Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

Kur rast tą priesaiką? Visai sudomino...
Esu dažna vestuvių dalyvė, bet iki šiol teko tik eiliniu pijoku taip sakant būt, ir jau tiek visko esu prisižiūrėjusi doh.gif Sunku dabar beatrasti kažką naujesnio ir nematyto (be to - mama eidavo piršliaudama su tėčiu per giminę, tai vėl doh.gif ) Labai daug jau skaityto čia esu girdėjusi ir mačiusi - tai kyla klausimas - nu nejau tie gandrų laiškai, skelbimai, laikraščiai, ilgos eilės kam nors įdomu? Iš savo patirties galiu pasakyt - nelabai jų ir klausydavomės bei domėdavomės, tik piršliam vargas...
Na nžn, kaip ten iš ties?
P.S. Parašiau šiandien laišką welcom1 dėl gmail, bet ar beatrašys greitu laiku? Jai tiek valandėlių beliko iki leliaus atėjimo thumbup.gif
Atsakyti
arba mūaų svečiai labai neišrankūs, arba tada nežinau, nes jie visko klausė ir buvo įdomu, žinoma scenarijų sudarinėjau taip kaip pagal nurodymus nešnekėti ilgiau 4 min, tai mūsų poskaiai buvo trumpi ir iliustruoti tai visai neprailgo ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos mielosios svočiukės rolleyes.gif pagaliau perskaičiau VISAS kiek tik buvo temelių apie vestuvių planavimą clap_1.gif na nesu aš svočiukė (bent jau kol kas hihihi.gif ) tik po truputį renkuosi info savo vestuvėms blush2.gif tikiuosi priimsit i savo nemažą pulkelį 4u.gif galiu pasakyti tik tiek, kad visos jūs čia pačios pačiausios first.gif tiek minčių, idėjų ir sumanymų ! na super thumbup.gif
Atsakyti
Naktibalda, sakyk, o tu ant šitų taurių dar graviravai ką nors? Man jos super atrodo, ir kada jas teikei?
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2008 08 19, 00:58)
Naktibalda, sakyk, o tu ant šitų taurių dar graviravai ką nors? Man jos super atrodo, ir kada jas teikei?

Smagu girdėti, kad viskas puikiai praėjo, man jau ir dega padai. Noriu dar patarimo, kaip bažnyčioje ten surikiuoja, kas? Kas įeina pirmi, kur ir kada pagalvėlė įžygiuoja.
Jei pagalvėlių nešikas mažas, ar jam neprailgs laukti. Pasidalinkit patirtimi.
Dar būtų faina, Naktibalda" smulkmenos apie tortuką popierinį, kas ten viduje, kada jį "valgėt"? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,visoms.Malonu skaityti ir ziureti i Naktibaldos darbelius.Viskas labai grazu ir miela!!!
Noriu paklausti,gal galit patarti kokias galima iteikti apdovanojimo dovaneles.Busiu labai dekinga.nes jau penktadienis visai arti.O darbeliu dar daug verysad.gif ,o fantazijos jau pritruksta.

Papildyta:
QUOTE(Anna59 @ 2008 08 19, 08:32)
Labas rytas,visoms.Malonu skaityti ir ziureti i Naktibaldos darbelius.Viskas labai grazu ir miela!!!
Noriu paklausti,gal galit patarti kokias galima iteikti apdovanojimo dovaneles.Busiu labai dekinga.nes jau penktadienis visai arti.O darbeliu dar daug verysad.gif ,o fantazijos jau pritruksta.

Papyldimas:jei sveciama kavineje,tai ar apdovanojamos seiminikes.Jei taip,tai kas tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna59 @ 2008 08 19, 08:40)
- gal galit patarti kokias galima iteikti apdovanojimo dovaneles.
-jei sveciama kavineje,tai ar apdovanojamos seiminikes.

- Eini į parduotuvę ir žiūrinėji- idėjos ateis spontaniškai. Šiaip visokio gėrio yra seniuose.
- Mes nedovanojom. Iš pradžių maniau- o kam, juk jos už tai gauna atlyginimą. Vėliau lyg ir suabejojau, bet vis tik nepirkau nieko. Dabar absoliučiai nesigailiu tokio sprendimo. Vis tik manau, verta pirkti dovanėles tik samdytoms gaspadinėms.
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2008 08 19, 01:21)
tai kyla klausimas - nu nejau tie gandrų laiškai, skelbimai, laikraščiai, ilgos eilės kam nors įdomu?

skaičiau tik sutinkant tėvams su duona ir druska (maždaug 5 eilučių tekstas) ir uždegant šeimos židinį, visa kita sudėjau į sienlaikraštį, kas norėjo pasiskaitė patys, o kam neįdomu - neskaitė - žodžiu palikau saviveiklos svečiams.

QUOTE(tsima @ 2008 08 19, 06:45)
Smagu girdėti, kad viskas puikiai praėjo, man jau ir dega padai. Noriu dar patarimo, kaip bažnyčioje ten surikiuoja, kas? Kas įeina pirmi, kur  ir kada pagalvėlė įžygiuoja.
Jei pagalvėlių nešikas mažas, ar jam neprailgs laukti. Pasidalinkit patirtimi.
Dar būtų faina, Naktibalda" smulkmenos apie tortuką popierinį, kas ten viduje, kada jį "valgėt"? drinks_cheers.gif

Bažnyčioje viską pasakys, bet šiaip susituokusių porų stovi moteris vyro dešinėje, nesituokusių - kairėje.
Dėl tortuko Naktibalda jau pasakojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 18, 17:55)

g.gif tai kaip ir norėtume suknelę pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2008 08 19, 01:58)

taip graviravome, net matosi mano įdėtose fotkėse , teikėme prieš 12 mirksiukas.gif

QUOTE(tsima @ 2008 08 19, 06:45)

man atrodo taip kaip aš papsakojau smulkiau ir negali būti mirksiukas.gif , ten buvo pasižadėjimų kortelė ir loterijos bilietas ir 3 saldainiai su jaunųjų fotkėm

pasikartosiu viską rinkausi iš sm, viskas yra temoje nieko naujo deja nesugalvojome blush2.gif , absoliučiai rolleyes.gif , arba skaitote neatidžiai arba tada nežinau, šiaip žinoma klauskit kas tikrai įdomu, bet tokių dalykų kur kalbama trejose temose gal ir nereikėtų, nes info kam reikia tikrai negauna, nes per tiek temų tą patį varo , dėl manęs galiu pasakoti tą patį bet ar to reikia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 19 rugpjūčio 2008 - 10:19
QUOTE(vaivorykste:) @ 2008 08 19, 00:16)
Simbolinių klumpių paieškok suvenyrų parduotuvėse  4u.gif Kaune senamiestyje yra viena, kur tik medžio ir lino gaminiai  mirksiukas.gif

aciu Tau labai, kad atsiliepei, nes Tu vienintele kuri atsakei bent i viena is mano klausimu, aciu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 19 rugpjūčio 2008 - 10:40
QUOTE(Ledietė @ 2008 08 17, 10:30)
Labas rytas, merginos gal zinot kur Kaune galima nusipirkti grazu gausybes raga (ne molini) ?

Vilniaus g. 16
Originalios dovanos iš stiklo.
Atsakyti