Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(Srove @ 2008 07 22, 20:44)
Aciu 4u.gif , bet labai jau tai neispuoselesi tos vejos, kai pas mane po ta pievike dvi gyvos ''panteros''laksto lotuliukas.gif

Tavo "panteros" kaip Sobieskos-tokios sunkiasvores biggrin.gif

QUOTE(Neri29 @ 2008 07 22, 20:50)
Balto pavydo jausmeli net pajutau, viskas, einu nuo kompo i kiema tvarka daryt biggrin.gif
As vis kazkaip neapsisprendziu ko noriu. Tiksliau noriu visko, bet galimybes ne visada leidzia, ploto labai daug neturiu. Bet vis uzeinu pasiskaitineju jusu pokalbius, ikvepima pagaunu ir i kiema. Aciu jums uz tai 4u.gif

Sita pavydo rusis gera thumbup.gif Svarbu, kad skatina veikti.

QUOTE(Srove @ 2008 07 22, 20:58)
Aha rolleyes.gif su liniuote cool.gif juk sakiau, kad kitaip nemoku, o jei padarau ka be liniuotes, tai isgriaunu ir vel matuoju lotuliukas.gif .O del spalvu, tai zinai kokiem zmonems raudona prie dusios tongue.gif

Bet nesakyk, raudona su zalia thumbup.gif Na, as dar geltona priimu i kompanija, vos vos baltos isileidziu ir koki kampiuka violetava ar marga turiu....

QUOTE(tinosiukas @ 2008 07 22, 23:16)
Visos grožius rodot, o aš pateršiu eterį nelabai gražiais vaizdais - šįryt radau pasileidusį vilkšunį ir jo "pagražintus" gėlynus  verysad.gif

Ot, parazitas..... verysad.gif Uzuojauta 4u.gif Maniskei irgi uzplaukia tokie periodai, kai ka nors isknisa ar nugrauzia, tai jau gauna i skudurus, kad mazai nepasirodytu...
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 22, 20:58)

Ot aciu, tai dabar zinosiu, kaip tos aukstos gelytes vadinas, seile varvinau, varvinau, kai prazydo netoliese.O jos sejamos, ar daigais veisiamos?Kaip?

Geriausia jas pasisėti ir ūgtelėjusias išsodinti į nuolatinę vietą.Jos užsiaugina labai dideles šaknis,pavėlavus gali būt vargo su persodinimu.Žydi antrais metais.Bent maniškės dar trečiais metais kai kurios atsprogdavo,šiaip geriausia tarp antramečių krūmų vis įsėti naujų.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 22:00)
Juokis juokis tongue.gif ...as sakiau, kad tokiu ciuciku neturiu, bet nepasakiau ka turiu...tai va rodau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu nebut sobieska rolleyes.gif ir artima giminaiti mano suniams ir dar dar ko as neturiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif KATINA GRAZUOLI(bet kavok tu ji, nes pikta esu ant visu kaciu)Kaimyno kate susiradus sau vieta tusintis po mano tujas unsure.gif , ir aplauzo ir kaskart patresia kuom nereikia, jegu neber verysad.gif .Tai dulkiu siublio nereik namie, yra, kas susiurbia tau viska lotuliukas.gif .

Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 07 22, 23:46)
Bet nesakyk, raudona su zalia  thumbup.gif Na, as dar geltona priimu i kompanija, vos vos baltos isileidziu ir koki kampiuka violetava ar marga turiu....

Nieko nesakau rolleyes.gif , bet kasmet tas pats gal nusibostu, gal ir koki kita derinuka verta pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 23, 00:33)
Nieko nesakau  rolleyes.gif , bet kasmet tas pats gal nusibostu, gal ir koki kita derinuka verta pabandyti g.gif

Niu, tai tam mes cia ir sedim, akis ganom, nauju ideju semiames... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 07 23, 00:05)
Geriausia  jas pasisėti ir ūgtelėjusias išsodinti į nuolatinę vietą.Jos užsiaugina labai dideles šaknis,pavėlavus gali būt vargo su persodinimu.Žydi antrais metais.Bent maniškės dar trečiais metais kai kurios atsprogdavo,šiaip geriausia tarp antramečių krūmų vis įsėti naujų.

O tai seklu yra ju pirkti?Kazkaip nepastebejau, kada jas seti?Tai gal ziema i dezutes, o po to i zeme, tai gal iskart zydetu?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 23, 00:37)
O tai seklu yra ju pirkti?Kazkaip nepastebejau, kada jas seti?Tai gal ziema i dezutes, o po to i zeme, tai gal iskart zydetu?

