Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

[/img]Na bandysiu padidinti Horetenzijos nuotrauka, bet jei kas ne taip is karto apsip.... biggrin.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 23 liepos 2008 - 19:49
QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 19:31)
Kad man truputį gėda po jūsų išcackintų vaizdelių blush2.gif , nes jau tikrai užžėlė viskas be proto doh.gif , už tai sraigių puotos kiekvieną vakarą vyksta lotuliukas.gif , nes tie tankumynai labai patinka.
Čia tos pačios grotelės kai dar pilnumoje žydėjo rožė
user posted image
Čia kampas pavasarį
user posted image

Čia irgi pavasarį, kai dar obels šakos žemės nešlavė
user posted image
Čia kopetėles į vaiko medžio namelį.
user posted image
Žodžiu natūrali gamta ax.gif

Antra ir trecia nuotrauka tai pasaka. Jokiu baltai sviecianciu kamienu, jokio sterilumo, augalai paprasti, bet cia jie taiiip vietoj. Tvenkinukas taip naturaliai isipaises kad ux. Akmeneliu tik tiek, kiek reik. Jokios pompastikos. Pirmoje tas medzio kamienas mano akims kliuva. Nereikia ten juk jo? O tvorele matyt nuo kazko saugo? Nes naturaliau butu be jos..Paskutinej nuotr. kopeteliu dekoravimas truputi iskrenta is konteksto. Bet tai niekingos smulkmenos. Nezinau ar rakursai teisingi, ar fotografe puiki, ar turi puikia intuicija ka kaip ir kur sodint. O gal viskas kartu:) Sukurei tokia aplinka, kur atrodo nieko ypatingo, bet viskas tokia harmonija dvelkia..ir labai tinka prie namelio stilistikos. O kuklumas zmogu puosia aisku, bet nepersistenk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 18:50)
Truputį mano kiemo vaizdų  ax.gif , šiaip skiriu tikrai per mažai dėmesio, kažkaip perdegiau, tai tik kai jau akis bado piktžoles išraunu ir žolę pjaunu, nors reiktų kokį pavasarį jau praretinti savo daugiametes, na gal kitais metais lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O dar situ nemaciau!!! Norec iteikti medali uz GRAZIAUSIA APLINKA (visa visuma) kiek man teko matyti siame forume. Knifofijos i rinkimus neitraukiau, nes i neprofesionalu kategorija ji nepatenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 23, 15:01)
yuki, nepikta as:) As astri. Ir saldumas nepatinka man. Gyventi nuobodu butu jei visi aplink saldus butu, argi ne?
Galvoju kaip cia sobieska pagirt reik... Kazkokiu ideju gal ir buta ..bet toks stiliu, medziagu, formu mixas.. Nebuvimas plano, idejos, vientisumo. Gal kazkoks super dekoratyvumas ir gali priversti uzmirsti siuos esminius dalykus, bet cia taip nenutiko. Stengiausi kazka iziureti, tikrai. O! Pas tave sveiki ir veslus augalai! Va. As nepiktai ir nu koks cia pavydas gali but. Juk mes is skirtingu planetu. Negi marsietis pavydi zemieciui ir atvirksciai?

biggrin.gif tai kad tu cituoji pradziu pradzia...ar matei pacias pirmasias nuotraukas anos temos pabaigoje mirksiukas.gif ...kaip tik labai stengiausi sukurti vientisuma...ir kriokliukas isteka ne is lygios vietos, ir akmenys vyrauja kiekvienoje (beveik)ekspozicijoje, ir nera sumaisyta spygliuociai su zydinciomis gelemis, dar ir medis savaip dera...panaudojau savo isprusima, na gal kam atrodys kad jis zemas biggrin.gif bet, man patinka tai ka sukuriau ax.gif aisku iki tobulumo dar toli, bet dar laiko yra.
Dekui uz komplimenta nasciot augalu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 23, 18:50)
Krosnis labai  thumbup.gif  bet prie tokios krosnies - "sterilios" trinkelės kažkaip  g.gif  man ten smulki skaldelė labai prašytųsi (kaip tik tau -akmenukai)  ax.gif

