QUOTE(Ledietė @ 2008 08 18, 13:48)
Dar klausimas: gal zinote kur galima gauti klumpes, kurias paskui eitu surakinti grandine?
Simbolinių klumpių paieškok suvenyrų parduotuvėse
Kaune senamiestyje yra viena, kur tik medžio ir lino gaminiai
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 08 18, 21:25)
sveikutes,
- na ir produktyvus buvo savaitgalis. Svociutes tiesiog saunuoles
noreciau paprasyti, kad be savo geru ispudziu, pasidalintumete ir nuomone kada ka geriau daryti ir pan. man labai baisu, kad nenusistaysiu gero laiko, arba nespes kas pavalgyt, arba ne visi bus susirinke prie stalo, gal per greitai viskas, gal per ilgai
kaip man baisu brrr, kita sestadieni mus su mb debiutas
- Dar klausimas, gal galit papasakot kur, kokioj pusej, kas turi stovet, turiu omenyje jaunuosius, pirslius, poras: cmb, baznycioj, sedet prie stalo, kokioj pusej gelytes, kada persegt, mane tokie dalykai i kapus nyvarys, nieko nezinau aoie tai
- mes labai daug atrakcijų neiruošėm. Tiesiog apsiskaičiavom laiką, kad nebus kada
Ir neapsirikom - vestuvės buvo nedidelės, pagrinde jaunimėlis, tai visi pasišokt norėjo.
- Kur kam stovėt susakė visur prieš ceremoniją
Ir bažnyčioj, ir CMB.
Prie stalo sėda piršliai vienoj pusėj jaunųjų, į kitą poros, preišais jaunuosius tėveliai (kiekvienas priešais savo vaiką). Na ir kiti svečiai.
Apskritai, tai manau, kad susodinimu turi jaunieji pasirūpint. Juk jie savo svečius pažysta, žino ką prie ko geriau pasodint ir pan...
QUOTE(ermute @ 2008 08 18, 21:30)
jėtau, jėtau...vakar mane pakvietė...reiks svočiaut jau rugsėjo 27
ir antra diena neišlendu iš SM...dėkui, tau, Naktibalda, už išsamią ataskaitą
Beje, mane domina ir kita dalis - kiek kitos panašiai išleidžiat? nes maniškiai irgi sakė viską apmokės, ir penktadienį nori kad pasakyčiau apytikslią sumą....
Mums kainovo
+- 800 Lt . Bet, kaip ir sakiau, neruošėm TIEK daug atrakcijų
Dangaus žibintais, balandžiais, muzika, automobiliais rūpinosi jaunieji.
QUOTE(libaja @ 2008 08 18, 22:52)
Merginos, esu šoke: nutarėm su vyru išbandyt dangaus žibintą. Laukėm laukėm tamsos, nu ką, išėjom, uždegėm, tai per 20 sek. tas popierėlis nuo kapsulės nudegė ir viskas, užgeso, net nebeužsidega daugiau
Žiūrėjom žiūrėjom instrukcijoj, kad ten dar atsukt kažką reikia. Gal tas dratukes kažkaip atlaisvint
Gal kuri leidot, darėt kada? Please, labai smulkiai, galit AŽ "dlia osobo tupych" paaiškinti, atai apsišauksim ant visos Dzūkijos
Na, pačiai išpakuoti to daikto neteko, bet šiaip dega, kyla jie
Išlankstė, išpūtė (išskliedė greičiau) tą burbulą-balioną, uždėjo kapsulę, kurią ir padegė. Kapsulė jau buvo be jokių popieriukų. Bet ją ilgai reik pakaitint. Sėkmės