Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(agnieshka @ 2008 07 25, 16:32)
Na ziurint kiek ju turi, as tik tokius saldainius turesiu apie 6 kg, (gal uzteks ka?) tai juos i krepsi pilsiu ir visi sveikinantys jau po baznycios jais vaisinsis, kazkaip nepabresiu visai, kas nore manau krepsy tikrai pamatys, kad tai isskirtinumas, o jei ju nera labai daug tai auges man regis jau islydint is namu juos iteike ir pasake, kad tik atsirade nauji saldainiai labai populiarus todel tik tiek pavyko nusipirkti, ar kazka panasaus

Labai ačiu mergytes,saldainiu bus nedaug,kiekvienam po viena(svečių bus 50)tai panašiai galvoju apie 2-3kg.gausis.DDabar dar jaunoji skambino ir pranešė ,kad plauksim laivu su visais svečiais,čia bus prieš pat pokylio baliu apie valanda.tai galvoju,kad reikėtu gal jau laive pradėti kažkaip linksminti liaudi. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 07 25, 17:04)
Merginos, tas zaidimas kur pamerges, ant jaunosios batelio uzraso vardus, istekes pirmiausiai ta kurios vardas lieka ryskiausias, ar kurios vardas labiausiai nusitrina. Ir kuo rasot ant batelio, tusinuku? Na man va toks klausimas iskylo g.gif

Aš irgi darysiu ta žaidimuka,rašysime plonu juodu markeriu.ir paskui reikia žiurėti kieno liko mažiausiai nusitrines vardas,ta pirmoji ištekės.
Papildyta:
QUOTE(vaidoska @ 2008 07 25, 17:11)
arba po bucinio(po kart karti) gali iteikti, kazka i tema ka asakyti galima sugalvoti  g.gif

Čia irgi labai geras variantas thumbup.gif ,kai prie stalo prašo saldinti degtine. biggrin.gif pabandysiu sudėliot mintis
Atsakyti
Labas rytas suraitytas. Aš, pasirodo, gyva unsure.gif Ir kaip ligonis- negaliu neužmest akinių į SM doh.gif
Tai va, pas mus viskas praėjo smagiai ir gerai, neskaitant to, kad esu šluba ant vienos kojos. Mat ten grindys iš akmenų, bet kad ir šlifuotos, viena pamergėlė šokdama užkliuvo kulniuku ir pylėsi aukštielninka doh.gif Tiesa, beveik laimingai, atmušė užpakalį. Ir man kojos nagą- iškart žaliai violetinis patapo doh.gif Ir skauda, ir primint negaliu, ir nežinau, kaip į kuntaplį įkišt reiks doh.gif
O šiaip veidelis nepatinęs, nors vartojau daaaug skysčių atšaldyto sidro pavidalu- beje, tokiame karštyje tai idealus variantas, geriasi maloniai, gaivina, išlaiko grožį ir sveiką protą (ne taip kaip stipresni gėrimai) cool.gif, išlindau iš dušo, susifurfyrinau kudlas, geriu kafkę ir laukiu vieno laaabai simpatiško pabroliuko wub.gif , važiuosim į sodybą kept šašlų.
Piršlys man vis tik nepatiko, stumk- trauk, tai daug kur teko atlaikyt vienai pačiai, svečių nuomonę apie vedimą- pasiruošimą- akcijas- atrakcijas, ko gero, sužinosiu šiandien, tik jaunikio tėtis sakė, kad "mano akimis, tai čia viskas idealiai", o viena labai elegantiška ir smagi viešnia išvykdama miegoti atėjo atsisveikint asmeniškai su svočia laugh.gif ir sakė, kad viskas labai super ir svočia labai graži. Kas mano jautrią širdį, be abejo, paglostė ax.gif Va, tiek naujienų kol kas iš mano fronto. Kai viskas pasibaigs, parašysiu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
pradziai apie ta zaidimuka su bateliais tai pamelavau riebiai,atsiprasau nepaziurejusi i uzrasus parasiau,tas kuris labiausiai nusitrina ta pirma istekes. 4u.gif CP labai lauksim tavo sventes pasakojimo,papildymo,kas ir kaip buvo padaryta.mums gi labiausiai ydomu kaip tie zaidimai,stalo uzpirkimai ir visa kita praejo. biggrin.gif
Atsakyti
Labuks bigsmile.gif

