Įkraunama...
Įkraunama...

Gręžiniai, šuliniai II

QUOTE(Aronia @ 2010 05 04, 14:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dekui  smile.gif  Brazilijai teks musu palaukti, nes grezinys dar tik idejos lygyje. Bet, jei jau taip baisu, tada teks atsisakyti sios netikusios minties apie nelegalu grezini  4u.gif

Kuo kuo, bet Dumblu as netikeciau... bigsmile.gif
Atsakyti
Man kaip tai šachtinis labiau rūpi g.gif juo lab, kad padarėme pas kaimynus vandens tyrimus- vanduo liuks thumbup.gif pagal daugelį parametrų mažiau nei 5-10 kartų iki leistinų normų, o gręžiniai kietas vanduo + geležis+ manganas gerokai virš normų t.y. filtrai neišvengiami. Taigi šaktinis šulinys 4000 + 800 siurblys, labai jau sunku susitaikyt su gręžiniu. Be to man tikrai 10m3/val nereikia schmoll.gif , mes apie 12-15 per mėnesį sunaudojam.
Atsakyti
svei, biggrin.gif ki reikia kad iskastu sulini kauno raj.gal turit kas ax.gif prasau i az blink.gif aciu
Atsakyti
sveiki! pasidubliuosiu ir čia 4u.gif
galbūt teko kam nesenai Vilniaus rajone darytis gręžinį? kiek žinau iškasimo kainos dabar maždaug 1 metras 100 litų. o visa kita kiek kainavo? mums užtektų 20-30 metrų, nes vanduo sakė ten aukštai, artezinis taip pat. tik baisiai geležinis... ar realu su viskuo įsipaišyti į 7-8 tūkstančius?
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2010 05 28, 09:16)
sveiki! pasidubliuosiu ir čia  4u.gif
galbūt teko kam nesenai Vilniaus rajone darytis gręžinį? kiek žinau iškasimo kainos dabar maždaug 1 metras 100 litų. o visa kita kiek kainavo? mums užtektų 20-30 metrų, nes vanduo sakė ten aukštai, artezinis taip pat. tik baisiai geležinis... ar realu su viskuo įsipaišyti į 7-8 tūkstančius?

Sveiki,
Jei vienam namui - gal ir pavyks įsipaišyti. "VAndens gręžiniai" panašią kainą siūlė mano kolegai, tik nežinau konkretybių.
Atsakyti
QUOTE(Ausras @ 2010 05 28, 09:45)
Sveiki,
Jei vienam namui - gal ir pavyks įsipaišyti. "VAndens gręžiniai" panašią kainą siūlė mano kolegai, tik nežinau konkretybių.

mes issikasem sulini 8 ziedai gylio,istyrem vandeni ir jis tikrai nekoks,tarkim siuo metu sulinys beveik pilnas lygiai su zemes pavirsiumi,taciau jis nenaudojamas.galvojame apie grezini kokia kaina galima gauti siuo metu nes kainos tikrai krite.
cia minejo kad galima ir nelagalu grezini pasidaryti,kokie ten lagalumai ir kokie ten dokumentai gal kas paaiskins smulkiau??ar reikia moketi po to uz grezini,nes kazkada kalbeta buvo kad juos apmokestins
Atsakyti
jei naujas namas reikia ziureti projektavimo savade kas parasyta ( pas mane parase nuosavas vandens saltinis.... gali buti ir sulinys kiek isaiskino) nu ir viskas daraisi ka nori ir kaip nori.
popieriu nedariau nes nesinorejo be reikalo pinigus leisti. Del kainu labai ziurek stambiausios firmos lupa nezmoniskai... kainu skirtumas tarp vienos ir kitos firmos gali buti ir dvigubai. jei darai be popieriu tada tik per rekomendacijas siulyciau imti grezejus. Kainos visaip gali ir uz 100 rasti metra ir uz 80 gali " juodus metrus" paskaiciuoti....
Atsakyti
GAL KAS GALI REKOMENDUOTI GERA IR NEBRANGE FIRMA KAUNE IR JO RAJONE GREZINIUI
Atsakyti
Laba,
o gal kas zinote kur Klaipedoje galima pasitikrinti vandenuka is sulinio. Labai noreciau patikrinti sodo sulinio vandeni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2010 06 24, 15:47)
Laba,
o gal kas zinote kur Klaipedoje galima pasitikrinti vandenuka is sulinio. Labai noreciau patikrinti sodo sulinio vandeni g.gif

Bijūnų g. 6 ,
Tel.: (46) 383113
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2010 06 24, 17:18)
Bijūnų g. 6 ,
Tel.: (46) 383113

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki nejaugi kaune ar aplink niekas nesidaro greziniu ar nenori dalintis kontaktais g.gif nebukit ,,suvalkieciais'' pasidalinkit pigesniu variantu drinks_cheers.gif o gal kasat sulinius idomu kokios kainos
Atsakyti