Visas kiemas bus nuklotas tokiomis ''steriliomis''trinkelemis, 8 padai laukia savo eiles biggrin.gif , cia ne siaip sau biggrin.gif , tikrai nebus vienas lopinelis toks, sekantis kitoks ir t.t todel manau, kad jis visai nieko isipies i bendra trajektorija
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 18:50)
Truputį mano kiemo vaizdų  ax.gif , šiaip skiriu tikrai per mažai dėmesio, kažkaip perdegiau, tai tik kai jau akis bado piktžoles išraunu ir žolę pjaunu, nors reiktų kokį pavasarį jau praretinti savo daugiametes, na gal kitais metais lotuliukas.gif
user posted image

Pavonija bigsmile.gif ...truksta zodziu...VAU thumbup.gif
Atsakyti
sobieska, paziurejau praeitoj temoj nuotraukas. Na neuztenka visur akmenu pristatyt, kad vientisa stiliu isgaut, ar ten ryskiu geliu salia spygliuociu vengt. Ir kuo daugiau fintikliusku, tuo didesni bardaka sukeli.. augalus reikia grupuoti, o pavienius sodinciau tik didelius medzius, na bet niekam ta tema neidomi. Palikim ja.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 23, 22:14)
sobieska, paziurejau praeitoj temoj nuotraukas. Na neuztenka visur akmenu pristatyt, kad vientisa stiliu isgaut, ar ten ryskiu geliu salia spygliuociu vengt. Ir kuo daugiau fintikliusku, tuo didesni bardaka sukeli.. augalus reikia grupuoti, o pavienius sodinciau tik didelius medzius, na bet niekam ta tema neidomi. Palikim ja.

biggrin.gif pavieniai susodinti medziai dabar mazi, bet ateity jie bus tikrai laaabai dideli...ir tai ju yra tik, hm - lygtais vienas - egle prie supynes, visi kiti augalai grupese...Gerai, risam tai cool.gif ...nes `pastebejau, kad tik prie manes kabinejiesi -pripazystu -revansas...kitiems daugmaz tolerantiskesne...ir vistiek, as manau, kad mano sodyboj netiktu tokia aplinka kaip pas Pavonija, nors labai to noreciau ax.gif ...kai kita nusipirksiu - pasidarysiu tokia veslia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 07 23, 11:15)
lelijos pirktos tam angare vyduno alejoj-super ! foto nesimato, bet viduj jos dar juodu taskeliu turi  wub.gif  labai dideli ziedai-7-8 ant vieno stiebelio  bigsmile.gif

Tai ir tu ten buvai smile.gif Ar ilgai uztrukai? biggrin.gif Man tai galva nuo tu leliju susisuko doh.gif dar knifofija ten nusipirkau ir trasu meginuka dovanu gavau, moterytes dvi tokios malonios buvo ir liudnas ciucikas. Yra ten idomybiu sudaigintu is tu uzsilikusiu svoguneliu.
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 17:50)
[

paslaptingas, naturaliai grakstus sodas.. su polekiu wink.gif Taip ir norisi pazvelgti - o kas ten uz to krumelio idomaus, kas uz to posukio.. ir jokio kico biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 23, 19:27)
doh.gif  doh.gif  doh.gif nu tiksliai, juk žadėjau užsukti, netgi susiskambinau. Reikia atnaujinti įžadus blush2.gif

tiesą sakant, buvo visokių minčių pernai. Maniau, turbūt nerimta firma, jei jau Jolaxus tyli lotuliukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 23, 21:46)
<...> nera sumaisyta spygliuociai su zydinciomis gelemis, <...>

o tai čia kaip? Yra kažkokia taisyklė, kad negalima šalia spygliuočių žydinčių gėlių? g.gif
Tada, ignoruoju šią taisyklę irnesakyk.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 23 liepos 2008 - 22:47
QUOTE(sobieska @ 2008 07 23, 18:46)
Visas kiemas bus nuklotas tokiomis ''steriliomis''trinkelemis, 8 padai laukia savo eiles biggrin.gif , cia ne siaip sau biggrin.gif , tikrai nebus vienas lopinelis toks, sekantis kitoks ir t.t todel manau, kad jis visai nieko isipies i bendra trajektorija

