Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(ebi @ 2008 07 23, 13:34)
kazi ar vertos demesio knygos  g.gif gal kuri ciupinejot?  4u.gif

http://pigu.lt/knygo...mMoterys750x100

Turiu pirmaja ' Kaip sukurti..'. Minusai- daug klaidu, tokiu kaip fotografija vienos geles, po apacia parasyta, kad tai visai kita gele. Daug augalu, kurie musu klimatui netinka, todel negali aklai taikyti patarimu. Pradinukui nesiulyciau, bet pazengusiam- kodel gi ne. Pliusai-yra planai su keliom fotografijom kaip apzeldinti pavesinga soda, slaitini, l. maza ir pan.; paaiskinimai, kodel daryta taip ir kitaip, siek tiek rasoma kokiais etapais dirbo profesionalas. Galima pasimokinti eiliskumo, zonu isskirstymo, augalu parinkimo pagal 'svarbiausi, puosybiniai, spalviniai akcentai'.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 07 23, 11:15)
kaip man grazu pas tave  wub.gif  wub.gif
o zagrenis, koks sveikas  thumbup.gif  (labai daznai matau juos tokius apkerpejusius, lapukai skyleti  verysad.gif  ) as jau keli metai varvinau seile i juos, o siemet jau galesiu pasisodinti  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Dekui. Vakar fotografuodama pati pagalvojau :"Kaip man grazu pas mane..." lotuliukas.gif Turbut, kiekviena taip galvojam apie savo rankom ispuoseleta, numyleta kampeli.... Nesvarbu, kaip jis atrodo kitiems, kad stilistiskai, spalviskai ar kitaip kaip nevieningas, bet juk kiekviena turim savo skoni ir savo ideala.

QUOTE(kice @ 2008 07 23, 12:26)
jus klystate, cia ne pardavimui.. cia zmones gyvena.. " Anglija, Clacton on Sea, miestelis prie vandenyno" -as cia cituoju is RS, tiesiog kai kurie eksponatai uzvede biggrin.gif

Jei cia ne pardavimui isdeliota, tai man nelabai schmoll.gif

QUOTE(Neri29 @ 2008 07 23, 12:46)

Sveikos bandau pirma karta ikelti foto, jei nepavyks, nepykit. Cia mano pasididžiavimas
Gavosi biggrin.gif
tik labai keistai maza foto

Tikrai yra kuo didziuotis thumbup.gif , tik buk gerute, ivardink , kas ten taip ispudingai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 15:45)
idomumo delei parodau, kaip atrode tik isigyta mano sodyba ax.gif  Kadangi vedu sioki toki archyva, tai turiu tokia galimybe biggrin.gif
user posted image
o tai buvo mano zidinio pradzia biggrin.gif  blink.gif o ir mano smaragdai dar kokie maziukai doh.gif

user posted image
dar

user posted image

user posted image
ir

user posted image

yuki, nepikta as:) As astri. Ir saldumas nepatinka man. Gyventi nuobodu butu jei visi aplink saldus butu, argi ne?
Galvoju kaip cia sobieska pagirt reik... Kazkokiu ideju gal ir buta ..bet toks stiliu, medziagu, formu mixas.. Nebuvimas plano, idejos, vientisumo. Gal kazkoks super dekoratyvumas ir gali priversti uzmirsti siuos esminius dalykus, bet cia taip nenutiko. Stengiausi kazka iziureti, tikrai. O! Pas tave sveiki ir veslus augalai! Va. As nepiktai ir nu koks cia pavydas gali but. Juk mes is skirtingu planetu. Negi marsietis pavydi zemieciui ir atvirksciai?
Atsakyti
Merginos, dabar netinkama Mėnulio fazė biggrin.gif Žodžiuotis reik per pilnatį (aš irgi kartais tai sau leidžiu blush2.gif ) Augalai – aplamai gražu. O skoniai visų skiriasi – pvz., MB gražus ne visoms. O man jis pats gražiausias, augalėlis mano išcackintas išpopintas, šiltnaminis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 23, 09:38)
Norit pasakyt jos ne daugiametes?  unsure.gif
Papildyta:
Radu, kad lygtai daugiamete http://www.hort.net/...w/mal/alcrocp40

Yra vienmečių,dvimečių ir daugiamečių-čia panaršius internete suradau.Bent tos,kur aš auginau,neišgyvendavo daugiau kaip tris metus.Dar iš pavasario seni krūmai būdavo lyg pradeda augti,bet tuoj supūsta,sudžiūsta.Skaičiau,kad reikia peržydėjusioms kuo greičiau stiebus nupjauti,tuomet ilgiau gyvena.
va čia šiek tiek apie jas yra.

http://www.rojaussod.../tema.php?s=341

maniškes tikriausiai rūdys buvo užpuolę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 07 22, 23:23)
Nesuprantu ką jis ten darė blink.gif  Mano visada palaidas, bet nieko panašaus nebūna schmoll.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 07 22, 23:43)
Oi siaubas doh.gif  o ką jis ten darė kad taip iškniso. Maniškis kai pamatė tas foto sako "Kas čia atsitiko? blink.gif )

Va ką jis ten darė aš irgi labai norėčiau sužinoti, įtariu kurmius gaudė doh.gif
Atsakyti
truputį nelaiku, bet reikia patarimo. Parvežė man lauktuvių tulpių svogūnėlių iš Olandijos. Kada juo sodinti - rudenį ar pavasarį? O jei juos dabar pasodinčiau į vazoną, tai gal žiemą pražystų kambaryje?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 12:45)
user posted image

Krosnis labai thumbup.gif bet prie tokios krosnies - "sterilios" trinkelės kažkaip g.gif man ten smulki skaldelė labai prašytųsi (kaip tik tau -akmenukai) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 23 liepos 2008 - 17:52
Truputį mano kiemo vaizdų ax.gif , šiaip skiriu tikrai per mažai dėmesio, kažkaip perdegiau, tai tik kai jau akis bado piktžoles išraunu ir žolę pjaunu, nors reiktų kokį pavasarį jau praretinti savo daugiametes, na gal kitais metais lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 15:50)
user posted image

klausykit, gal kas žinot, kur tokių senų tarybinių suolų (kaip fone po medžiu) galima gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 23, 18:53)
klausykit, gal kas žinot, kur tokių senų tarybinių suolų (kaip fone po medžiu) galima gauti?  g.gif

pernai buvau čia įdėjus vienos firmos nuorodą, kuri prekiauja panašių suolų rėmais. Jolaxus kaimynai ( žadėjo pračekint asortimentą gyvai, bet taip atsakymo ir nepaskelbė arba praslydo pro akis bigsmile.gif ).
Atsakyti
Esu mačius Aleksoto turguje tokiomis kojomis tik lakuoto medžio suolų, bet tai buvo pavasarį smile.gif .
Atsakyti