Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 19:31)

Gal kuri nors zinot, kaip nuejus i prekyviete paprasyti tokiu ''aukstu zoliu''desineje nuotraukos puseje biggrin.gif kaireje - puslenis, o vat desineje g.gif

Vakar uzsukau i link Karmelavos vaziuojant prekyviete biggrin.gif , kiek daug visko buvo bigsmile.gif matomai uztaikiau ant ''padavimo''- tai gryzau su balta veigela, Andromeda polifolia blue Ice (pasigoglinkit jei kam idomu) perkunrope uz trajeka, kurios neturejau ir 6 kuokstelius po 5 lt.maiselin susipakavau, nu tu pilku krumeliu, tokie su smilgom buna doh.gif pavadinimas is ryto uzkrito dar ir sliauzianti ozeksni prigriebiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 liepos 2008 - 05:02
Kitoj gyvenamosios vietos aplinkoj irnesakyk.gif nieko naujo : upe i ta pacia puse teka, medziu rokiruociu jokiu nerasta biggrin.gif tiesa sakau, galit paziuret
user posted image
is kitos puses
user posted image
Visoms geros dienos 4u.gif

Atsakyti
Pavonija,nuostabios "džiunglės thumbup.gif gaila mano namelis stovi ant žvyro kalnelio,sudėtinga ką nors auginti doh.gif
Židinys ir trinkelės...manau praeis pora metų ir trinkelės spalviniai prisiderins prie bendro vaizdo,tiesiog jos naujos,apsinešios mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

kokių grožių šioje temoje pamačiau bigsmile.gif wub.gif Net širdis apsalo. Ir pati neseniai į nuosavą valdą persikėliau gyventi, kiemas didžiulis, bet labai apleistas. Noriu jį gražiai sutvarkyti, bet niekada nesu to darius, tai nežinau net nuo ko pradeti doh.gif verysad.gif Gal galėsite savo žiniomis pasidalinti, į mano klausimus atsakyti, nes labai noriu gražios aplinkos, ir esu pasiryžus daug mokintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 24, 06:19)
Kitoj gyvenamosios vietos aplinkoj irnesakyk.gif nieko naujo : upe i ta pacia puse teka, medziu rokiruociu jokiu nerasta biggrin.gif tiesa sakau, galit paziuret
user posted image
is kitos puses
user posted image
Visoms geros dienos 4u.gif

vat kokia entuziastė - iš ankstyvo ryto fotosesiją jau prasukusi thumbup.gif Bet nesistebiu, turėdama tokį vaizdą pro langus matyt kas rytą žiūrėčiau ir neatsižiūrėčau bigsmile.gif tegul medžiai ir savo vietose lieka, betgi rūbą pamažu tai maino... ech, gražu wub.gif

QUOTE(advance @ 2008 07 24, 07:05)
Gal galėsite savo žiniomis pasidalinti, į mano klausimus atsakyti, nes labai noriu gražios aplinkos, ir esu pasiryžus daug mokintis  ax.gif

galėsime galėsime mirksiukas.gif neapsiribok tik šita tema, pirmame psl. nuorodos į ankstesnes temas, ir ten kasyklų rasi mirksiukas.gif
o pradėti geriausia nuo minties - apgalvoti kur kokia zona bus, kur pagrindinis gėlynas, kur daržiukas (jei toks planuojamas), sodas, kur vaikų žaidimų zona, pagaliau kur šuns voljeras, irgi jei planuojamas. Kai visa tai bus aišku, galima tęsti pasirenkant stilių, galvojant kaip viskas turės atrodyti, ar turėsi noro ir laiko tupinėti aplink gėles ar geriau sodinti daug priežiūros nereikalujančius medelius, spygliuočius... Apgalvojus tą "zonavimą" galėsi imtis vejos sėjimo. Apie tai be galo daug kalbėt ankstesnėse temose. Aišku, galima iš karto veją užsėti visur, turėsi švarią teritoriją, o vėliau nusprendus kad kažkur kažką sodinsi, tiesiog nuimsi velėną, paruoši žemę ir viskas.
Atrodo taip paprasta, bet prisiminus savo žingsnius link tvarkos kieme, dar kartą to pakartoti nesinorėtų... vistik reikia daug užsispyrimo ir darbo įdėti, norint savo jėgomis susitvarkyti. Bet nebijok šito mano pasvarstymo, čia tik lyrinis nukrypimas, viskas įmanoma, labai įmanoma, liudijimai šiuose mūsų pokalbiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

vis paskaitau jūsų temelę, bet pati parodyti dar neturiu ko.

