Na, pagalbininkės didžiosios, palinkėkit sėkmės. Ryt startas
Šiandien papuošėm bažnyčią, padarėm paspuošimus mašinom, viską susikrovėm. Nuotaika kuo puikiausia, laukiu nesulaukiu rytojaus Sėkmės visom kolegėm šios dienos
sekmes merginos rytoj, o as dar savaiciuke luktersiu ir duosiu zema stara. ale ir laukiu ir bijau.
QUOTE(libaja @ 2008 08 22, 22:33)
Na, pagalbininkės didžiosios, palinkėkit sėkmės. Ryt startas
Šiandien papuošėm bažnyčią, padarėm paspuošimus mašinom, viską susikrovėm. Nuotaika kuo puikiausia, laukiu nesulaukiu rytojaus Sėkmės visom kolegėm šios dienos
dideliausios sėkmės ir gero oro , lauksim įspūdžių
Sėkmės visom merginos šiandiena, oras kaune atrodo gan neblogą, bent ne karštą kaip praeitą buvo.
O aš važiuosiu į rotušė draugų pasveikint, tai apžiūrėsiu visas svočiukes
QUOTE(convict @ 2008 08 23, 10:56)
Sėkmės visom merginos šiandiena, oras kaune atrodo gan neblogą, bent ne karštą kaip praeitą buvo.
o klaipėdoje lyja , mūsų vieni draugai ženijasi , bet greičiausiai nevažiuosim sveikinti , oras blogas o su dviem razbaininkais gali būti ne kas
QUOTE(tiekto @ 2008 08 22, 13:54)
Ji nurasyta temoje vestuviniai zaidimai.
Papildyta:
kad ten muzikantai visai nereikalingi arba as vel ne ta pasaka turiu omenyje
Papildyta:
VAIDINAM PASAKĄ
Galima pasaką pasekti: Išrenkam žmones - tarkim MIŠKAS - visi turi ūžti, MĖNULIS - koks vyras rankom pamirguliuot, ŽVAIGŽDĖS - moteriškės rankas pakelia, ŠUNYS - vyrai staugia (labai juokingai atrodo), PILIS - irgi koks vyras aukštas, PRINCESĖ chi chi chi - jaunoji, PRINCAS ANT ŽIRGO - jaunasis turi imituoti jojimą.
Na ir pasaka: Buvo vakaras... Ošė tankus Miškas... Danguje švietė Mėnulis ir mirgėjo Žvaigždės...Per Mišką jojo Princas... Jį lydėjo gauja Šunų... Tolumoje stovėjo Pilis... Ten gyveno Princesė (chi chi chi)... Princas prijojo Pilį..., pasibeldė..., duris atidarė Princesė chi chi chi.... Jie apsikabino.. pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.
sita ?
Papildyta:
kad ten muzikantai visai nereikalingi arba as vel ne ta pasaka turiu omenyje
Papildyta:
VAIDINAM PASAKĄ
Galima pasaką pasekti: Išrenkam žmones - tarkim MIŠKAS - visi turi ūžti, MĖNULIS - koks vyras rankom pamirguliuot, ŽVAIGŽDĖS - moteriškės rankas pakelia, ŠUNYS - vyrai staugia (labai juokingai atrodo), PILIS - irgi koks vyras aukštas, PRINCESĖ chi chi chi - jaunoji, PRINCAS ANT ŽIRGO - jaunasis turi imituoti jojimą.
Na ir pasaka: Buvo vakaras... Ošė tankus Miškas... Danguje švietė Mėnulis ir mirgėjo Žvaigždės...Per Mišką jojo Princas... Jį lydėjo gauja Šunų... Tolumoje stovėjo Pilis... Ten gyveno Princesė (chi chi chi)... Princas prijojo Pilį..., pasibeldė..., duris atidarė Princesė chi chi chi.... Jie apsikabino.. pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.
sita ?
Cia geras O kaip sekesi? Atsirado dalyvių
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 23, 11:45)
o klaipėdoje lyja , mūsų vieni draugai ženijasi , bet greičiausiai nevažiuosim sveikinti , oras blogas o su dviem razbaininkais gali būti ne kas
Kaune irgi lyja, be perstojo, tai tik smarkiau, vėl mažiau bet lyja pastoviai, nuo kokios 12 valandos
Oras bjaurus, bet kaip ten liaudis sako? Dargana- geriausias oras
Sukūriau naują klėtį įspūdžiams ir patirčiai kaupti.
Beje, atrodo, mane kviečia svočiaut už babkes Ar tik nesipildo giliai užkišti planai?
Sukūriau naują klėtį įspūdžiams ir patirčiai kaupti.
Beje, atrodo, mane kviečia svočiaut už babkes Ar tik nesipildo giliai užkišti planai?
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 23, 17:56)
Nu fainai, jeigu tai dar ir senai apgalvoti planai tai išvis šaunu, šaunuolė tu mūsų
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.