QUOTE(sobieska @ 2008 07 24, 06:19)
Kitoj gyvenamosios vietos aplinkoj
nieko naujo : upe i ta pacia puse teka, medziu rokiruociu jokiu nerasta
tiesa sakau, galit paziuret
is kitos puses
Visoms geros dienos
vat kokia entuziastė - iš ankstyvo ryto fotosesiją jau prasukusi
Bet nesistebiu, turėdama tokį vaizdą pro langus matyt kas rytą žiūrėčiau ir neatsižiūrėčau
tegul medžiai ir savo vietose lieka, betgi rūbą pamažu tai maino... ech, gražu
QUOTE(advance @ 2008 07 24, 07:05)
Gal galėsite savo žiniomis pasidalinti, į mano klausimus atsakyti, nes labai noriu gražios aplinkos, ir esu pasiryžus daug mokintis
galėsime galėsime
neapsiribok tik šita tema, pirmame psl. nuorodos į ankstesnes temas, ir ten kasyklų rasi
o pradėti geriausia nuo minties - apgalvoti kur kokia zona bus, kur pagrindinis gėlynas, kur daržiukas (jei toks planuojamas), sodas, kur vaikų žaidimų zona, pagaliau kur šuns voljeras, irgi jei planuojamas. Kai visa tai bus aišku, galima tęsti pasirenkant stilių, galvojant kaip viskas turės atrodyti, ar turėsi noro ir laiko tupinėti aplink gėles ar geriau sodinti daug priežiūros nereikalujančius medelius, spygliuočius... Apgalvojus tą "zonavimą" galėsi imtis vejos sėjimo. Apie tai be galo daug kalbėt ankstesnėse temose. Aišku, galima iš karto veją užsėti visur, turėsi švarią teritoriją, o vėliau nusprendus kad kažkur kažką sodinsi, tiesiog nuimsi velėną, paruoši žemę ir viskas.
Atrodo taip paprasta, bet prisiminus savo žingsnius link tvarkos kieme, dar kartą to pakartoti nesinorėtų... vistik reikia daug užsispyrimo ir darbo įdėti, norint savo jėgomis susitvarkyti. Bet nebijok šito mano pasvarstymo, čia tik lyrinis nukrypimas, viskas įmanoma, labai įmanoma, liudijimai šiuose mūsų pokalbiuose