QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 18:50)
Truputį mano kiemo vaizdų , šiaip skiriu tikrai per mažai dėmesio, kažkaip perdegiau, tai tik kai jau akis bado piktžoles išraunu ir žolę pjaunu, nors reiktų kokį pavasarį jau praretinti savo daugiametes, na gal kitais metais
Pavonija, labai jaukus kiemas/sodas Man tokios dziungles -labiausiai prie sirdies. Ir , svarbiausia, jo nereikia idealiai tvarkyti, cackinti. Kad ir islenda nevietoje kokia piktzole, tai nelabai ir matosi visoje toje gamtos vešlybeje
QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 19:31)
Čia tos pačios grotelės kai dar pilnumoje žydėjo rožė
Va, va, cia mano "rozine" svajone igyvendinta.....
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 23, 20:20)
Fortenzija cia
as pirmi metai ja auginu, kazkaip labai uzbujojo
as pirmi metai ja auginu, kazkaip labai uzbujojo
Labai grazi hortenzija. Arba labai jau ji tinka tai vietai
QUOTE(sobieska @ 2008 07 23, 21:46)
Visas kiemas bus nuklotas tokiomis ''steriliomis''trinkelemis, 8 padai laukia savo eiles , cia ne siaip sau , tikrai nebus vienas lopinelis toks, sekantis kitoks ir t.t todel manau, kad jis visai nieko isipies i bendra trajektorija
Jo, tos trinkeles truputi bado akis. Bet kartais praktiskumas nusveria estetikos, stiliaus nenaudai.... Mano visas priekinis kiemas irgi isgristas trinkelem... Tokiai naturalios gamtos myletojai kaip as - baisi geda Bet tiesiog tuo momentu nieko nebuvau sugalvojus, o be to, ten pastoviai vazineja automobiliai, draugai atvaziave parkuoja masinas, atvezamos ir ispilamos malkos - tai buvo priimtas praktinis sprendimas ir mano uzuominos pasilikti kokiu tarpu klomboms ar krumams/medeliams, buvo praleistos pro ausis. Rezultatas - turim sterilu, didziuli, tuscia plota.