Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

Vakar vakare sugalvojau papuosima buteliui, ant kurio bus rasomi vaiku vardai, vakare imesiu foto smile.gif As scenariju mazdaug turiu is praeitu vestuviu, kur pirslaivom, bet tai buvo pries 2 metus. Dabar koreguoju siek tiek, o ir jaunuju norai skiriasi, tai tobulinu vis dar. Vakar dar ir smulkmenu jau pirkaliojomes. Dabar didziausias skausmas suknele. Jaunoji nori, kad pamerges butu su vienspalvem suknutem, ne margom, bet ne vienos spalvos. Tai dominuoja raudona ir persikine spalvos, o kokia man beziuret??? buvau nusiziurejus raudona, bet ne kaip atrodys pirsliene ir pamerges vienodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 08 19, 17:40)
Nu liuks, atrodo viskas buvo. O muzikantų juodas sąrašas yra skyrelyje "Paslaugos ir pirkiniai vestuvėms". Prašom pagarsinti, kad kiti neužsirautų.

Plačiau aprašysiu tada tam skyrelyje būtinai. O šiaip pavadinimo jie neturėjo. Vedantysis buvo Raimis, dar buvo tas plikas iš "baliaus" ir kažkoks ūsorius iš mistinės senų laikų grupės "Gulago univermagas". Žodžiu vienos žvaigdės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ermute @ 2008 08 19, 18:30)
P.S. Beje, šiandien vaikštant o SM svočių rubų skyrelį, suratau, kad man dar reik numesti kokį 20 kg kad tilpčiau nors į vieną man patinkančią suknutę doh.gif  lotuliukas.gif

Visos pakviestos į svočias musėt svajoja numest lotuliukas.gif Ale netrukdo tie +20 visai schmoll.gif O atrodyt irgi galima gražiai.
Žodžiu jai ką domins apranga 42dydžio 160cm ūgiui, tai parašykit.

Papildyta:
Žodžiai apie angelus:
Visi žmonės yra angelai, bet tik su vienu sparnu. Norėdami skristi, jie turi susirasti sau porą ir apsikabinti.

Ritualas su Gabija. Pas mus per vestuves uždegė laužą ir atliko štai tokias "apeigas":
Svočia: Kadangi lietuviai katalikai palyginus dar nedaug metų, o nuo senų senovės buvo pagonys, parsivedę savo žmoną namo, apvesdavo ją tris kartus ratu apie ugnį. Kadangi ratas yra pastovumo ir begalybės simbolis, todėl ir vestuviniai žiedai yra apvalūs.
(jaunasis apveda jaunąją 3 kartus apie ugnį)
Svočia:Gabija buvo senovės ugnies deivė ir, kad ji visada degtų ir niekada neišeitų iš namų ją reikia užkalbėti tokiais žodžiais:
Gabija, ugnele
Skaisčiai šviesk spindėki,
Visą bendrą kelią
Juos globok, padėki.
O, kad ją užkalbėti tai į ugnį metamas duonos trupinys, gėrimo lašas ir gėlės žiedas.
(Po to paprašoma, kad kiekviena pora įmestų kokį augalėlį į ugnį sakydama linkėjimą)
Po linkėjimų sakoma:
Visa ko linkėjom tegul išsipildys,
Visą bendrą kelią Gabija tešildys.
Papildyta:
Šiaip gražūs žodžiai:
Šiandien jūsų jaunystės ir meilės šventė,
Kuri pakeis visą jūsų gyvenimą
Nutils muzika ir girdėsit tik savo širdžių aidą
Išsiskirstys draugai, Bet niekada neateis vienatvė
Ir džiaugsme ir liūdesy visada bus draugas
Vienintelis ir tikras,
Kurio negali pakeisti ir dešimtys draugų,
Tegul šia diena prasideda meilės šventė ir tęsiasi visą gyvenimą.

Sakėm juos po dokumentų įteikimo prieš keliant taures.
Papildyta:
Gražūs žodžiai tėvams, kuriuos skaitėm jaunųjų vardu:
Tad leiskite žemai jums nusilenkti
Ne vien už palinkėjimus šiltus
Kaip šiuo gyvenimo keliu mums žengti
Sutramdant norus, valdant troškimus
Dviese lengviau visas kliūtis įveikti
Visas likimo užmačių pinkles
Dar kartą leiskite visiems jums nusilenkti
Jūs žodžiai mus keliu tikruoju ves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylimukas: 20 rugpjūčio 2008 - 08:14
QUOTE(Ingosa @ 2008 08 20, 07:23)
Ir mane žavi tas tortas,tik kadangi angliškai nelabai, reikia sugalvot, kaip padoriai ir tinkamai išlansktyti, kad būtų tvirti pyragėliai g.gif  rolleyes.gif

o ko čia labai angliškai reikia? g.gif paspaudi ant schemos, pasididina ji, tada persikopini pas save ir pasidiidni iki kokio reikia dydžio - viskas elementaru mirksiukas.gif o jeigu ką - tikrai yra pirkt gatavų, buvau anksčiau nuorodą įmetusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 08 20, 10:30)
o ko čia labai angliškai reikia? g.gif  paspaudi ant schemos, pasididina ji, tada persikopini pas save ir pasidiidni iki kokio reikia dydžio - viskas elementaru mirksiukas.gif o jeigu ką - tikrai yra pirkt gatavų, buvau anksčiau nuorodą įmetusi doh.gif

