Pas mus jau 3-ią dieną gręžia, kolkas 83 m, vandens nė kvapo, 40 metru buvo išvis akmeningas sluoksnis, maniau susikraus šmutkes ir pabėgs grežėjai, nes mašina piestu stojos, nesisuko grąžtas
esam iš Šilutės, todėl net keista, juk aplink vien vandeningos vietos, bet matyt tai neturi įtakos požeminiui vandeniui

drąsiai galiu rekomenduoti "Eldeiroma", puikiai dirba vyrai, pas mus gręžė apie 42 m, 1 m/120 lt. Su siurbliu, hidroforu ir papildomu įvadu lauko vandeniui viskas kainavo 9800 lt (rugpjūčio mėn)
nava pagaliau baigė ir mums gręžinuką. 106 metrai + visa įranga (giluminis siurblys, išsiplėtimo bakas ir kt.)+ darbas = 15000 Lt

QUOTE(mintas @ 2011 09 18, 12:45)
Oficialios, pasakytos skambinant telefonu, šios dienos gręžinių kainos:
jei turi įrangą gręžti tiktai iki 30 m gylio - gręžia už 100.00 Lt už metrą
Rimtesnės gręžimu užsiimančios firmos
jei gręžinys iki maždaug 60 m, tai kaip susitarusios visos duoda 120.00 Lt už metrą kainą, tipo pigiau neapsimoka važiuoti.
giliau kaina mažėja, giliau 60 metrų jau gali gręžti už 110.00 Lt, jei dar giliau (atrodo kažkas apie 100m, man tai buvo neaktualu, tai neužfiksavau) nusileistų ir iki 100.00 Lt už metrą.
Įrangos kaina svyruoja nuo 3300.00 Lt iki 4500.00 Lt 30-40 metrų gręžiniui.
jei turi įrangą gręžti tiktai iki 30 m gylio - gręžia už 100.00 Lt už metrą
Rimtesnės gręžimu užsiimančios firmos
jei gręžinys iki maždaug 60 m, tai kaip susitarusios visos duoda 120.00 Lt už metrą kainą, tipo pigiau neapsimoka važiuoti.
giliau kaina mažėja, giliau 60 metrų jau gali gręžti už 110.00 Lt, jei dar giliau (atrodo kažkas apie 100m, man tai buvo neaktualu, tai neužfiksavau) nusileistų ir iki 100.00 Lt už metrą.
Įrangos kaina svyruoja nuo 3300.00 Lt iki 4500.00 Lt 30-40 metrų gręžiniui.
sveiki
grezem 69 metrus, puse metru kainavo po 120 lt, kiti puse 100 lt (juodais).
grezinys kainavo 6500 lt iranga pirkau italiska is siurbliai.lt uz sumontavima paprase 1800 lt pasidariau per diena pats. veiksmas Kaune. Kauno hidrogiologijoje samata buvo 2.5 karto didesne. Vandens debitas 9 kubai i valanda.
Neklausykit burtininku ir nepermokekite....
QUOTE(braske1515 @ 2011 12 07, 00:49)
sveiki
grezinys kainavo 6500 lt iranga pirkau italiska is siurbliai.lt uz sumontavima paprase 1800 lt pasidariau per diena pats. veiksmas Kaune. Kauno hidrogiologijoje samata buvo 2.5 karto didesne. Vandens debitas 9 kubai i valanda.
Man patinka tokia darbų seka. Iš kur gavot info, kaip atlikti darbus? Gal galėtumėt pasidalinti, kaip jie buvo atlikti? kokių "siurprizų" sutikote? Ką dabar darytumėt kitaip?
Gal galėtumėt pasidalinti informacija apie savo atliktus darbus?
sveiki
dariausi is uzdirbtu pinigu, o ne is skolintu is banko
Del to apieskojau beveik visas galimas firmas esancias 50 km apie Kauna. Pats dirbu elektriku, pastoviai dalyvauju statybose,vienam objekte sutikau grezejus.Operatorius 20 metu dirbes Kauno Hidrogeologijoje. Darbu samatas buvau gaves is visu skaityk grezeju.... pas kai kuriuos KOsmosas visiskas....
Grezejai tik isgrezia, o patys nemontuoja irangos, pasiule meistra su kuriuo dirba. Tas paprase palyginti mazai 1800 lt uz darba. Pasiuliau eiti n...ui
Turejau sulini 10 ziedu netoli namo,ties 5 ziedu pasidariau grindis ten pastaciau hidrafora 120 l. Padariau isvada i lauka i statoma garaza ir i nama. trukau diena.
Smutkes susipirkau raudonvario plente "Siurbliai" parduotuveje,padare nuolaida dar nebloga.
Nu kaip ir viskas.....

