QUOTE(agnieshka @ 2008 07 25, 16:32)
Na ziurint kiek ju turi, as tik tokius saldainius turesiu apie 6 kg, (gal uzteks ka?) tai juos i krepsi pilsiu ir visi sveikinantys jau po baznycios jais vaisinsis, kazkaip nepabresiu visai, kas nore manau krepsy tikrai pamatys, kad tai isskirtinumas, o jei ju nera labai daug tai auges man regis jau islydint is namu juos iteike ir pasake, kad tik atsirade nauji saldainiai labai populiarus todel tik tiek pavyko nusipirkti, ar kazka panasaus
Labai ačiu mergytes,saldainiu bus nedaug,kiekvienam po viena(svečių bus 50)tai panašiai galvoju apie 2-3kg.gausis.DDabar dar jaunoji skambino ir pranešė ,kad plauksim laivu su visais svečiais,čia bus prieš pat pokylio baliu apie valanda.tai galvoju,kad reikėtu gal jau laive pradėti kažkaip linksminti liaudi.
Papildyta:
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 07 25, 17:04)
Merginos, tas zaidimas kur pamerges, ant jaunosios batelio uzraso vardus, istekes pirmiausiai ta kurios vardas lieka ryskiausias, ar kurios vardas labiausiai nusitrina. Ir kuo rasot ant batelio, tusinuku? Na man va toks klausimas iskylo
Aš irgi darysiu ta žaidimuka,rašysime plonu juodu markeriu.ir paskui reikia žiurėti kieno liko mažiausiai nusitrines vardas,ta pirmoji ištekės.
Papildyta:
QUOTE(vaidoska @ 2008 07 25, 17:11)
arba po bucinio(po kart karti) gali iteikti, kazka i tema ka asakyti galima sugalvoti
Čia irgi labai geras variantas ,kai prie stalo prašo saldinti degtine. pabandysiu sudėliot mintis