Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 18:50)
Truputį mano kiemo vaizdų  ax.gif , šiaip skiriu tikrai per mažai dėmesio, kažkaip perdegiau, tai tik kai jau akis bado piktžoles išraunu ir žolę pjaunu, nors reiktų kokį pavasarį jau praretinti savo daugiametes, na gal kitais metais

Pavonija, labai jaukus kiemas/sodas wub.gif Man tokios dziungles -labiausiai prie sirdies. Ir , svarbiausia, jo nereikia idealiai tvarkyti, cackinti. Kad ir islenda nevietoje kokia piktzole, tai nelabai ir matosi visoje toje gamtos vešlybeje biggrin.gif

QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 19:31)
Čia tos pačios grotelės kai dar pilnumoje žydėjo rožė
user posted image

Va, va, cia mano "rozine" svajone igyvendinta.....

QUOTE(Neri29 @ 2008 07 23, 20:20)
Fortenzija cia  biggrin.gif
as pirmi metai ja auginu, kazkaip labai uzbujojo

Labai grazi hortenzija. Arba labai jau ji tinka tai vietai thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 23, 21:46)
Visas kiemas bus nuklotas tokiomis ''steriliomis''trinkelemis, 8 padai laukia savo eiles biggrin.gif , cia ne siaip sau biggrin.gif , tikrai nebus vienas lopinelis toks, sekantis kitoks ir t.t todel manau, kad jis visai nieko isipies i bendra trajektorija

Jo, tos trinkeles truputi bado akis. Bet kartais praktiskumas nusveria estetikos, stiliaus nenaudai.... Mano visas priekinis kiemas irgi isgristas trinkelem... Tokiai naturalios gamtos myletojai kaip as - baisi geda doh.gif blush2.gif Bet tiesiog tuo momentu nieko nebuvau sugalvojus, o be to, ten pastoviai vazineja automobiliai, draugai atvaziave parkuoja masinas, atvezamos ir ispilamos malkos - tai buvo priimtas praktinis sprendimas ir mano uzuominos pasilikti kokiu tarpu klomboms ar krumams/medeliams, buvo praleistos pro ausis. Rezultatas - turim sterilu, didziuli, tuscia plota.
Atsakyti
user posted image

noriu patarimo 4u.gif
Cia yra mano tokia aptverta vietele, niekaip nesumastau, ka padaryti, kad jaukiau butu, man kazko truksta. Kazkaip "sausa" labai.

Nu sakes, vel maza foto, blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 24 liepos 2008 - 08:59
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 24, 09:56)
Nu sakes, vel maza foto,  blink.gif

kopijuok foto nuorodą ne iš bendro sąrašo, o atsidarius pasirinktą wink.gif
Atsakyti
Sobieska, ta aukšta žolė tai Miskantas žolė
ADA , nameli kaip jau ir nebelankomas ( vaikai paaugo , nebeįdomu) doh.gif , dar praeitais metais jis buvo tarp obels šakų, o šiemet tik kamienas liko , norėjau daugiau saulės naujai pasodintiems vaismedžiams palikti ax.gif . Čia vaizdelis iš tolo
user posted image

Neri29, labai graži Hortenzija, o ką darysi su ja žiemą neši į rūsį ar kokią kitą patalpą, nes matau ji vazone g.gif . Turėjau tokią, bet vieną žiemą man iššalo, nors ir apdengta buvo, bet atvirai pasakysiu atsibodo man su kaldrom apie ją šokinėti uždenk- atidenk, tai per karšta, tai per šalta doh.gif . Nežinau gal dar apsigalvosiu ir vėl naujai pasisodinsiu mirksiukas.gif .
Norėjau visoms padėkoti už nuomonę ir komentarus tikrai įdomu pamatyti savo kiemą kito akimis smile.gif , netaikau į pavyzdinę sodybą, tik noriu, kad man būtų jauku kai noriu pabūti lauke, ant suoliuko pasėdėti. Kad būtų viskas aukštam lygyje reiktų tiek dirbti, kad jau ir akių nepakeltum ir pati nepamatytum prie ko vargsti, manau neverta ax.gif . Visą bendrą vaizdelį susikūriau pati, ir takelius ir vingelius ir žolytę pasisėjau kojytėmis susitapnojus žemę( jokio volo neturėjau). Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 24 liepos 2008 - 09:24
user posted image

