Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

CP viskas bus liuks, na tu pas mus ir saunuole, nuotaika pakeli kaip mat, bus rytoj linksma...
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2008 07 24, 15:19)
Man tai grazios nuotraukos Vilniaus senamesty... Dar madinga kazkaip pasidare fotkintis su arkliais... man ir grazu... nors gal ir banalu  bigsmile.gif  ... verkiu rumai...
Blogiausia aisku, kas jaunieji, net nezino kur fotkintis noretu  blush2.gif  Bet cia pagelbet fotografai patys gali.

Tai vat, blogiausia, kad nežino... ačiū už idėjas, reiks pasižiūrėt kas ką siūlo su arkliais ir kaip ten viskas vyksta 4u.gif

P.S.: Lauksim pačios gražiausios ir šauniausios depiliuotosios piršlienės pasakojimo 4u.gif biggrin.gif Smagios šventės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 25 liepos 2008 - 08:32
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 07 24, 23:55)
bus rytoj linksma...

Jooo, kam linksma, o kam nelabai cool.gif
QUOTE(Hmmm... @ 2008 07 25, 09:31)
depiliuotosios piršlienės pasakojimo  4u.gif

Nepatikėsit- ką tik nusidrožiau bigsmile.gif laugh.gif

Gerai, mergytės, sėkmės visoms savaitgalinėms mano sobutylnikėms ir bendravargėms, gero ir gražaus savaitgalio besiruošiančioms. Jau atbilda mano nuotakytė, persirengiam- ir vyrų prie altoriaus tempt ph34r.gif
O pasakojimas, be abejo, bus, tik nežinau kada- sveikata dalykas rimtas, nu... laugh.gif
Atsakyti
Sveikutės piršlienės. noriu patarimo - sugalvojau netradiciškai nešti žiedus, ne ant pagalvėlės. Nupirkau dirbtinę gėlę iš tokios blizgios medžiagos tipo ramunės, viduriuke pasiūsiu maža pagalvikę, pritvirtinsiu kaspiną, o ant kaspino drugelis . Vasariška? gal kam ši idėja patiks.... o gal ir sukritikuosit... tiesiog dalinuosi mintimis
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 25, 10:10)
Jooo, kam linksma, o kam nelabai  cool.gif

Nepatikėsit- ką tik nusidrožiau  bigsmile.gif  laugh.gif

Gerai, mergytės, sėkmės visoms savaitgalinėms mano sobutylnikėms ir bendravargėms, gero ir gražaus savaitgalio besiruošiančioms. Jau atbilda mano nuotakytė, persirengiam- ir vyrų prie altoriaus tempt  ph34r.gif
O pasakojimas, be abejo, bus, tik nežinau kada- sveikata dalykas rimtas, nu...  laugh.gif

sekmes 4u.gif
lauksim įspūdžių 4u.gif 4u.gif

o man kitas savaitgalis, pagalvojus baisoka daros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2008 07 25, 09:56)
o man kitas savaitgalis,  pagalvojus baisoka daros doh.gif

Man taip pogi kitas, skaitau, kad merginos jau i trasa soka ir plaukai piestu stojasi, jau sianakt sapnavau, kad atejo kazkaip greitai ta vestviu diena ir su savo pirsleliu ne neparepetave teksto buvom, jis su scenarijum buvo nesusipazines, ale spjoviau sapne i baime ir isvariau pas jaunaja visa patenkinta, kazi jei taip is tikro nelabai manau linksma butu biggrin.gif
Sekmes besidarbuojancioms, o as jau i mergvakari ruosiuosi visam savaitgaliui jaunaja grobsim, bandysim nuo to zingsnio atkalbeti, mazu kartais dar kitam ir nereiks man svociau, gal jaunoji apsigalvos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieshka: 25 liepos 2008 - 10:41
žiurėkit svočiutės kada planuojat per vestuves dalinti saldainius su jaunuju nuotrauka?padaryt padariau ir galvoju kada geriau padalinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshka @ 2008 07 25, 11:39)
Man taip pogi kitas, skaitau, kad merginos jau i trasa soka ir plaukai piestu stojasi, jau sianakt sapnavau, kad atejo kazkaip greitai ta vestviu diena ir su savo pirsleliu ne neparepetave teksto buvom, jis su scenarijum buvo nesusipazines, ale spjoviau sapne i baime ir isvariau pas jaunaja visa patenkinta, kazi jei taip is tikro nelabai manau linksma butu  biggrin.gif
Sekmes besidarbuojancioms, o as jau i mergvakari ruosiuosi visam savaitgaliui jaunaja grobsim, bandysim nuo to zingsnio atkalbeti, mazu kartais dar kitam ir nereiks man svociau, gal jaunoji apsigalvos  bigsmile.gif

as jau ir pora košmaru sapnavau doh.gif biggrin.gif

katik parlekiau is kirpyklos, vakare laukia mergvakaris, bandysim ir mes jaunaja atkalbet nuo vedybų mirksiukas.gif gal nei piršliaut nebereiks biggrin.gif
Atsakyti
ir pasufleruokit ka galėčiau pasakyt,kad butent pabrėžt tuos saldainius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blankita @ 2008 07 25, 14:00)
ir pasufleruokit ka galėčiau pasakyt,kad butent pabrėžt tuos saldainius. doh.gif

Na ziurint kiek ju turi, as tik tokius saldainius turesiu apie 6 kg, (gal uzteks ka?) tai juos i krepsi pilsiu ir visi sveikinantys jau po baznycios jais vaisinsis, kazkaip nepabresiu visai, kas nore manau krepsy tikrai pamatys, kad tai isskirtinumas, o jei ju nera labai daug tai auges man regis jau islydint is namu juos iteike ir pasake, kad tik atsirade nauji saldainiai labai populiarus todel tik tiek pavyko nusipirkti, ar kazka panasaus
Atsakyti
Merginos, tas zaidimas kur pamerges, ant jaunosios batelio uzraso vardus, istekes pirmiausiai ta kurios vardas lieka ryskiausias, ar kurios vardas labiausiai nusitrina. Ir kuo rasot ant batelio, tusinuku? Na man va toks klausimas iskylo g.gif
Atsakyti
QUOTE(blankita @ 2008 07 25, 15:00)

arba po bucinio(po kart karti) gali iteikti, kazka i tema ka asakyti galima sugalvoti g.gif
Atsakyti