Sveiki visi - na pagaliau -mes irgi jau turim šulinį

- Vilniaus raj . Berniukai dviese per 1,5 savaitėlės iškasė . Pas mus molis . Pradžioj iki 4 gesono kasė be gesonu , kol surado vandenį , tada patys atvežė gesonus - 1 vnt - 142 lt iš gamyklos , ir 8 lt už atvežimo 1 km + iškrovimas 90 lt ( cia už visus gesonus ) . Finale tutrim 6 gesonus visuj + 1 išorinis ( dar 3 pasilikom kanalizacijai ) . Dabar jau šulinys apie mėnesį - vanduo naudojamas pastoviai - tai turim 2 ,5 gesono vandens. Aš patenkinta .
Finansinė pusė -
1. 10 gesonu - 1420 lt . ( jei butume eksrasansais ir butume ėmę tik 7 kuriuos panaudijom šuliniui butu -994 lt . bet atvežimas vienas tai nerizikavom )
2. atvežimas - Paneriai - kaimas už Skaidiškių - + iškrovimas - 350 lt .
3. darbas 7* 180 / 1260 lt .
Iš viso mum šulinys gavosi - 3030 lt. ( 3 gesonai dar liko )
Mokėjimai buvo taip - 500 avansas , tada kai atvežė gesonus atsiskaitėm už juos ir visi kiti pinigai darbų pabaigoj . Berniukai atvažiuodavo apie 9 - išvažiuodavo apie 15 -16 val .Darbiniai jų rūbai ir priemonės buvo mūsų sandėliuke , Namuose dažniausiai jų darbo metu nieko nebūdavo - tik ryte atrakindavom sandėliuką .
Kas buvo aktualu man - kur dėti visą atliekamą - žemę ir molį - tai pasiūlė - pagalbinį - už 50 lt / dienai - kuris esant galimybei kažkur Jums išvežti - tas atliekas išveš , bet MB po darbo puikiai pats su tuo susitvarkydavo - kaimynam lyginom įvažiavimą

.
Kadangi pati labai ilgai ieškojau kas iškas šulinį( o variantu buvo visokiu - vienas pasakė - kad - kur norit ten šulinį iškasim - tik negarantuojam kad vanduo bus

) . Tai šitie auksiniai .
Rezultatu esu patenkinta .
Tik va klausimas - kur Vilniuje daro vandens tyrimus iš šulinių .