Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

sobieska,tavo sodyba puikiai sutvarkyta,židinukas,aplinka nuostabi wub.gif thumbup.gif
norėjau paklausti mergaitės kada tinkamiausias laikas rožes persodinėti į kitą vietą,manau rudenį kai peržydės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 22, 17:05)
matyt kaip papuola, arba kokio brandumo. pas mane ketvirti metai auga, tai jau lipa viena nat kitos ir šiemet nemažai žiedynų išleido, anksčiau dar nežydėjo. Beje, gal dar trūksta šito grožio? planų lyg neturiu...[/url]

Ačiū už atsakymą ir už gerą širdį smile.gif Tik kad man iki Vilniaus ilgas kelias....
"Ligos" pirmos dienos, o ir vieta joms dar neparuošta, taip kad gal kur arčiau rasiu.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 18:43)
Mano žagrenis  pačiame gražume wub.gif

user posted image

O čia Sobieskai, kad nepraeitu pro šalį...  biggrin.gif

user posted image

kaip man grazu pas tave wub.gif wub.gif
o zagrenis, koks sveikas thumbup.gif (labai daznai matau juos tokius apkerpejusius, lapukai skyleti verysad.gif ) as jau keli metai varvinau seile i juos, o siemet jau galesiu pasisodinti bigsmile.gif rolleyes.gif

Tina*, piliaroze bigsmile.gif nepaprastai grazi spalvyte wub.gif (nors keista, siaip rozines nemegstu g.gif biggrin.gif )
Papildyta:
parodysiu savo vienintele kompozicija unsure.gif
user posted image
ciobrelius tik taip sukisau , nes nebuvo kur tuo metu-issimsiu juos is ten...
lelijos turejo isdygti 5, bet kate isrause du svogunelius jau sudygusius doh.gif tiesa, lelijos pirktos tam angare vyduno alejoj-super ! foto nesimato, bet viduj jos dar juodu taskeliu turi wub.gif labai dideli ziedai-7-8 ant vieno stiebelio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 23 liepos 2008 - 10:20
QUOTE(une @ 2008 07 23, 12:15)
kaip man grazu pas tave  wub.gif  wub.gif
o zagrenis, koks sveikas  thumbup.gif  (labai daznai matau juos tokius apkerpejusius, lapukai skyleti  verysad.gif  ) as jau keli metai varvinau seile i juos, o siemet jau galesiu pasisodinti  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Tina*, piliaroze  bigsmile.gif nepaprastai grazi spalvyte  wub.gif  (nors keista, siaip rozines nemegstu  g.gif  biggrin.gif  )
Papildyta:
parodysiu savo vienintele kompozicija  unsure.gif
user posted image

Kaip gražu wub.gif ir fainai taip pro langus matosi gėlių žiedelia thumbup.gif o tas kur ružavai žydi kas per augalėlis kaip tai neatpažįstu ax.gif (nors aš jų nelabai ir pažįstu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 23, 11:20)
Kaip gražu  wub.gif  ir fainai taip pro langus matosi gėlių žiedelia  thumbup.gif  o tas kur ružavai žydi kas per augalėlis kaip tai neatpažįstu  ax.gif (nors aš jų nelabai ir pažįstu  doh.gif )

ruzavai? g.gif violetinis tas aukstas? smile.gif liatris.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 07 23, 08:06)
smth1, ko tu tokia pikta ax.gif

todel, kad pati neturi kuom kitus pradziugint tongue.gif ...geriau tureti ir rodyti, negu rodyti, bet netureti biggrin.gif pavydas blogas dalykas ax.gif
QUOTE(*Bitutė* @ 2008 07 23, 10:48)
sobieska,tavo sodyba puikiai sutvarkyta,židinukas,aplinka nuostabi wub.gif  thumbup.gif

aciuks.gif malonu skaityti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 23 liepos 2008 - 10:25
QUOTE(Tina* @ 2008 07 23, 08:38)
Norit pasakyt jos ne daugiametes?  unsure.gif
Papildyta:
Radu, kad lygtai daugiamete http://www.hort.net/...w/mal/alcrocp40

vienmetes jos, vienmetes.. bet turi mada uzsiseti pacios ir kitais metais isdygti savaime. Vakar is siltnamio isroviau ir ismeciau likucius. Nepagalvojau, bet seklu dar yra..

