Įkraunama...
Įkraunama...

Gręžiniai, šuliniai II

QUOTE(horoskopija @ 2009 12 12, 14:49)
Uhu man irgi idomu kiek kainuotu salia kauno grezineli padaryt

Vasara mes mokejom 1200 lt. Iskale 12 metru. Kale meistriukai is Kazlu Rudos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo profas: 22 gruodžio 2009 - 10:03
QUOTE(teamwork @ 2009 12 21, 23:40)
kala zinau visi aplink marijampole (Kazlu Rudoje tikrai zinau , dauguma taip daro, ten uosvija mano) pas juos visur  vandens yra ties 6-10 m  riba ir smelis visur.
Kvieciausi kelis meistrus atvaziuoti nors pabandyti pas mane (ne uz aciu) sake nieko nebus ... nevaziavo schmoll.gif

QUOTE(profas @ 2009 12 22, 11:02)
Vasara mes mokejom 1200 lt. Iskale 12 metru. Kale meistriukai is Kazlu Rudos.

Gal galima kontaktų, kas tokius daro...
Mes kiek skambinom, tai nelabai suprato ko norim - gal tokių šiais laikais nieks nebedaro pagalvojom.
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2009 12 22, 11:23)
Gal galima kontaktų, kas tokius daro...
Mes kiek skambinom, tai nelabai suprato ko norim - gal tokių šiais laikais nieks nebedaro pagalvojom.

Parasysiu i AZ.
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2009 12 22, 12:29)
Parasysiu i AZ.

ir man jei galima į AŽ kontaktus 4u.gif ...
Atsakyti
kaip dezinfekuoti sulini? iskastas pries kelis menesius, karta jau buvom supyle 30kg druskos, issiurbem lauk, bet man regis, kad to neuztenka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 23 gruodžio 2009 - 21:54
QUOTE(bruonius @ 2009 12 23, 20:53)
kaip dezinfekuoti sulini? iskastas pries kelis menesius, karta jau buvom supyle 30kg druskos, issiurbem lauk, bet man regis, kad to neuztenka..

O kam ji dezinfekuoti? g.gif reikia kalio permanganato ipilti arba pavirinti vandeni su rusisku pajalniku lotuliukas.gif juokauju.
Syki kaime i sulini ikrito kanistras pieno ir issiliejo tai uzrugo kaip reikiant, isseme kibirais doh.gif vandeni ir mane kaip koki kaciuka (man kokie 12 gal buvo) ileido per pilva pririse ir kabinau visa dumbla siupeliukais kol pasiekiau tvirta pagrinda. o jei ten kazkokiu bakteriju yra tai gal issiurbus deginti reikia (su kokiu primosu), bet tikriausiai visas gruntas aplinkui bus uzsiterses g.gif
Su sventem
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2009 12 24, 17:47)
O kam ji dezinfekuoti?  g.gif reikia kalio permanganato ipilti arba pavirinti vandeni su rusisku pajalniku  lotuliukas.gif juokauju.
Syki kaime i sulini ikrito kanistras pieno ir issiliejo tai uzrugo kaip reikiant, isseme kibirais  doh.gif vandeni ir mane kaip koki kaciuka (man kokie 12 gal buvo) ileido per pilva pririse ir kabinau visa dumbla siupeliukais kol pasiekiau tvirta pagrinda. o jei ten kazkokiu bakteriju yra tai gal issiurbus deginti reikia (su kokiu primosu), bet tikriausiai visas gruntas aplinkui bus uzsiterses  g.gif
Su sventem

sako, kad iskasus sulini reikia kokius 2 kartus pilt druska ir du kartus issiurbti vandeni lauk. dabar, kai ilgiau neleidi vandens, vanduo smirdi dvėseliena. galvojau, kad koks gyvunas nuskendo, bet ne - niekas neplaukioja sulinyje. po to issiaiskinau, kad kai vandenyje yra sieros, tai vanduo ir smirdi sieros vandeniliu arba supuvusiu kiausiniu... tai ir galvoju ar filtrus statyti ar sulini sterilizuoti..
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2009 12 24, 18:19)
sako, kad iskasus sulini reikia kokius 2 kartus pilt druska ir du kartus issiurbti vandeni lauk. dabar, kai ilgiau neleidi vandens, vanduo smirdi dvėseliena. galvojau, kad koks gyvunas nuskendo, bet ne - niekas neplaukioja sulinyje. po to issiaiskinau, kad kai vandenyje yra sieros, tai vanduo ir smirdi sieros vandeniliu arba supuvusiu kiausiniu... tai ir galvoju ar filtrus statyti ar sulini sterilizuoti..

vandens chemine analize pasidaryti ......kainuos, bet zinosi ka statyti o ko ne smile.gif, nes filtrininkai sustato viska ka tik gali, kad tik parduoti kuo daugiau smile.gif
Atsakyti
vandenyje yra sieros vandenilio ... isitirk vandeni, kaune vaziuojant i kleboniski yra Kauno vandenu labaratorija (kaunieciams...as ten tyriau), ten galima darytis neoficialiai, duosi laborantei puse sumos ir padaro. Darant tyrimus vos ne nuo visko gaunasi apie 200 lt, sumokejau 80 lt.
Sieros vandenilio ir pas mane grezinyje truputi yra 0,36 galima iki 0,5 tai kol kas neiimu i galva per daug,va tik gelezies 5 kartus ir mangano 3 virsyja norma doh.gif ateityje bandysim filtrus det g.gif kol krize nepraeis tiks it toks... gaila 3500 padeti dabar mastau.gif
Neistyrus vandens nezinosi ka filtruot reikia, kokio brudo yra o kokio ne pas tave sulinyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teamwork: 13 sausio 2010 - 17:34
labas

sakykite kas gali itakoti is grezinio vandens bloga kvapa ?na ir spalva jo rusva.
bet cia reikai turbut filtro kokio nors
Atsakyti
Viena is priezasciu blogo kvapo atsiradimas yra mazas vandens naudojamas, nes siaip rekomenduoja grezini daryti keliems vartotojams, kad butu didesnis jo judejimas, nes vienas pazystamas pas kaimyna prasesi prisjungti, tai labai daug uzsimane pinigeliu, po meteliu tai pats jau siulino beveik uz dyka prisijungti, tik kad didesnis vandens judejimas butu.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2010 01 13, 22:17)
Viena is priezasciu blogo kvapo atsiradimas yra mazas vandens naudojamas, nes siaip rekomenduoja grezini daryti keliems vartotojams, kad butu didesnis jo judejimas, nes vienas pazystamas pas kaimyna prasesi prisjungti, tai labai daug uzsimane pinigeliu, po meteliu tai pats jau siulino beveik uz dyka prisijungti, tik kad didesnis vandens judejimas butu.

aciu ,reiks draugams pasakyti ...bet kazkaip nemanau kad jie mazai isnaudoja to vandens,seima nemaza,idomu kiek tas mazai skaitosi ...na pvz 10 kubu per menesi cia mazai ?
Atsakyti