Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 29

QUOTE(Tina* @ 2008 07 22, 20:12)
As pirmi metai auginu, tai neturiu patirties dar. Bet siaip visa zalia, nenurudus. O aukstis, aukstis  doh.gif
Papildyta:

Kas ten per augalas su tais zydinciais stiebeliais? Labai  wub.gif

Piliarozes grazu, mano mociute turi tokiu pasisejusi...prasiau, kad pasaugotu,kol jai tinkama kamputi surasiu

QUOTE(Gaurė @ 2008 07 22, 20:16)
Ir man įdomu būtų sužinoti. Nes turiu, o pavadinimo tai  schmoll.gif  blush2.gif

Atsakau : tai UOLASKELE mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(Srove @ 2008 07 22, 20:58)
O jergus aciu labai, ale kur cia man iki sobieskos doh.gif

blink.gif nu cia dabar kas...tai man iki taves toli...ir dar tokiu suniuku neturiu...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 21:12)
..ir dar tokiu suniuku neturiu...

Dar neturi? bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu tai ir sakau, kad man toli iki taves, kad jau viska turi tik suniuku ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 22, 21:12)
Atsakau : tai UOLASKELE mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Žinojau, kad tokį augaliuką turiu, bet va kuris, tai buvo galvosūkis. Reik užsirašyti. doh.gif
Kažkada rašiau, kad turiu japoninį ožekšnį. Va taip jis pas mane auga. Auginu kaip kambarinį augalą, tik vasaroja lauke, bet gal jis kartais ir lauke peržiemotų?
Ir dar gaurė pražydo smile.gif Jei čia tikrai gaurė blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 22 liepos 2008 - 20:37
QUOTE(Tina* @ 2008 07 22, 19:15)
O cia prazydo piliaroze prie tvoros  wub.gif

oi kokia puošni wub.gif

QUOTE(Srove @ 2008 07 22, 20:44)
Aciu 4u.gif , bet labai jau tai neispuoselesi tos vejos, kai pas mane po ta pievike dvi gyvos ''panteros''laksto lotuliukas.gif

bet panteros tai minkštutukės, taip ir norisi pirštus paskandint tose minkštose klostėse thumbup.gif

QUOTE(Neri29 @ 2008 07 22, 20:50)
As vis kazkaip neapsisprendziu ko noriu. Tiksliau noriu visko, bet galimybes ne visada leidzia, ploto labai daug neturiu. Bet vis uzeinu pasiskaitineju jusu pokalbius, ikvepima pagaunu ir i kiema. Aciu jums uz tai 4u.gif

svarbiausia, kad įkvėpimas jau atėjo, paskui viskas įsibėgėja ir pradedi svajoti, kaip čia iškvėpti, na, tiksliau atsikvėpti biggrin.gif o ko nori, tai patikėk, dar negreit labaio tiksliai žinosi, apetitas auga bevalgant, tsknt, svarbu pradėti, pamažu atsirinksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokiu grozybiu pridejot..Man jau prisireike sobieskos akmenu (nors labai inirtingai jiems priesinausi) ,labai grazus papartynas ir rukstantis dumelis biggrin.gif
Mane kol kas tik lelijos dziugina
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 22, 21:32)
Ir dar gaurė pražydo smile.gif Jei čia tikrai gaurė  blush2.gif
user posted image

Tikrai, kad nesuklydai-cia irgi gaure
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2008 07 22, 21:23)
Dar neturi? bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu tai ir sakau, kad man toli iki taves, kad jau viska turi tik suniuku ne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Juokis juokis tongue.gif ...as sakiau, kad tokiu ciuciku neturiu, bet nepasakiau ka turiu...tai va rodau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
ir va dar ka turiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 liepos 2008 - 21:04
QUOTE(Ingerele @ 2008 07 22, 13:45)
o tas smulkus daikciukas tai naudojamas pagal paskirti-jis vibruodamas baido kurmius- kur galima butu tokiu groziu prikt. nes man kurmiai doh.gif kiek zalos siemet pridirbe

MB tai neapsikentęs juos pradėjo spastais gaudyti. Jau pagavo 9 blink.gif užtai pirmi metai, kai kurmiarausiai akių nebado.
Atsakyti
Norejau pasiklausti g.gif kai nuzydi lelijos ir nubyra ziedlapiai ar reikia nukirpti ir kiek jei reikia?
Atsakyti
Visos grožius rodot, o aš pateršiu eterį nelabai gražiais vaizdais - šįryt radau pasileidusį vilkšunį ir jo "pagražintus" gėlynus verysad.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nesuprantu ką jis ten darė blink.gif Mano visada palaidas, bet nieko panašaus nebūna schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(simson @ 2008 07 22, 21:51)
Norejau pasiklausti  g.gif  kai nuzydi lelijos ir nubyra ziedlapiai ar reikia nukirpti ir kiek jei reikia?

Nereikia - kaupia maisto medžiagas kitų metų žydėjimui
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 22, 20:58)
O jos sejamos, ar daigais veisiamos?Kaip?

As pirkau dvi saknis pavasari.
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 07 23, 00:16)
Visos grožius rodot, o aš pateršiu eterį nelabai gražiais vaizdais - šįryt radau pasileidusį vilkšunį ir jo "pagražintus" gėlynus  verysad.gif

Oi siaubas doh.gif o ką jis ten darė kad taip iškniso. Maniškis kai pamatė tas foto sako "Kas čia atsitiko? blink.gif )
Atsakyti