Kaip svociutems sekasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
mielosios norėjau paklausti ar galima pasifotkinti pažaislio vienolyno kiemelyje viduj vestuvės jau po 2 savaičių dar nežinom kur gamtoj pasifotkinti su pulku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jukciaastapati: 27 liepos 2008 - 11:55
sveikos svociutes,

Aciu labai Jusu lobynui, pries 2 savaites buvome pirsliai. Pavyko viskas gerai...Labai, gaila, kad gal tik puse padareme kas buvo suplanuota...

Komendantams mes ant kaklo kabinome stikliukus (su rankenele).
Stalo ispirkimui - saldainiu begiai su bonkele ant galo, valgomi pinigai, triusikeliai ir zvake. Belekiek buteliuku su lipdukais is VIC.
Apdovanojimus - dareme diplomus ir juos ireminome.
Gamtoje žaideme tik viena žaidima - agrastus ir braskes, o vakare tai jau muzikantas savo lobyna turejo...Žaidejai raudonavo kaip galejo...Labiausiai visiems patiko sis:
savanores 4 poros. Viena pora pasilieka, kitos isvedamos uz duru. tada jie surezga meiles poza, pakvieciama kita mergina, ji pakoreguoja pagal save ir keiciasi vietomis su pries tai buvusia, tuomet ieina jos berniukas, jis taip pat pakoreguoja ir vel pasilieka...ir taip toliau viskas priklauso nuo iskripimo laipsnio...Idomiausios reakcijos kai ieina ju vyrai arba moterys thumbup.gif

kas skaito cia nuo pradziu iki galo tai nieko naujo nesumasteme...Dar karteli aciu Jums. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Labanakt user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 27, 21:02)

saldziu sapnu ir lauksim rytoj pasakojimo is praejusios ilgai lauktos sventes ax.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės,
startui artėjant iškyla vis daugiau klausimų g.gif :
jei vestuvės dviejų dienų, beveik tradicinės, nuo ko pradėti antrą dieną?
Sūrį pjaustyti lauke, dar prie stalo neatsisėdus?
O po to darote kokią nakties įvykių apžvalgą ar tai jau nemadinga?
Man išvis ta antra diena kažkaip nesilipdo doh.gif
Atsakyti
Sveikutes svociutes smile.gif

Na si savaitgali ir man teks padirbeti. Vis skaitau jusu mintis, dali sau pritaikau. Jus esate SUPER thumbup.gif .
Norejau paklausti kaip zaidimas "agrastai ir braskes" daromas? kazkaip niekaip aprasymo nerandu, net paieska nelabai ka rodo. Gal nesunku butu pasidalinti? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta29: 27 liepos 2008 - 21:49
CP, smagu kad viskas linksmai baigėsi, tik gaila tavo pirštelio, bet iki vestuvių(sekančių) užgis biggrin.gif
Gaila tik kad piršlys nekoks tau pasitaikė, bet jau pačiai jaučiu ir diedo reiktų nepėsčio visai lotuliukas.gif
Ir plyyyyyyyyz pasirodyk kaip atrodei, gali savo snukelio ir nerodyt, bet pasirodyk pati rolleyes.gif

O dabar, ką žaidėt, ką veikėt prie stalo ir visą kitą ax.gif

Ir kaip matau karštį atlaikei, nors buvo košmariškas, mes prie ežerų būdami kepėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 26, 12:22)
Labas rytas suraitytas. Aš, pasirodo, gyva  unsure.gif

Labas labas, smagu, kad gyva mirksiukas.gif O čia, kad pirštelį mažiau skaudėtų 4u.gif Laukiam pasakojimo. Esu tikra, kad viskas buvo gerai, bet labai norisi išgirsti smulkmenas ir pamatyti svočiutę visame gražume smile.gif
Atsakyti