Įkraunama...
Įkraunama...

Gręžiniai, šuliniai II

QUOTE(teamwork @ 2009 08 01, 01:28)
parasyk i pm duosiu kontaktus po visa lt grezejai  vazineja isgreze  dabar turiu  dramblius maudyti nes vandens per daug g.gif

Labas, visiems. smile.gif Gal ir man tuos grežėjų kontaktukus būtų galima 4u.gif O projektą jie daro?
Atsakyti
QUOTE(antracite @ 2009 08 02, 16:09)
Labas, visiems.  smile.gif  Gal ir man tuos grežėjų kontaktukus būtų galima  4u.gif  O projektą jie daro?

daro jie viska ka tik reikia kiek zinau, gali su projektu apie 1600 lt daugiau kainuoja, gali su projektu ir maziau metru rodyti, gali be projekto ir valdziai maziau metru rodyti.
kiek isisnekejau operatorius 20 metu kauno hidrogeologijoje pradirbes, patirties tikrai turi, o seip jei be projekto darai geriausia vietoje su grezejais tartis, sukalbami zmones biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vanesa3 @ 2009 06 29, 11:53)
gal kas kokiu minciu, kaip uztaisyti sulini. Nenorim statyti jokio ten pagrazinto, tai koki dangti pasirinkti, kad visokie buzei nelystu  ax.gif

ryt nufotkinsiu immesiu nuoroda, pas mane sulynyje hidraforas nuo gezinio stovi ir paskirstymas i tris vietas
Atsakyti
QUOTE(teamwork @ 2009 08 03, 00:56)
daro jie viska ka tik reikia kiek zinau, gali su projektu apie 1600 lt daugiau kainuoja, gali su projektu ir maziau metru rodyti, gali be projekto ir valdziai maziau metru rodyti.
kiek  isisnekejau operatorius 20 metu kauno hidrogeologijoje pradirbes, patirties tikrai turi, o seip jei  be projekto  darai  geriausia vietoje su grezejais tartis, sukalbami zmones biggrin.gif
Papildyta:

ryt nufotkinsiu immesiu nuoroda, pas mane sulynyje hidraforas nuo gezinio stovi ir paskirstymas i tris vietas

per pati statybu buma man dare projekta (ir grezini) su visais suderinimais ir tai jis tekainavo 500lt, uz ka cia 1600lt?????
Atsakyti
nu nezinau as kaip pries metus domejausi tiek man butu kainave, kaip gali kainuoti 500 lt, kad grezinio paso vien isemimas kainuoja 400 lt, dar architektas turi nubraizyti projekta, ji suderinti, susimoketi zymini mokesti . matyt i grezini likusia dali iskaiciavo.
pas mane statybu savade yrasyta nuosavas vandens saltinis (tipo sulinys) tai dariausi be projekto nes nereikalingas jis man.
Atsakyti
Sveiki. Gal galit pasakyt ar gręžinio eksplotacijai reikalinga trifazė elektra, ar užtenka ir 220? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(vilmatuke @ 2009 08 03, 22:51)
Sveiki. Gal galit pasakyt ar gręžinio eksplotacijai reikalinga trifazė elektra, ar užtenka ir 220? Ačiū.

Trifazio nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 08 04, 02:25)
Trifazio nereikia  mirksiukas.gif

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(teamwork @ 2009 08 03, 19:25)
nu nezinau  as kaip pries  metus domejausi tiek man butu kainave, kaip  gali kainuoti 500 lt, kad grezinio paso vien isemimas kainuoja 400 lt,  dar architektas turi nubraizyti projekta, ji  suderinti, susimoketi  zymini mokesti . matyt i  grezini likusia dali iskaiciavo.
pas mane statybu savade yrasyta nuosavas vandens saltinis (tipo sulinys) tai dariausi be projekto  nes nereikalingas jis man.

projekto nubraizymas ir suderinimas kainavo 500lt, tokio kaip paso mokescio net nepamenu, gal ir itrauke i bendra samata bet vistik cia skirtingi dalykai smile.gif
nors man atrodo tokio puhkto kaip paso mokestis tikrai nebuvo.
Atsakyti
Kai rinkau samatas, pamenu vieni uz pasa norejo 100 Lt, kiti 200 Lt, kiti nemokamai smile.gif
Atsakyti
Lietuvos geologijos tarnyba, kurioje registruojami greziniu pasai is imoniu uz paso iregistravima tikrai nieko neima. Imone pateikia pasa, po tam tikro laiko tarpo, kuris nurodytas Žemes gelmiu registro tvarkymo taisyklese, gauna atgal jau iregistruota grezinio pasa su visais parasais ir antspaudais.
o kad imone uz uzpildyma ima pinigus, tai cia jau kiekviena imone kaip sugalvoja, didziosios imones kiek girdejau neima, mazesnes neissilaiiko ir cia susigalvoja pauzdarbiauti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(teamwork @ 2009 08 02, 22:56)
kiek  isisnekejau operatorius 20 metu kauno hidrogeologijoje pradirbes, patirties tikrai turi, o seip jei  be projekto  darai  geriausia vietoje su grezejais tartis, sukalbami zmones biggrin.gif
Papildyta:

isprotejo, pries menesi dariausi grezinio projekta kartu su nuotekomis ir su visais derinimais 600 Lt paeme.........
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2009 08 04, 13:05)

Kad jau avatare a lia reklama, gal galima būtų sužinoti kiek pas jus kainuoja vejos įrengimas ax.gif
Atsakyti
pas mane stovi 220 v siurblys franklin debitas 1,9 kubo i valanda gyvename sodyboje kol kas trifazio neturime schmoll.gif
Atsakyti