Įkraunama...
Įkraunama...

Gręžiniai, šuliniai II

cia siaip smalsumui patenkinti...
http://www.lgt.lt/index.php?page=72
iejus i sita puslapi, paspauskite nuoroda "eksploataciniai požeminio vandens greziniai" , tada neregistruotas vartotojas, tada pagal savo gyvenamaja vieta galite pasiziureti kokio mazdaug gilumo grezinio jums gali reiketi ........ smile.gif

Papildyta:
ten matosi ir kuri imone greze, tai jai pasiskambinus ir pasakius arciausiai esancio grezinio numeri, jie preliminariai gali pasakyti ir kokie debitai, ir dar daug kitu dalyku....... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitamax @ 2009 01 17, 16:50)
Man taip pat aktuali tema,nes pavasarį planuojam gręžinuką  g.gif aš taip pat turiu tos firmos kortelę,bet dar neskambinau,o čia 150lt.jau su tuo skelbiamu 10lt.pigiau už metrą ar dar nuo 150lt.gausite nuolaidą?ir dar vienas klausimukas pasistojo g.gif o kokią įrangą dėsite?Ir ar jie patys jums įrangą supirks ar jūs ieškositės?aš kiek girdėjau ,tai atseit daniška geriausia,bet apie 1000lt.brangesnė,taip,kad linkiu jums gero gręžinio,ir po to lauksime atsiliepimų biggrin.gif ,nes mes taip pat KLP regione ir tebesame ieškojimuose,ką rinktis.

Kaina 150 su nuolaida. Del įrangos dar galvojame. Yra du variantai su dažnio keitikliu ( ten kažkoks aparatas kuris reguliuoja spaudima ar pan. bijau nusipezet smile.gif ir kitas pigesnis su issiplėtimo indu. Man čia šiek tiek nesuprantami dalykai biggrin.gif Ta daniška sistema apie kuria kalbama tai turbut Grunfos ar kazkaip panasiai. Pasak ju tai geriausia sistema, bet ir kaina didesne. Šiaip jie nepiršo kažkokios konkrečios įrangos, o siūlė gal keturis variantus nuo 3000lt iki 6000lt. Jie patarė pirma gręžinį darytis, o tada pagal gręžinio parametrus tiksliau viską bus galima žiūrėti. Sakė, jeigu noretumeme galime kartu važiuoti i "vandens siurbliai" parduotuve ir kartu komplektuotis įrangą , derinant gerą kainą ir kokybę. Šiaip tokiam gyliui kaip mūsų planuojamam 30-35m, tai gera įranga be dažnio keitiklio su montavimo darbais ir visais griovių kasimais kainuotų apie 4500-5000Lt. tikiuosi atsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušraa @ 2009 01 19, 18:47)
Kaina 150 su nuolaida. Del įrangos dar galvojame. Yra du variantai su dažnio keitikliu ( ten kažkoks aparatas kuris reguliuoja spaudima ar pan. bijau nusipezet  smile.gif ir kitas pigesnis su issiplėtimo indu. Man čia šiek tiek nesuprantami dalykai biggrin.gif   Ta daniška sistema apie kuria kalbama tai turbut Grunfos ar kazkaip panasiai. Pasak ju tai geriausia sistema, bet ir kaina didesne. Šiaip jie nepiršo kažkokios konkrečios įrangos, o siūlė gal keturis variantus nuo 3000lt iki 6000lt.  Jie patarė pirma gręžinį darytis, o tada pagal gręžinio  parametrus tiksliau viską bus galima žiūrėti. Sakė, jeigu noretumeme galime kartu važiuoti i "vandens siurbliai" parduotuve ir kartu komplektuotis įrangą , derinant gerą kainą ir kokybę. Šiaip tokiam gyliui kaip mūsų planuojamam 30-35m, tai gera įranga be dažnio keitiklio su montavimo darbais ir visais griovių kasimais kainuotų apie 4500-5000Lt.  tikiuosi atsakiau smile.gif

Ačiū už pasidalytas mintis ir žinias,linkiu sėkmingo kasimo bigsmile.gif,ir tiesa dar vienas klausimukas pasistojo g.gif čia bus viskas legaliai?Nes mes tai galvojam daryt viską legaliai,nes paskui bijom ,kad užsitąsysim su visais namo pridavimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitamax: 19 sausio 2009 - 17:39
QUOTE(vitamax @ 2009 01 19, 17:33)
Ačiū už pasidalytas mintis ir žinias,linkiu sėkmingo kasimo  bigsmile.gif,ir tiesa dar vienas klausimukas pasistojo g.gif čia bus viskas legaliai?Nes mes tai galvojam daryt viską legaliai,nes paskui bijom ,kad užsitąsysim su visais namo pridavimais.

