Įkraunama...
Įkraunama...

Gręžiniai, šuliniai II

Statyt elektros skaitiklį -75 iki235 Lt ir statyt vandens skaitiklius 2x70 Lt ir bus ramybė ir taika tarp kaimynų. O paskaičiavimai ir lieka paskaičiavimais kas kiek naudoja.
Atsakyti
cia bendrai silto ir salto 5-6m3
na , tu gali tiket gali netiket, bet jeigu variklio galingumas yra 850w, tai jis galingiau dirbt ir negali. elektros skaitikli gali gaut ir uz 40-50lt pas vst(rst) elektrikus, arba pirkt brangesni is parduotuves
Atsakyti
QUOTE(algiswings @ 2009 10 05, 07:06)
Statyt elektros skaitiklį -75 iki235 Lt ir statyt vandens skaitiklius 2x70 Lt ir bus ramybė ir taika tarp kaimynų. O paskaičiavimai ir lieka paskaičiavimais kas kiek naudoja.

siandien susiradau internete vat toki daikciuka pajunksiu ir zinosiu kiek suvalgo tas siurblys, o dalinti galvoju ant zmoniu skaiciaus, nes vandens kiekis nieko neparodo. daugiau viskas priklauso nuo vartojimo budo.

QUOTE(zixelis @ 2009 10 05, 17:03)
cia bendrai silto ir salto 5-6m3
na , tu gali tiket gali netiket, bet jeigu variklio galingumas yra 850w, tai jis galingiau dirbt ir negali. elektros skaitikli gali gaut ir uz 40-50lt pas vst(rst) elektrikus, arba pirkt brangesni is parduotuves

as nesakau jog jis dirba galingiau. tiesiog sakau jog nera skirtumo kiek isleisi vandens, viskas priklauso nuo to kiek laiko beks tas vanduo.
o del to silpniau ar galingiau tai kiek zinau pvz. virdulys kurio galingumas tarkim 1200w startuodamas ima kokius 1500w g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 05 spalio 2009 - 19:56
Sveiki, pas mano tėvus jau kažkelinti metai vis seko vanduo ir dabar praktiškai jo neliko. Ar kas nors žino patikimus kasėjus, kurie galėtų pagilinti šulinį. Tėvai gyvena Trakų rajone. ...Dar nete radau tokį puslapiuką - http://rentiniai.lt/paslaugos/ ...gal kas žino ar čia patikima?
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif Noriu paklausti jus tokio dalyko, kad pas mane geze grezini ir 54m. gylyje jiems nuluzo graztas doh.gif , bet vandens patikrinus 50 m. gylyje per akis taigi ileido i ta gyli vamzdzius ir viskas.
Kirba man tokia abejone ar tas gelzgalis likes dugne , kaip cia pasakius neuzgelezins man vandens???
Is esmes tai ji liko kiek giliau, o filtras juk stovi dar auksciau, bent jau grezejai patikino, kas viskas bus gerai, bet pasakoriu siais laikais patys zinot kiek smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2009 10 24, 18:47)
Sveikuciai 4u.gif  Noriu paklausti jus tokio dalyko, kad pas mane geze grezini ir 54m. gylyje jiems nuluzo graztas  doh.gif  , bet vandens patikrinus 50 m. gylyje per akis taigi ileido i ta gyli vamzdzius ir viskas.
Kirba man tokia abejone ar tas gelzgalis likes dugne , kaip cia pasakius neuzgelezins man vandens???
Is esmes tai ji liko kiek giliau, o filtras juk stovi dar auksciau, bent jau grezejai patikino, kas viskas bus gerai, bet pasakoriu siais laikais patys zinot kiek smile.gif

Gręžėjai privalėjo tą nulūžusį grąžtą ištraukti blink.gif
Atsakyti
to grazto tikrai neimanoma istraukti.... nieko tokio jeigu filtras auksciau stovi, dideles problemos nebus
Atsakyti
QUOTE(teamwork @ 2009 10 29, 17:27)
to grazto tikrai neimanoma istraukti....  nieko tokio jeigu filtras auksciau stovi, dideles problemos nebus

yra specialios gaudyklės, kuriomis nulūžę grąžtai ištraukiami. Tiesiog čia gręžėjams papildomos išlaidos ir laiko sąnaudos gaunasi, dėl to ir bando nusimuilinti, pasakodami, kad negali ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki ,
Turiu klausymuka,kokia nekenksminga ir gera medziaga naudojama geriamo vandens sulinio ziedu sujungimams uzsandarinti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2009 11 24, 15:58)

Betonas arba moli galima (del pastarojo nezinau ar neisplaus), bet ziedai pas Jus betoniniai taip kad ir siek tiek betono krastuose nepakenks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2009 11 24, 15:01)
Betonas arba moli galima (del pastarojo nezinau ar neisplaus), bet ziedai pas Jus betoniniai taip kad ir siek tiek betono krastuose nepakenks wink.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif o kazi skystas stiklas ar tinka g.gif
Atsakyti