Noriu paprašyti jūsų pagalbos. Ant Godecijų lapelių atsiranda raudonų dėmių, po to krūmas pagelsta ir visom gėlytėm amen. verysad.gif

Gal žinot kas tai ir ką daryti ?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 24, 02:21)
As cia del trinkeliu prie zidinio...............nu bet mergickos, jeigu visur butu tik akmuo, akmeneliai, akmenukai, akmenyciai...ar tada jau butu labai grazu...
ir p.s Trinkeles dar nera taip blogai, bet va jeigu butu asfaltas artai jo drozles...gal ir butu uzteke tik papilti zvyro - akmuo ir smelis viename  g.gif

Suprantu, kad jau nebegriausi nei trinkelių, nei židinio lotuliukas.gif Tame ir blogumas, kad dažnai minusiukai pasimato tik kai darbai jau baigti doh.gif
Aš gal pagalvočiau apie kažkokią "tarpinę juostą" ties trinkelių ir akmens susidūrimu. Net nežinau, gal vazoniukuose žemų gėlių padėlioti židiniui 'prie kojų', ar iš metalo/medžio ką nors g.gif Bet čia absoliučios smulkmenos, kurias gali iki begalybės tobulinti 4u.gif O gal ir maidanos teisybė - apsinešios trinkelės, nebus taip sterilu...
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 23, 19:23)
biggrin.gif  pavieniai susodinti medziai dabar mazi, bet ateity jie bus tikrai laaabai dideli...ir tai ju yra tik, hm - lygtais vienas - egle prie supynes, visi kiti augalai grupese...Gerai, risam tai cool.gif ...nes `pastebejau, kad tik prie manes kabinejiesi -pripazystu -revansas...kitiems daugmaz tolerantiskesne...ir vistiek, as manau, kad mano sodyboj netiktu tokia aplinka kaip pas Pavonija, nors labai to noreciau ax.gif ...kai kita nusipirksiu - pasidarysiu tokia veslia biggrin.gif

o kodėl netiktų? Daug akmenų, pusiau pasislėpusių augalų tankmėje kaip tik turi žavesio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 24, 05:48)
nu tu pilku krumeliu, tokie su smilgom buna doh.gif pavadinimas is ryto uzkrito

eraičinų (Festuca)?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 23, 22:23)
pastebejau, kad tik prie manes kabinejiesi -pripazystu -revansas...kitiems daugmaz tolerantiskesne...ir vistiek, as manau, kad mano sodyboj netiktu tokia aplinka kaip pas Pavonija, nors labai to noreciau ax.gif ...kai kita nusipirksiu - pasidarysiu tokia veslia biggrin.gif

biggrin.gif Nesikabinėja,tiesiog komentuoja pagal savo skonį ax.gif tame ir žavesys,kad viskas keičiasi,vienais metais padarai vienaip,kitais metais norisi patobulinti,taigi Sobieska,pasikliauk savo nuojauta ir bus gerai,svarbiausia,kad visą vasarą kas nors žydėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 24, 05:21)
As cia del trinkeliu prie zidinio...<...>

nugi nenorėjau įžeist 4u.gif Tik, mano akimis žiūrint, tai norėtųsi ir namo pamatų išmūrytų akmenimis. Tiesa, čia labai subjektyvu, bet labiau prie širdies kažkas panašaus į tokį "mūrinimą"
user posted image
Pradžioj irgi buvo momentų, kurie erzino akį, dabar jau pripratau ( tris kartus teko žiūrėt lotuliukas.gif ). Taigi, tai nereiškia, kad dabar reikia viską kardinaliai keist tongue.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 24, 05:21)
Gyvenime irgi yra isimciu mirksiukas.gif <...>

per savo ilgą amželį įsitikinau, kad taisykles labai gražiai galima apeiti wink.gif
Atsakyti
[Papildyta:

pataisau 4u.gif
user posted image
[/quote]

Aciu labai. Tikrai nelabai moku su tomis nuotraukomis elgtis. jei galetum pasyk, (gal AZ) kaip tu cia taip padarei
Atsakyti
sobieska, niu tas vaizdas pro tavo langus wub.gif Ech...

pavonija, turiu prašymėlį, gal galėtum įkelti savo vaikiniko namelio foto blush2.gif 4u.gif
Atsakyti