Įkraunama...
Įkraunama...

Gręžiniai, šuliniai II

QUOTE(teamwork @ 2010 08 16, 11:18)
nieko ten sudetingo nera. nuvaziuok i  firma is kur detales imsi susakys pardavejas viska. O seip nieko  sudetingo siurblys, hidraforas ir ivadas i nama. Kur kraniukus ar manometrus deti tikrai bile kurioj santechnikos parduotuveje suzinosi.
Man kaip grezini dare siule "meistra" kuris uz 1500 lt viska sutvarko. Per dvi dienas pats pasidariau neskubedamas

Dekui uz pagalba, jau kaip ir sumetete viska i vietas. Jei reikes konkretesnes, galiu kreiptis?

O del zemiau esanciu pastabu apie broka , galiu pasakyti tik tiek, kad visada su malonumu taisau savo broka ir mokinuosi is klaidu. Skaudu, kai tokias pat klaidas daro profai ir dar nenori taisyti.
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2010 08 08, 13:40)
Sveiki,
Gal kas zino geru giluminio vandens greziniu firmu Klaipedoje ir kokios kainos dabar greziniu?

Mums darė UAB "Giluminis vanduo" iš Klaipėdos prieš 1,5 m. viskas veikia puikiai iki šiol , gali juos pabandyti susirasti. Kainos turbūt bus pasikeitusios tiek laiko praėjus.
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2010 01 27, 16:08)
Aš ir kažką esu girdėjusi apie druską.. O kiek jos pilti? Ar prieš tai ištirpinti, ar šiaip supilt iš pakelio?

Siandien kaip tik nupirkau 4 kg druskos, ryt bersim, esam jau taip dare, kai iskase sulini, patare darbininkai, tik as supratau, kad del to, kad suriam vandeny negyventu mikrobai?? Ar as klystu? Kas zino, nes chlorkiu nesiruosiu pilti, o siaip vienam rentiniui 1 kg, taip sake skaiciuojasi g.gif
Atsakyti
Gal ka rekomenduos kur kns galima pigiai nusipirkti suliniu ziedu???
ir kuo skiriasi falcuoti nuo nefalcuotu??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 08 27, 12:54)
Gal ka rekomenduos kur kns galima pigiai nusipirkti suliniu ziedu???
ir kuo skiriasi falcuoti nuo nefalcuotu??? 4u.gif

Falcuoti geresni,nes su tokiais sulinys sandaresnis.Susimauna vienas ant kito falcuoti.Tik sunkesni ir turbut brangesni,nes ne falcuotus galima issilieti patiems,tik reikia forma tureti,arba pigiau nusipirkti is tu,kas lieja ziedus.O falcuotus gamina gamyklos.
Atsakyti
sveiki, pasakykite man kas nosr visai nesuprantanciau su kokia iranga/masina daro tuos greziniu firmos. domina ar laaaabai dideliu gabaritu tie agregatai arba nezinau kaip pavadinti... galvoju ar pravaziuos pas mus sklype... g.gif
sorry jei durnas klausimas, nieko nesuprantu tiesiog. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2010 09 11, 17:47)
sveiki, pasakykite man kas nosr visai nesuprantanciau su kokia iranga/masina daro tuos greziniu firmos. domina ar laaaabai dideliu gabaritu tie agregatai arba nezinau kaip pavadinti... galvoju ar pravaziuos pas mus sklype... g.gif
sorry jei durnas klausimas, nieko nesuprantu tiesiog. blush2.gif

yra ir labai dideliu, kurie gali sudarkyti sklypa, bet yra ir mazu, kompaktisku
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 09 12, 15:43)
yra ir labai dideliu, kurie gali sudarkyti sklypa, bet yra ir mazu, kompaktisku

tai gerai, kad yra kompaktisku...
aciu uz atsakyma.
Atsakyti
parekomenduokit apie kauna gali buti juodai kur daro nes poperiu nereikai ir pvm visokio nematau reikalo moketi geriau lai zmogus uzsidirbs:))) reikia grezinio gali buti kad grezti teks apie 80 metru 4u.gif labai laukiu i az aciukas
Atsakyti
man taip pat aktuali kaina kaune, parašykit, kas ir už kiek darėt?
Atsakyti
o kas naudojasi tuo kaltiniu greziniu,niekaip nesuprantu ar uzteks to vandens kasdieniniam vartojimui,juk tik vandens buna per koki metra tame vamzdy ? ar as klystu? tai istraukiai ir vel reikia laukti kol atsiras?
Atsakyti
Ieškom kas gali iškasti šulinį (paprastą, šachtinį) Molėtų rajone. Gal galit ką parekomenduot? Ar perspėt? 4u.gif
Gal kas darėtės su va šita firmele? http://šulinys.lt/
Įdomu kokie atsiliepimai apie ją.. g.gif
Atsakyti