QUOTE(flesi @ 2008 08 21, 17:15)
* man neprabėgo
** matyt iš mūsų krašto į jūsų kraštą pėsčia ėjo, kad tiek metų užtruko (arba tai tiesiog pamiršta sena tradicija)
*** tai niekas ir nesiūlo praleisti

bet aš vis tiek laikausi nuomonės, kad vaikų į vestuves vežtis nereikia( na dabar galit užmėtyti pomidorais

)
QUOTE(convict @ 2008 08 21, 17:32)
niekas čia nemėtys

Tik aš biškį kitaip matau viakus vestuvėse. Kad ir pati pvz. atsimenu kaip vaikas būdama buvau vestuvėse, dieve dieve kiek man jos reiškė, kaip smagu buvo ir linksmą. Vaikai į vestuves įneša kažkokio gero krislelio. Nebūtina viakam ir prie bendro stalo sėdėt, galimą paprašyt kad jiem padengtų kitą.
O į tokius visokius žaidimus vaikų tikrai nereiktų traukt, nei jie supranta juos nei jiem įdomu
per savo vestuves, svečius kviečiau be vaikų.
Šeštadienį vestuvėse buvo trys mergaitės 10-5metų, šoko kartu, jokių zyzimų. Antrąją dieną siuntėme laimės šulinį, tai kaip jos džiaugėsi ne laimėtais prizais- (lietpalčiu, meistrų dilde, o mažoji muiline) tiesiog patiko, kad nebuvo praleistos. Aš nesakau, kad spec reiktų ruošti, bet jei jau yra galimybė, galima įtraukti ir vaikus, juk jie ir vestuvių dalyviai. O ten apie vaikus užsiminiau tik todėl, kad patiko kažkurios svočiutės pasakojimas apie darbus, kurie atiteko mažam berniukui.
O dėl įdomumo, tai pasakysiu, kad buvau 6klasėj, dalyvavau vestuvėse ir ten buvo tas nuvalkiotas sveikinimų koncertas. Muzikantai išdalino korteles su dainų pavadinimais, o svečiai rašė linkėjimus. paskui muzikantai skaitė, svečiai metė pinigus ir šokdavo su jaunaisiais. Kokia laiminga buvau, kad galėjau sudalyvauti ir nepamenu berods vieną žemaitę įmečiau.