigsmile.gif
Labai jau laukiau sobieskos panteros ir likau apstulbusi cool.gif , isivaizduoju kaip pati jauteisi pirmą kartą pamačiusi schmoll.gif Manau vaikams labiausiai patinka ant jos pagulinėti. lotuliukas.gif Nepyk už tokius pamastymus ax.gif Pati jau turbūt apsipratai..........sako ir šuo mušamas pripranta lotuliukas.gif leisk ir mums apsiprasti tongue.gif
Dabar bėgu toliau darbuotis..........ir tikiuosi mes visos apsiprasim su tavo pantera. bigsmile.gif O iš visos tos istorijos man ketvirtoji "pantera" prie širdies.
(su dideliais keturiais ratais) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 24, 14:39)
As tai, matai, kai pirkau jau zydincias arba pumpuruotas, tai gavau, ka maciau smile.gif siaip man ten visai nieko  smile.gif gaiiuos, kad dar i alpinariuma ko neprigriebiau ir heucheru nepaziurejau. Beje, kaip pastarosios ziemoja? Yra dar kazkokios heucherelos? Kuom jos skiriasi?

Pas mane heuchera mano "alpinariume" skursta - ten saulekaita, zeme labai prasta. Itariu, kad reikia kitu namuciu paieskoti, nes jau antri metai nei ziedelio neparodo. O jei koki ir iskisa, tai ir tas nudziuva. Matyt , ji nera saulekaitos megeja...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 24, 11:16)

magaryčias irgi jamu  thumbup.gif  kad nesumaterialėti, tai galima ir vaizdeliais kas gavosi mirksiukas.gif

Visko buuuuus, visko buuuuuus, visko bus:mirksiukas:
Tik mes labai viską darom patys ir labai dažnai lūkesčiai nepasiteisina. Nu taip gražiai viskas tave. O tie takai jau seniai, ar akmenėliai nei kiek neišsijudina?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 24, 13:26)
ale žinokit kaip užsikabliavau už Paprastojo pūslenio `Center Glow` vaizdelio wub.gif tik štai žiūriu, kad pas mus dar jo niekas nesiūlo pardavimui... g.gif
man pūslenis palikęs visai neįnoringo ir greita augančio krūmo įspūdį, o čia dar veizdelis superinis bigsmile.gif

Puslenis gal ir nieko, bet tas plaštakiškasis klevas iš to paties straipsnio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etera @ 2008 07 24, 14:19)
sveikos,norėčiau pasiteirauti ar įmanoma perkūnropes ir šiloką auginti kambaryje?planuoju į didžiulį mollinį indą prisodinti šių augalų ir laikyti namie,sakyčiau,mažai saulės gaunančioje patalpoje.pasidalinkit patirtim,kaip žiemoja šie augalai.labai ačiū

Ne į klausimą, bet apie perkūnropes. Šeduvos malūno aplinkoje "auga" du tokie "medžiai" thumbup.gif Metaliniai, karkasiniai. Ir jei visur į juos dažniausiai susodintos kokios petunijos/surfinijos, tai ten - perkūnropės. Tokios didžiulės. Jei tektų važiuoti pro šalį, būtinai užsukite apžiūrėti. Teritorija plečiasi, gražu neapsakytai. Net restoranan eiti nereikia, tokią dozę malonumo gauni.
Atsakyti
Man pas sobieską laaaabai gražu. Dabartinė padidėtis mano sklype vos ne identiška sobieskos pirmykštei tongue.gif bet tikiu, kad sugebėsiu padėtį taisyt. Bus ir gėlynas, ir akmenynas smile.gif .
Atsakyti