Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(Mylimukas @ 2008 08 19, 17:54)
nes apie muzikantus labai norėčiau į kokį juodą sąrašą parašyt jai toks būtų doh.gif

Kas tokie?
QUOTE(ermute @ 2008 08 19, 19:30)
man dar reik numesti kokį 20 kg kad tilpčiau nors į vieną man patinkančią suknutę doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Ale visos svočiutės nesiskundžia lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar kažkur buvau užmačius Kūdikio laišką. Kur aš jį mačiau... g.gif Šiandien sugalvojau, kur aš jį dėčiau, ale nebrandu. Gal kuri turit po ranka?
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 19, 19:50)
ne neklysti mes skaitėme
...

atsiprasau lotuliukas.gif nusisnekejau per skubejima, na bet gal kas panaudos ir ana priesaika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2008 08 19, 20:45)
atsiprasau  lotuliukas.gif nusisnekejau per skubejima, na bet gal kas panaudos ir ana priesaika  lotuliukas.gif

kodėl nusišnekėjai, gal kas panaudos ir tą , juk scenarijams platybės neišmatuojamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 08 19, 20:38)
Vakar kažkur buvau užmačius Kūdikio laišką. Kur aš jį mačiau...  g.gif Šiandien sugalvojau, kur aš jį dėčiau, ale nebrandu. Gal kuri turit po ranka?

Brangūs būsimieji mano tėveliai,

čia sveikinu Jus aš, Jūsų būsimas vaikelis.Tokia jau tvarka ant šito mažo svieto, kur du žmonės tuokiasi, ten neužilgo atsirandu ir aš – trečias. Ne kaip svečias, bet kaip pilnavertis ir reiklus šeimos narys. Į šį pasaulį aš ateinu nuogas, alkanas, visa gerkle šaukdamas. Už tai Jūs, mano tėveliai, juokitės, būkit patenkinti manęs sulaukę.
Ypač laimingas jausis tėtis, jeigu aš būsiu sūnus.Nors kas aš būsiu sūnus ar duktė, pats dar nežinau, ir Jums iš anksto pažadėti negaliu.Iš anksto pranešdamas apie savo būsimą atvykimą, noriu duoti bent dalelę reikalingų daiktų, kurie bus man reikalingi, ir kuriais pasirūpinkite iš anksto.
Juk Jūs, mano tėveliai, dar visiškai nepatyrę ir nieko nežinote apie tokių mažų vaikelių auginimą.Todėl siunčiu Jums keletą pavyzdžių: Marškinėliai, sauskelnės na ir čiulptukas.
Kartu taip pat įdedu nedidelę maisto atsargą.
Paragaukite tėveliai, būsimos močiutės, būsimi seneliai ir tetos.
O Jūs mieli tėveliai laukit manęs ir aš tikrai pas Jus ateisiu.

Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2008 08 19, 21:06)

Labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
Ką tik pavyko paleist savo tą žibintą apdegintą vakar clap.gif: thumbup.gif

Pasirodo, reik ilgai liepsnelę laikyt, kad gerai užsidegtų, o mes mažais degtukiukais vakar paspirginom ir supanikavom doh.gif
Atsakyti
[Nu atrodo tikrai daug Naktibalda sudėjo info, bet aš su tuo tortu, pasižadėjimais ir loterija vis tiek "grybauju". gal čia atskiri žaidimai. Ar tam torto gabalėlį ištrauki pasižadėjimą ir loterijos bilietėlį? Kaip tarp trisdešimt prizų rasti tą reikiamą?
Atleiskit, jei tai kvaili klausimai, bet nelabai suprantu, o taip atrodo turėtų būti faina. Jei trisdešimt torto gabalėlių, tai turi būti trisdešimt pasižadėjimų ir trisdešimt loterijos bilietėlių ir viskas torto gabalėlį? ar taip? help.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2008 08 19, 21:41)
[Nu atrodo tikrai daug Naktibalda sudėjo info, bet aš su tuo tortu, pasižadėjimais ir loterija vis tiek "grybauju". gal čia atskiri žaidimai. Ar tam torto gabalėlį ištrauki pasižadėjimą ir loterijos bilietėlį? Kaip tarp trisdešimt prizų rasti tą reikiamą?
Atleiskit, jei tai kvaili klausimai, bet nelabai suprantu, o taip atrodo turėtų būti faina. Jei trisdešimt torto gabalėlių, tai turi būti trisdešimt pasižadėjimų ir trisdešimt loterijos bilietėlių ir viskas torto gabalėlį? ar taip? help.... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

taip taip 30 loterijos bilietų priklijuotų orie pasižadėjimų kortelės ir 3 saldainai su jaunųjų fotkėm, jo viską dėjom į vieną dėl laiko stokos, o dėl radimo tai išeitį tokią sugalvojom, būtinai reikėjo paminėti koks numeriukas užrašytas ant bilieto ir perskaityti prizą , o aš tik nr pas save pasižiūriu ir iš kart žinai kas kur mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 19 rugpjūčio 2008 - 20:49
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 19, 20:48)
taip taip 30 loterijos bilietų priklijuotų orie pasižadėjimų kortelės ir 3 saldainai su jaunųjų fotkėm, jo viską dėjom į vieną dėl laiko stokos, o dėl radimo tai išeitį tokią sugalvojom, būtinai reikėjo paminėti koks numeriukas užrašytas ant bilieto ir perskaityti prizą , o aš tik nr pas save pasižiūriu ir iš kart žinai kas kur  mirksiukas.gif

Ačiū Naktibalda už kantrybę. o iš kokio popieriaus geriau lankstyti pyragėlius; paprasto ar kartono? Padariau ramunę iš paprasto, tai lapai plevėsuoja, linksta.
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2008 08 19, 21:41)
Atleiskit, jei tai kvaili klausimai, bet nelabai suprantu, o taip atrodo turėtų būti faina. Jei trisdešimt torto gabalėlių, tai turi būti trisdešimt pasižadėjimų ir trisdešimt loterijos bilietėlių ir viskas torto gabalėlį? ar taip? help.... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

QUOTE(tsima @ 2008 08 19, 22:06)
Ačiū Naktibalda už kantrybę. o iš kokio popieriaus geriau lankstyti pyragėlius; paprasto ar kartono? Padariau ramunę iš paprasto, tai lapai plevėsuoja, linksta.

ramunę darėm labai didelę tai iš vatmano popieriaus, o tortą iš kartono rolleyes.gif
Atsakyti
ir aš starrtuoju 27-ąją rugsėjo, scenarijus daugmaž jau sudėliotas, pradėsim ruošt visokias smulkmenėlės, kas priklauso rolleyes.gif Ir mane žavi tas tortas,tik kadangi angliškai nelabai, reikia sugalvot, kaip padoriai ir tinkamai išlansktyti, kad būtų tvirti pyragėliai g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kas neturi laiko ir turi daugiau pinigėlių, "pyragėlių" gali nusipirkti "Droge" arba kanceliarinių prekių parduotuvėse mirksiukas.gif
Atsakyti