Jo, viskas legaliai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušraa @ 2009 01 19, 20:36)
Jo, viskas legaliai.  smile.gif

tuomet kaina kaip ir normali thumbup.gif ,matysim kaip jum seksis,o ir mūsų projektai tikimės gal vasarį bus,tad ir mes imsimės darbo blink.gif ,o gręžinio vietą jie parenka?Nes viena mano draugė darėsi gręžinį,bet prieš tai atsivežė kažkokį vyriškį,kuris vytelių,virgulių,kaip dar žmonės jas vadina,nežinau,pagalba surado vandenį,ir tik po to jie nurodė kasėjam kur kast.O kaip mąstot daryt jūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitamax: 20 sausio 2009 - 08:00
QUOTE(vitamax @ 2009 01 20, 09:00)
Nes viena mano draugė darėsi gręžinį,bet prieš tai atsivežė kažkokį vyriškį,kuris vytelių,virgulių,kaip dar žmonės jas vadina,nežinau,pagalba surado vandenį,ir tik po to jie nurodė kasėjam kur kast.O kaip mąstot daryt jūs?

Mano tėtis taip kaime kažkada šuliniui vietos ieškojo - kiek teisybės nežinau - bet lyg ir rado smile.gif na bet aš manau kad vanduo gal visur yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitamax @ 2009 01 20, 08:00)
tuomet kaina kaip ir normali thumbup.gif ,matysim kaip jum seksis,o ir mūsų projektai tikimės gal vasarį bus,tad ir mes imsimės darbo blink.gif ,o gręžinio vietą jie parenka?Nes viena mano draugė darėsi gręžinį,bet prieš tai atsivežė kažkokį vyriškį,kuris vytelių,virgulių,kaip dar žmonės jas vadina,nežinau,pagalba surado vandenį,ir tik po to jie nurodė kasėjam kur kast.O kaip mąstot daryt jūs?

Sklypo plane yra nurodyta gręžinio vieta, tai ten ir gręš. Aš klausiau del tų virguliųsmile.gif , sakė su jomis tik šuliniams gyslos ieškoti reikia, o gręžiniui jeigu yra tas žemės sluoksnis su vandeniu tai ir už 5 metrų jis bus. O kaina tai čia 150+PVM.
Atsakyti
QUOTE(Aušraa @ 2009 01 20, 15:32)
Sklypo plane yra nurodyta gręžinio vieta, tai ten ir gręš. Aš klausiau del tų virguliųsmile.gif , sakė su jomis tik šuliniams gyslos ieškoti reikia, o gręžiniui jeigu yra tas žemės sluoksnis su vandeniu tai ir už 5 metrų jis bus. O kaina tai čia 150+PVM.

Pas mus taip pat numatyta vieta gręžiniui bigsmile.gif ,Kad 150+PVM,blogiau, schmoll.gif ,na bet nėra to blogo,kas neišeitų į gerą...o kurioje vietoje planuojat statyt,jei ne paslaptis bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kas galite padeti - man reikia vandens grezinuko, tik va, reiketu biski nelegaliai be brezinuku...gal kas turit pazystamu, kas tuo uzsiima? ir kiek kainuoja tas visas malonumas nuo 0 iki vandenuko ciaupe?
Miestas Sakiai.
Atsakyti
Sveiki, Vilniaus apskrityje galime isgrezti grezini uz 140 Lt + PVM su dokumentais. Manau del reklamos niekas nepyksite 4u.gif . Jei sudominom galite pasukti 8-685-65777
Atsakyti
QUOTE(vitamax @ 2009 01 20, 18:13)
Pas mus taip pat numatyta vieta gręžiniui bigsmile.gif ,Kad 150+PVM,blogiau, schmoll.gif ,na bet nėra to blogo,kas neišeitų į gerą...o kurioje vietoje planuojat statyt,jei ne paslaptis bigsmile.gif

Prie Šilutės. O jūs kur?
Atsakyti
QUOTE(Aušraa @ 2009 01 22, 18:48)
Prie Šilutės. O jūs kur?

Šilutė ir jos raj.man labai artimas širdžiai rajonas,nes pati tame rajone esu prieš 10metų gyvenusi 4u.gif ,ten yra mano draugų ir giminių, mirksiukas.gif o dabar iš ten atsikraustėme į KLP. regioną gyvename tarp Klp. ir Gargždų bigsmile.gif
Atsakyti