QUOTE(vitamax @ 2009 01 17, 16:50)
Man taip pat aktuali tema,nes pavasarį planuojam gręžinuką

aš taip pat turiu tos firmos kortelę,bet dar neskambinau,o čia 150lt.jau su tuo skelbiamu 10lt.pigiau už metrą ar dar nuo 150lt.gausite nuolaidą?ir dar vienas klausimukas pasistojo

o kokią įrangą dėsite?Ir ar jie patys jums įrangą supirks ar jūs ieškositės?aš kiek girdėjau ,tai atseit daniška geriausia,bet apie 1000lt.brangesnė,taip,kad linkiu jums gero gręžinio,ir po to lauksime atsiliepimų

,nes mes taip pat KLP regione ir tebesame ieškojimuose,ką rinktis.
Kaina 150 su nuolaida. Del įrangos dar galvojame. Yra du variantai su dažnio keitikliu ( ten kažkoks aparatas kuris reguliuoja spaudima ar pan. bijau nusipezet

ir kitas pigesnis su issiplėtimo indu. Man čia šiek tiek nesuprantami dalykai

Ta daniška sistema apie kuria kalbama tai turbut Grunfos ar kazkaip panasiai. Pasak ju tai geriausia sistema, bet ir kaina didesne. Šiaip jie nepiršo kažkokios konkrečios įrangos, o siūlė gal keturis variantus nuo 3000lt iki 6000lt. Jie patarė pirma gręžinį darytis, o tada pagal gręžinio parametrus tiksliau viską bus galima žiūrėti. Sakė, jeigu noretumeme galime kartu važiuoti i "vandens siurbliai" parduotuve ir kartu komplektuotis įrangą , derinant gerą kainą ir kokybę. Šiaip tokiam gyliui kaip mūsų planuojamam 30-35m, tai gera įranga be dažnio keitiklio su montavimo darbais ir visais griovių kasimais kainuotų apie 4500-5000Lt. tikiuosi atsakiau