Įkraunama...
Įkraunama...

Gręžiniai, šuliniai II

sveiki, gal kas zino, iskase mums grezini, vanduo rado 19m gylije (dar nepajunge mums elektra tai negali jie prapumpuot kad paimt tikrinimui, bijom gal bus labai jau blogas) , o klausymas toks, kam reikalingas grezinio pasas ? ar isvis reikalingas ar ne, nes firma sako jei norit tai padarys uz 400Lt .
Atsakyti
Grežinio pasas būtinas, jis turi būti nemokamas, čia kaip bet kokio produkto techninis pasas, kurį išduoda pardavėjas įdėdamas į pakuotės dėžutę. Žodžiu įstatymais nustatyta, kad pasas nori nenori užsakovas, bet vykdytojas turi padaryti ir atiduoti. Deja deja, gręžinių darytojai labai jau gudrauja ir stengiasi iš to užsidirbti... Liūdna, kai užsakovas turi kaišioti įstatymus po nosim, juk kokios po to derybos gali būti... Arba kitas variantas, dabar berašydama sugalvojau, jei pavyks praneškit biggrin.gif pasidarot gręžinį ir jei jums neduoda paso, skambinat į vartotojų teises smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas yra susidure su firma Tikreta? Jie uzsiima ir vandens greziniais ir valymo irenginiais. Mums aktualu ir tas , ir tas, tai intensyviai domimes cool.gif
Atsakyti
siunčiau užklausimus , Kauno gręžiniai pasiūlė geresnę kainą nei Elektrėnų Eldeiromas
Atsakyti
QUOTE(zaraaa @ 2012 02 22, 01:17)
Kaip tik domejomes kainomis Siauliuose. Vieno ziedo ileidimas su darbu medziagom (t.y. paciu ritiniu) kaina 250Lt. Kasa firma.

tai gal kontaktus duosit?
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2012 05 08, 10:37)
tai gal kontaktus duosit?

Parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaraaa @ 2012 05 09, 19:53)
Parasiau i az  mirksiukas.gif

Norėčiau ir aš tu meistru iš šiauliu kontaktus
Atsakyti
QUOTE(štuka @ 2012 05 09, 22:09)
Norėčiau ir aš tu meistru iš šiauliu kontaktus

Na ir man reikėtų telefoniuko smile.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 05 10, 07:18)
Na ir man reikėtų telefoniuko smile.gif Ačiū.

860152042 . Cia rasau kitu zmoniu isbandyta kaseja siauliuose , bandykit skambintis ir klaustis, nes gal kainos ir pakito, nes mes domejomes ziemos laikotarpiu
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite rekomenduoti - kas kasa šulinius Klaipėdos raj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2012 05 12, 09:58)
Sveiki, gal kas galite rekomenduoti - kas kasa šulinius Klaipėdos raj.  4u.gif

Man ir aktualus klausimas, o tai viena firmelė prisižadėjo ir galai į vandenį,laukiau nesulaukiau blush2.gif
Atsakyti
Laba,ieskau salia Kauno, labai geru meistru suliniu kaseju,kurie pagilintu ir datvarkytu kitu broka,kaina nesvarbu,svarbu butu profesionaliai padaryta ir turetume vandens.
I az.
Atsakyti