šiaip labai įdomu kokia kaina gatavų, gal visai neapsimoka darytis pačiam, blink.gif
Atsakyti
Ir man idomu kokia kaina, ir kur ten tame Droge ieskoti juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 20, 11:06)
šiaip labai įdomu kokia kaina gatavų, gal visai neapsimoka darytis pačiam,  blink.gif

doh.gif doh.gif doh.gif va dabar nerandu jų kainų, bet seniau jeigu neklystu buvo viena dėžutė 1,8 Lt, čia kaip kam, man tai nelabai apsimoka, nors radau, po to, kai pati sugalvojau tortą ir pasidariau ax.gif jeigu buvo 36 dėžutės x1,8 beveik 65 Lt
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 19, 19:50)
ne neklysti mes skaitėme

...

4u.gif kuo dideliausias dekui

QUOTE(tiekto @ 2008 08 19, 20:45)
atsiprasau  lotuliukas.gif nusisnekejau per skubejima, na bet gal kas panaudos ir ana priesaika  lotuliukas.gif

net labai gerai kad nusisnekejai...kazkam reikes visvien smile.gif

QUOTE(Ingosa @ 2008 08 20, 07:23)
ir aš starrtuoju 27-ąją rugsėjo,

rekasi chebryte, jau renkasi...dideja musu gretos smile.gif
QUOTE(Mylimukas @ 2008 08 20, 09:21)
Visos pakviestos į svočias musėt svajoja numest lotuliukas.gif Ale netrukdo tie +20 visai schmoll.gif  O atrodyt irgi galima gražiai.
Žodžiu jai ką domins apranga 42dydžio 160cm ūgiui, tai parašykit.

aha..o jei as 44-46 o ugis 180....idomu kaip imanoma graziai atrodyt jei dauguma sukniu - korsetai ir petneseles? reikia gi kazkuom "smulkius kaulus" pridengt, o saliko ar skaros nenoriu, svarkiuko grazaus dar neradau..... nu bet as optimiste...busiu grazi nors ir be virsutines dalies biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
kaip jus apklijuojate butelį su saldainiais? Noriu tokį pasidaryti tik nemoku kaip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(berzelis @ 2008 08 20, 14:30)
Sveikutės,
kaip jus apklijuojate butelį su saldainiais? Noriu tokį pasidaryti tik nemoku kaip. g.gif

Kazkada, kai buvau kuma (kriksto mama), tai kriksto mamos pyragui taip sakant klijavau..... emiau tada ananasinius saldainius, 1.5 l sampano butelaiti (nu bet cia nebutinai 1.5) ir su lipnia juosta - desi saldaini uz popieriuko vieno galo, salia kita dedi, ir su lipnia juostele klijuoji...nelabai sunku, bet nezinau ar gerai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(berzelis @ 2008 08 20, 14:30)

MERGINOS, SKAITYKIT TEMĄ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 08 20, 15:32)
MERGINOS, SKAITYKIT TEMĄ doh.gif

esi temos prižiūrėtoja imk 4u.gif , tikrai merginos suprantu ,kad norisi visko ir čia dabar, bet atrodo, kad aš labai išsamiai papsakojau, kaip Naktibalda piršliavo lotuliukas.gif , su vaizdiniais ir visas scenarijus praktiškai yra eiti daryti copy-paste ir vesti vakarą, bet mano až kemšasi ne nuo mano klienčių laiškų, o nuo prašymų būtent tokių kas yra temoje ax.gif , klauskit kas neaišku, bet kad atrodo turėtų būti aišku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 20, 15:35)
esi temos prižiūrėtoja imk  4u.gif ,

schmoll.gif nesu jokia prižiūrėtoja, tiesiog kai nuoširdižiai pasipasakoji su visais pavyzdžiais, kai kitos merginos irgi smulkiai viską surašo, paskui pikta darosi: kam tai dariau, jeigu vėl to paties klausia doh.gif tuo labiau, kad ne penktoje temoje prieš tai rašyta, o šitoje pačioje. argi taip sunku perbėgti visus puslapius ir tik po to klausti, jeigu jau tikrai neaišku.
Ir iš viso... ko čia man landžiot blush2.gif
4u.gif visoms būsimosioms piršlienėms 4u.gif
Atsakyti