Olivija, ar praleidau, ar nerasei, kokia cia ta viksva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 24 liepos 2008 - 09:36
pavonija, o gal gali iš arčiau blush2.gif Mes norim saviškiui daryti, tai "nusišperintume" gal kokią idėją blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pavonija, o tavo džiunglės man irgi padarė gerą įspūdį, tiesiog tai kitokio stiliaus negu mes dauguma demonstruojamės, tačiau tas stilius irgi ne mažiau akį traukia thumbup.gif

sobieska, jei kada pagautų įkvėpimas daryti permainas, tai galiu parekomenduoti tarp trinkelių akmenukų intarpus, kaip mes pasidarėm. Terasos pakraštėliu tas akmenukų intarpas buvo gerokai veliau padrytas, kai pastatė stulpelius terasos stogui ir jie gavosi už terasos ribos, tai reikėjo "pririšti", o kadangi ir kitur buvo tų intarpų, tai MB tą pririršimą padarė tuo pačiu stiliumi.
Iliustracijos:

link terasos ateina takelis su akmenukų fragmentais, terasos pakraštys irgi papildytas akmenukais, MB išlupo kelias buvusias trinkeles, kad prijungtų akmenėlių pakraštį, kad jis nebūtų labai jau "pagl liniuotę":

user posted image

už terasos link baseinėlio irgi yra komponuota akmenukų, tad viskas puikiai "susirišo":

user posted image

sakyčiau, pas tave tiktų kažkokia panaši platesnė akmenukų juosta prie pat židinio ir tolstant nuo jo tik kur-ne-kur pabarstyta po akmenėlį tarp trinkelių, iš karto viskas sueitų į bendrą stilių mirksiukas.gif žinoma, tavo valia daryti ar ne, tiesiog kai užvirė diskusija ir pagalvojau kad turiu ką pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu atsidziaugt, pagaliau Austino roze zydi wub.gif
user posted image
Atsakyti
jolaxus, o jūsų tvenkinukas dėl grožio, ar galima jame ir išsimaudyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 24, 11:39)
pavonija, o tavo džiunglės man irgi padarė gerą įspūdį, tiesiog tai kitokio stiliaus negu mes dauguma demonstruojamės, tačiau tas stilius irgi ne mažiau akį traukia thumbup.gif

sobieska, jei kada pagautų įkvėpimas daryti permainas, tai galiu parekomenduoti tarp trinkelių akmenukų intarpus, kaip mes pasidarėm. Terasos pakraštėliu tas akmenukų intarpas buvo gerokai veliau padrytas, kai pastatė stulpelius terasos stogui ir jie gavosi už terasos ribos, tai reikėjo "pririšti", o kadangi ir kitur buvo tų intarpų, tai MB tą pririršimą padarė tuo pačiu stiliumi.
Iliustracijos:

link terasos ateina takelis su akmenukų fragmentais, terasos pakraštys irgi papildytas akmenukais, MB išlupo kelias buvusias trinkeles, kad prijungtų akmenėlių pakraštį, kad jis nebūtų labai jau "pagl liniuotę":

user posted image

už terasos link baseinėlio irgi yra komponuota akmenukų, tad viskas puikiai "susirišo":

user posted image

sakyčiau, pas tave tiktų kažkokia panaši platesnė akmenukų juosta prie pat židinio ir tolstant nuo jo tik kur-ne-kur pabarstyta po akmenėlį tarp trinkelių, iš karto viskas sueitų į bendrą stilių mirksiukas.gif žinoma, tavo valia daryti ar ne, tiesiog kai užvirė diskusija ir pagalvojau kad turiu ką pasakyti biggrin.gif

Tu kažkada buvai rodžius tuos takelius jei nieko nemaišau ax.gif gerai kad priminiai thumbup.gif man jie labai patiko nes išsisaugojau foto. Nes man turėtu ateičiai prisireikti . Šauniai atrodo ir manau tu teisi sobieskai tikrai labai tiktu šis variantas (aišku jei jai patinka bigsmile.gif ir bus įkvėpimas ką nors keisti bigsmile.gif )

Dar norėjau paklausti ar tie tarpeliai tik su smėliu užšluoti mastau.gif ar ten maišytas ir betonas mastau.gif

Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 24, 10:56)
user posted image
noriu patarimo 4u.gif
Cia yra mano tokia aptverta vietele, niekaip nesumastau, ka padaryti, kad jaukiau butu, man kazko truksta. Kazkaip "sausa" labai.

Nu sakes, vel maza foto,  blink.gif

O gali didesnę foto nes nieko aš neįžiūriu lens.gif dabar man tarsi kapelis atrodo doh.gif kai tokia maža foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 24 liepos 2008 - 10:11
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 23, 23:49)
nekalbu apie tai, kiek tokių lopinėlių bus ir ar jie sudarys visumą  mirksiukas.gif  Sakau tik kad prie akmeninės krosnies man nesiderina trinkelėmis grįsta aikštelė. Bet gal čia tik man taip...  ax.gif

Ir man ten nelabai schmoll.gif , kaip koks saligatvis. As ten koki akmenu grindini deciau, arba, kaip kazkas sake skaldos papilciau. Nu visai is skirtingu parapiju zidinys ir tos plyteles. Bet jeigu jau pliteliu pripirkta ta ka darysi. Juk nemesi ir nebegsi pirkt kitu.
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 24, 11:01)
O gali didesnę foto  nes nieko aš neįžiūriu lens.gif dabar man tarsi kapelis  atrodo doh.gif  kai tokia maža foto

profilio informacijoj yra nuoroda į albumą wink.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 24 liepos 2008 - 10:10