Aš prieš keletą metų pirkau pakelį sėklų-rašė,kad daugiamečių pilnavidurių mišinys.O gavosi taip,kad žydėjo tą pačią vasarą ir pavasarį nebeatsprogo-vienmetės buvo doh.gif matau ir dabar kartais piliarožių sėklų,reikia manyt,kad yra ir sąžiningesnių prekiautojų.Aš daugiamečių sėklų prisirinkau pas kaimynę.Sėjau anksti pavasarį į lysvę.Ir nežydės jos pirmais metais niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 10:14)
nepatiko ane mirksiukas.gif ...tai tada parodysiu savo graziausia ziedeli... topsecret.gif
zinau kur yra seklu biggrin.gif cia tas pats, kur laike maumedzio sakele
user posted image

Is tikro reikia panteros snukuti truputi paplonint, labai sprandukas storas, bet meistras rode MB nuotrauka, pagal kokia dare, nu sake kad panasu g.gif bet yra kaip yra tongue.gif pantera ir taskas

O as tai laukiu kol sobieska pati pasidemonstruos. Ims savo sukuosena, manikiura, visus iskilumus rodyt. Nu jei jau turi, tai reik rodyt nu.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 07 23, 00:52)
Aš prieš keletą metų pirkau pakelį sėklų-rašė,kad daugiamečių pilnavidurių mišinys.O gavosi taip,kad žydėjo tą pačią vasarą ir pavasarį nebeatsprogo-vienmetės buvo doh.gif matau ir dabar kartais piliarožių sėklų,reikia manyt,kad yra ir sąžiningesnių prekiautojų.Aš daugiamečių sėklų prisirinkau pas kaimynę.Sėjau anksti pavasarį į lysvę.Ir nežydės jos pirmais metais niekaip schmoll.gif

Aciu 4u.gif Eisiu ir as seklu medziot.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 23, 00:56)
O as tai laukiu kol sobieska pati pasidemonstruos. Ims savo sukuosena, manikiura, visus iskilumus rodyt. Nu jei jau turi, tai reik rodyt nu.

blink.gif O itariu, kad sitas tau labiausiai patiko, kad suregavai butent i ta...o patikek - tikrai laukiau atakos is taves biggrin.gif
O del pasirodymo - davai ka, parodyk pavyzdi tu pirma, o po to ... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2008 07 23, 00:33)
Nu nebut sobieska rolleyes.gif ir artima giminaiti mano suniams ir dar dar ko as neturiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif KATINA GRAZUOLI(bet kavok tu ji, nes pikta esu ant visu kaciu)Kaimyno kate susiradus sau vieta tusintis po mano tujas unsure.gif , ir aplauzo ir kaskart patresia kuom nereikia, jegu neber verysad.gif .Tai dulkiu siublio nereik namie, yra, kas susiurbia tau viska lotuliukas.gif .

Mano kate gyvenime nera buvusi lauke, nezinotu ka ten daryt...tiesa paukstukus po balkona pavaiko- juk visdelto plesrunu gimines rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tinosiukas @ 2008 07 22, 23:16)
Visos grožius rodot, o aš pateršiu eterį nelabai gražiais vaizdais - šįryt radau pasileidusį vilkšunį ir jo "pagražintus" gėlynus  verysad.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

blink.gif blink.gif mano sodybij butu lygiai tas pats, jeigu savo rotveileri paleisciau...tikrai labai uzjauciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 23, 00:56)

smth1, ko tu tokia pikta ax.gif

tinosiuk, nepyk, bet pralinksmino mane tavo gėlynai, įsivaizduok, kaip šuneliui smagu buvo wub.gif pomidorai2.gif

rokoko, nukarpei pentinius, o kaip sėklos? ar nereik subręst joms? papasakok smulkiau, nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 07 22, 18:11)
dar neturiu  schmoll.gif
kiekviena ryta isrenku grybukus ir vsio,sakai aeruoti reikia  g.gif reiks traukt aeratoriu is sklepo. Kaimynka sake,kad tresti zole dazniau reikia,tipo samanos nyksta ir grybams netinka trasa,tik kazi kiek tiesos jos zodziuose  g.gif

taip, aeruoti reikia žolę - pernai kai aeravom pavasarį - tai buvo vienas kitas grybokšlis, o šiemet neaeravom, dar palijo, dar neišrautus pjovė su žoliapjove - na ir pasisėjo doh.gif Tai vakar užvažiavau į "
Žalią stotelę" - rekomendavo spec. kalkes vejai - tai sėjau su jomis tas vietas, o grybų prigribavau lotuliukas.gif - pusė kibiro... Gaila kad ne baravykų ... lotuliukas.gif Na žiūrėsim, jei padės - bus liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 23 liepos 2008 - 09:09
QUOTE(Balanda @ 2008 07 23, 00:05)
Geriausia  jas pasisėti ir ūgtelėjusias išsodinti į nuolatinę vietą.Jos užsiaugina labai dideles šaknis,pavėlavus gali būt vargo su persodinimu.Žydi antrais metais.Bent maniškės dar trečiais metais kai kurios atsprogdavo,šiaip geriausia tarp antramečių krūmų vis įsėti naujų.

Norit pasakyt jos ne daugiametes? unsure.gif
Papildyta:
Radu, kad lygtai daugiamete http://www.hort.net/...w/mal/alcrocp40
Atsakyti