QUOTE(mailou @ 2008 08 19, 07:47)
150 - 160 Lt + PVM
Ačiū

o pas mus isgreze grezini paeitais metais. mes ji uzdarem ir nenAUDOJOM O pries menesi pradejo ir padarem tyrimus tai rado bakteriju visokiu ir dar daug
net nezinau ka galvoti tik daba tikiuosi kad cia nuo stovejimo ir susitvarkys jei pastoviai ji leisim
gal kam panasiai buvo???

QUOTE(kroska19 @ 2008 08 17, 18:55)
Sveiki,
tai kaip matau niekas nežino, kas galėtų išvalyti šulinį...jei kas turite kontaktinį Nr., prašau į AŽ
Ačiū
čia būtų Ukmergės rajonas
tai kaip matau niekas nežino, kas galėtų išvalyti šulinį...jei kas turite kontaktinį Nr., prašau į AŽ
Ačiū
čia būtų Ukmergės rajonas
jau radau labai gerus meistrus, ir kasa, ir valo šulinius...

QUOTE(mailou @ 2008 08 19, 07:47)
150 - 160 Lt + PVM
Be PVM, taip tokios kainos,, bet ne visur. Didieji mums paskaičiavo daugiau. Tai gavosi 20000Lt... :-( Didieji tai Artva ir Kauno Hidrogeologija.
Gal kas turėjote reikalų su UAB "Eldeiromas" iš Elektrėnų? Arba UAB Vilniaus gelmės? Arba "Vandens gręžiniai"? Nes šitie visi paskaičiavo beveik per pus pigiau..., "tik" 11000-12000Lt... Ką manot kolegos? Ar galima pasitikėti mažesnėmis firmomis?
QUOTE(audriusv @ 2008 09 04, 18:43)
Be PVM, taip tokios kainos,, bet ne visur. Didieji mums paskaičiavo daugiau. Tai gavosi 20000Lt... :-( Didieji tai Artva ir Kauno Hidrogeologija.
Gal kas turėjote reikalų su UAB "Eldeiromas" iš Elektrėnų? Arba UAB Vilniaus gelmės? Arba "Vandens gręžiniai"? Nes šitie visi paskaičiavo beveik per pus pigiau..., "tik" 11000-12000Lt... Ką manot kolegos? Ar galima pasitikėti mažesnėmis firmomis?
mazos imones kartais pranoksta net ir didziasias... tik va sakyciau gerai pasiaiskinkit kur suo pakastas - kodel kaina beveik dvigubai skiriasi?
seip pas mane vien iranga apie 9t kainavo (visas grezinys 17t) . dar klausimas: o kokio gylio grezinys planuojamas?
QUOTE(Gorada @ 2008 09 04, 19:26)
mazos imones kartais pranoksta net ir didziasias... tik va sakyciau gerai pasiaiskinkit kur suo pakastas - kodel kaina beveik dvigubai skiriasi?
seip pas mane vien iranga apie 9t kainavo (visas grezinys 17t) . dar klausimas: o kokio gylio grezinys planuojamas?
Didžiosios skaičiavo 80m o mažosios 40m gylyje vandenį rasti. Labai arti kitų gręžinių nėra. Artimiausiuose vanduo randamas 35-40m gylyje. Ir mažiukai už 1m ima 160Lt o didieji 180Lt... Iš čia ir skirtumas. O kodėl didieji mano, kad vanduo taip giliai, nežinau...
QUOTE(audriusv @ 2008 09 04, 23:52)
Didžiosios skaičiavo 80m o mažosios 40m gylyje vandenį rasti. Labai arti kitų gręžinių nėra. Artimiausiuose vanduo randamas 35-40m gylyje. Ir mažiukai už 1m ima 160Lt o didieji 180Lt... Iš čia ir skirtumas. O kodėl didieji mano, kad vanduo taip giliai, nežinau...
jeigu teiravotes Hidrogeologijoj - pasiderekit, tikrai gausit uz maziau nei 180. jie liks nuo laiko vis kokia akcija padaro, man kainavo metras 150. o eidami ir sakykit, kad kita imone aiskina, kad vanduo daug arciau, tegu pasiaiskina kas ir kaip. nors is esmes tai nelabai turi buti jum skirtumas koki gyli zada, vistiek reikes grezti kol ras vandeni

velgi klausimas kyla - ar mazoji imone bando pritraukti klientus viliodama mazesne kaina (na kad grezinys bus pigesnis, o paskui paaiskeja...) arba didziosios imones labai jau pesimistiskai nusiteike

man hidrogeologija ir pilita tuos pacius gylius sake. 50m - ten ir rado.
QUOTE(Gorada @ 2008 09 04, 19:26)
seip pas mane vien iranga apie 9t kainavo
vis bandau įsivaizduoti kas į tuos 9 t. įeina

Kiek atamenu, pas Gorada iranga lyd dviem namams
Bet mane irgi gasdina tokios kainos
Pasidalinkyt kiek jums kainavo visas grezinis su visa iranga

Jop, pas mane iranga dviem namam, tai medziagu kiek daugiau: hidroforai du, staliukai jiem du.. gal vamzdziu daugiau kiek
ir atleiskit as jumi subalamutinau - pasakiau kaina ne tik medziagu bet ir darbo (ne grezimo). medziagos 6700 + darbai 2141. jeigu ka domina galiu atsiust i pasta samatele.

ir atleiskit as jumi subalamutinau - pasakiau kaina ne tik medziagu bet ir darbo (ne grezimo). medziagos 6700 + darbai 2141. jeigu ka domina galiu atsiust i pasta samatele.
QUOTE(audriusv @ 2008 09 04, 16:43)
mums darė Eldeiromas gręžinį. Na ką, galiu pasakyti, gavosi daug daugiau nei planavo, bet juk kas gali pasakyti gręžinio gylį kol jis neišgręžtas ?