as tai Gorada palaikau....man irgi imponuoja didesnes ir senos firmos....
bent jau kazkam atsitikus, turesi pas ka eiti ir turesi teise pasakyti, patys nekokybiskai padarete, patys uz savo pinigus ir taisykite....
kad iseina i naujas firmeles is senu atleisti pensininkai irgi tiesa ir kad nauju grezeju niekas neruosia irgi tiesa. Problema siuo lausimu tikrai didele.
Pamodeliuokim:
uzuode nauja bizni zmogeliai pasieme paskolas, nusipirko sakykim nauja agregata (dalis pirko senus, kadangi jie pigesni), pora meteliu greze, kainos kilo, paskolas atidavinejo..........ir atejo 2008 ruduo

...... greziniu kiekis sumazejo, todel, kad statybu sumazejo ir naujakuriu, kuriems reikia vandeniuko,............. is ko atiduoti paskola bankui? Per kiek laiko bankrutuos tokia maza firmele, kuri uzsiimdavo tik greziniu grezimu ir neturi idirbio ir vardo jokiose kitose geologinese srityse?....
o ka daryti zmogeliui, kuris issigreze greziniuka ir dar nelegaliai, o ten kazkas sugedo?.......firmeles nera.........eina zmogelis i didele ir sena imone ir praso pataisykite man grezini, bet as nezinau nei kokiame gylyje vanduo, nei kokia grezinio konstrukcija, zinau kad siurblys kaba tik 15 metru gylyje....... Didele sena imone sutinka imtis ir sutvarkyti ir paima tokia sumele, kuria pridejus prie senos greziniui isgrezti ir irengti sumos, butu gavesis legalus grezinys, tais laikais kai zmogelis daresi nelegaliai

valio , turiu vandeni rekia zmogelis

ir tuomet pasirodo piktas kaimynas ir pareiskia, as neturiu vandens ir neturiu grezinio, bet zinau kad tu ji turi ir zinau, kad grezinys nelegalus. jei tu man neduosi vandens nachaliavu as paskusiu tave RAAD......
vat todel as siuo atveju uz patikima didele firma (nors gal del to gali daugiau laiko sugaisti nei su maza) ir uz legalu grezini.....