o cia, va koks grozis.. lygiuokites..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 23 liepos 2008 - 10:43
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 16:05)
va tas kampe grozis - ale rudos smilgos atrodancios kaip sudziuve siaudai desineje puseje...per jas geda apturejau blush2.gif As is pardaveju pasijuokiau, kad uz siaudu kupsta praso 30 lt.tai jie man , kad dros- tigi cia pats dabar chodovoi tovar.Kai priejau trecia karta prie to kupsto(nu patinka man tas skaicius) visai pradejo patikt, nusipirksiu

čia Carex comans Praire Fire cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 23, 11:42)
čia Carex comans Praire Fire cool.gif

biggrin.gif toks mazas, rudas, ...o toki didi uzvadinima turi...uzsiseivinau, aciu 4u.gif
Atsakyti
doh.gif Neužsuk čia pora dienelių.

QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 18:04)
...o cia zadejau ikelti ta"geltona kalvele is arciau" va ji
user posted image
...

sėdžiu apsiseilėjusi hihihi.gif . Patinka uolaskėlės ir... rieduliai ax.gif Čia man tiesiog idealu viskas. wub.gif
Atsiprašau iš anksto:
QUOTE(Srove @ 2008 07 22, 19:44)
Aciu 4u.gif , bet labai jau tai neispuoselesi tos vejos, kai pas mane po ta pievike dvi gyvos ''panteros''laksto lotuliukas.gif
user posted image

Pateršiu eterį cituodama fotkę, bet amo netekau pamačiusi, gyvenime nemačiau dar tokio grožio bigsmile.gif

QUOTE(une @ 2008 07 23, 10:22)
ruzavai?  g.gif violetinis tas aukstas?  smile.gif  liatris.

Ot doh.gif tai kaip aš buvau įsitikinusi, kad jis pavasarį žydi. Ir aukštas koks. blink.gif

Čia naudingas straipsniukas apie nuodingus ir naudingus augalus.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 18:43)
Mano žagrenis  pačiame gražume wub.gif

user posted image

kaip grazu man tokie laiptai apzele wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 19:04)
Tikrai, kad grazus zagrenis thumbup.gif
lotuliukas.gif  na kur jau praeisi, cia greiciau uz akmenuko uzkliusiu beeidama uzvertusi galva i toki isbujojusi vinvyti biggrin.gif tikiuosi cia ne kaimynu varteliai nupaparacinti biggrin.gif

o cia zadejau ikelti ta"geltona kalvele is arciau" va ji
user posted image
visa pagrinda geltonumo sudare va sita sliauziojanti silinge
user posted image

4u.gif grazus kalniukas, uolaskeles tokios patenkintos gyvenimu atrodo laugh.gif perkunropes wub.gif kaip laukiu, kada maniskes prades viena ant kitos taip lipti laugh.gif

QUOTE(Gaurė @ 2008 07 22, 21:32)
Ir dar gaurė pražydo smile.gif Jei čia tikrai gaurė  blush2.gif
user posted image

sukonspektuota biggrin.gif , norejau rodyti savaja ir klausti kas tokia biggrin.gif

rodau, ka turiu
raudoklis
user posted image

situ krumeliu seklu pasiveziau is Kroatijos, jei gerai pamenu bazilinas, o dukterecia is Graikijos tik kitokiu pavadinimu laugh.gif , marbela ar mirabela doh.gif pirmais metai kai pasodinom tai buvos ugio koks 1,50, o siais metais vos iki keliu siekia g.gif
user posted image

o cia kas do konkolai auga nezinau
user posted image
Atsakyti
Kice, ten pardavimui, matyt, tiek daug krūvom tiesiog tos figūrėlės. Ir gražus man tiktai elnias.
Atsakyti