nekalbu apie tai, kiek tokių lopinėlių bus ir ar jie sudarys visumą mirksiukas.gif Sakau tik kad prie akmeninės krosnies man nesiderina trinkelėmis grįsta aikštelė. Bet gal čia tik man taip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 23, 23:49)
nekalbu apie tai, kiek tokių lopinėlių bus ir ar jie sudarys visumą  mirksiukas.gif  Sakau tik kad prie akmeninės krosnies man nesiderina trinkelėmis grįsta aikštelė. Bet gal čia tik man taip...  ax.gif

ne tau vienai wink.gif
Reziumuojant ginčą, yra pakankamai daug aplinkybių, kurios padiktuoja sprendimą ir keisti nėra noro arba gaila jau įdėto darbo. Atlaidžiau reiktų vertint 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 23, 20:40)
[/img]Na bandysiu padidinti Horetenzijos nuotrauka, bet jei kas ne taip is karto apsip.... biggrin.gifuser posted image

pataisau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 23, 22:46)
tiesą sakant, buvo visokių minčių pernai. Maniau, turbūt nerimta firma, jei jau Jolaxus tyli  lotuliukas.gif
o tai čia kaip? Yra kažkokia taisyklė, kad negalima šalia spygliuočių žydinčių gėlių?  g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

kitas stilius bet irgi puikus vaizdas smile.gif puiki spalvine gama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 23, 23:49)
nekalbu apie tai, kiek tokių lopinėlių bus ir ar jie sudarys visumą  mirksiukas.gif  Sakau tik kad prie akmeninės krosnies man nesiderina trinkelėmis grįsta aikštelė. Bet gal čia tik man taip...  ax.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 07 23, 23:55)
ne tau vienai wink.gif
Reziumuojant ginčą, yra pakankamai daug aplinkybių, kurios padiktuoja sprendimą ir keisti nėra noro arba gaila jau įdėto darbo. Atlaidžiau reiktų vertint  4u.gif
Papildyta:

As cia del trinkeliu prie zidinio...............nu bet mergickos, jeigu visur butu tik akmuo, akmeneliai, akmenukai, akmenyciai...ar tada jau butu labai grazu... Ir ziurekim is praktiskumo puses - juk tai daznai ''mindoma'' teritorija, kaip po ilgesnio laiko tarpo atrodytu akmeneliais uzpildyta teritorija arba mano atveju sonuose zidinio dejau granitine skaldele doh.gif tigi puse teritorijos tai tikrai butu akmeneliu ir skaldeles hibridas. O trinkeles vistiek bus ir zidinys vistiek prie ju prieis, taip iseina, kad reikia visa kiema grysti rieduliais g.gif ............................ Ir istikro kas butu jeigu butu dabar diskutuoti tai tikrai kazkaip neetiska mano atzvilgiu, suprantu kai galima ka nors pakeisti, bet jau kai yra stacionaru, tai... ax.gif bent as tai nedrysciau verysad.gif cia tas pats kaip pasakyti - zinai aplinka tai gal ir nieko, nu bet tavo namas doh.gif ir p.s Trinkeles dar nera taip blogai, bet va jeigu butu asfaltas artai jo drozles...gal ir butu uzteke tik papilti zvyro - akmuo ir smelis viename g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 07 23, 23:46)
o tai čia kaip? Yra kažkokia taisyklė, kad negalima šalia spygliuočių žydinčių gėlių?  g.gif
user posted image

Gyvenime irgi yra isimciu mirksiukas.gif ir kiekvienas esam vis kitaip mokytas, arba kazkur kazka skaites, kai tuo tarpu tu pats tuo klausimu nieko nezinai, o pamates atvirkstini varianta iskart puoli ''brokinti''kito zmogaus ale tai zinias, ale tai patirti... cia kalbu apstrakciai
Vat pvz. sakoma, kad akmuo su dolomitu yra kicas, visiska priesingybe vienas kitam,o vat gerai suderinus tarpusavyje ir prie tinkamos aplinkos - ju kompozicija atrodo grazi ir visai nedarkanti aplinkos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 liepos 2008 - 04:46