Grezejai tik isgrezia, o patys nemontuoja irangos, pasiule meistra su kuriuo dirba. Tas paprase palyginti mazai 1800 lt uz darba. Pasiuliau eiti n...ui

Turejau sulini 10 ziedu netoli namo,ties 5 ziedu pasidariau grindis ten pastaciau hidrafora 120 l. Padariau isvada i lauka i statoma garaza ir i nama. trukau diena.
Smutkes susipirkau raudonvario plente "Siurbliai" parduotuveje,padare nuolaida dar nebloga.
Nu kaip ir viskas.....

QUOTE(braske1515 @ 2011 12 07, 21:14)
sveiki
Del to apieskojau beveik visas galimas firmas esancias 50 km apie Kauna. Pats dirbu elektriku, pastoviai dalyvauju statybose,vienam objekte sutikau grezejus.Operatorius 20 metu dirbes Kauno Hidrogeologijoje. Darbu samatas buvau gaves is visu skaityk grezeju.... pas kai kuriuos KOsmosas visiskas....
Nu kaip ir viskas.....

Nu kaip ir viskas.....

Gal foto iš darbų yra?
foto yra bet suda ten ka pamatysi
didelis Iveco stovi grazta iskeles virs mano 2a namo.... apacioje duobe 2x2 ir dumblas visur aplinkui

didelis Iveco stovi grazta iskeles virs mano 2a namo.... apacioje duobe 2x2 ir dumblas visur aplinkui

vakar kalbejau su pazystamais suliniu kasejais .darbo turi iki kitos ziemos ir puse klientu kurie dare grezinius dabar samdo ,kad iskastu sulini .visu didziausia problema kad grezinys nedakelia pakankamai vandens ar kazkas tokio .
QUOTE(Ihmantas @ 2011 12 10, 14:12)
vakar kalbejau su pazystamais suliniu kasejais .darbo turi iki kitos ziemos ir puse klientu kurie dare grezinius dabar samdo ,kad iskastu sulini .visu didziausia problema kad grezinys nedakelia pakankamai vandens ar kazkas tokio .
Teko girdėti, kad jei kas nors šalia pasidaro gręžinį, tai seniau išgręžtame grežinyje sumažėja vandens debitas.
Beje, kai man padarė gręžinį ir įkišo ženkliai siauresnį vamzdį į jį, o tarpą tarp vamzdžio ir duobės užpylė smėliu, iškart kilo klausimas, kaip su aukštesniais vandeningais sluoksniais, juk visas aukštesnių sluoksnių vanduo, per tą žvyruką puikiausiai subėga žemyn, į išgręžtą gylį. Todėl nelabai suprantu, kam reikia gręžtis giliai, kai po to vis tiek paviršinį vandenį gersi.
Beje, jau sekančią dieną smėlis sukrito, ir iš aukštesnių sluoksnių vanduo į žemesnius iš vis turėjo galimybę bėgti be jokio pasipriešinimo. Pas mane kai gręžė, tai sakė sustojo ties trečiu vandeningu sluoksniu, nes tik jame buvo pakankamas debitas.
Laba diena, o aš ieškau šulinio kasėjų aplink Vilnių/Molėtus. Gal ką galit parekomenduoti?