Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(Dovute @ 2008 08 18, 16:53)
O Jus gal Neringos vestuvese prisliavot? blush2.gif

Oi ne ne, nenoriu vardų minėti, bet jie lietuvoje negyvena mirksiukas.gif
Kur jūs šventėt?
Atsakyti
Naktibalda saunus jusu darbeliai, tikrai daug darbo ideta 4u.gif . O tortas tai is vis nerealiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Naktibalda, AŽ pilna, negaliu prisibelst blush2.gif ax.gif o labai labai norėčiau blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,
- na ir produktyvus buvo savaitgalis. Svociutes tiesiog saunuoles thumbup.gif noreciau paprasyti, kad be savo geru ispudziu, pasidalintumete ir nuomone kada ka geriau daryti ir pan. man labai baisu, kad nenusistaysiu gero laiko, arba nespes kas pavalgyt, arba ne visi bus susirinke prie stalo, gal per greitai viskas, gal per ilgai unsure.gif kaip man baisu brrr, kita sestadieni mus su mb debiutas doh.gif
- Dar klausimas, gal galit papasakot kur, kokioj pusej, kas turi stovet, turiu omenyje jaunuosius, pirslius, poras: cmb, baznycioj, sedet prie stalo, kokioj pusej gelytes, kada persegt, mane tokie dalykai i kapus nyvarys, nieko nezinau aoie tai doh.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 18, 11:09)
1. tada jaunikis dėjo pinigų į lėkštelę ir gavosi taip ,kad su nuotaka gyvens 330 metų,

2.dėl blogo oro pasižadėjimas ir prisaiką teko daryti viduje , padarėme iš žvakių takelį ir visas vidus šitos širdie buvo pilnas žvakučių tablečių, tai ten buvo apie 100žvakių,o mes skaitėme jaunųjų priesaiką vienas kitams ir tada jie po priesaikos ekspromtu puolė ant kelių ir pūtė žvakutes, kad ta priesaika jiems išsipildytų

3.paprolių gulbių ežeras visi lūžo kaip buvo smagu , neturiu čia fotkės bet sihuvau iš senų užuolaidų sijonus, o jie tik su šlipsais ir sijonai varė šokį  thumbup.gif

4. padovanojome 4 bilteus pirmyn atgal kelionei čia buvo vieiems juoko

5.reziumė muzikantai išprašė mb telefno ir pasakė, kad mes galime dirbti samdomais piršliais ir kad tokai Jackaitei tik pasislėpti prieš mus vat mano istorija

1. visur skaitau apie tuos pinigelius, ar cia siaip deti monetas, ar kazkoks fintas yra?
2. o kokia priesaika sakitet? ax.gif noreciau ir as kazka panasaus padaryti, ale zodziu graziu niekur nerandu...o tai jus skaitet uz jaunuosius?o kodel jauniesiems nedavet?
3. ar su pabroliais is anksto sutarete, kad soks, ar jau buvai ispejusi?
4. ar galima butu placiau? 4u.gif
5. tikri saunuoliai jus su vyru, sitiek darbo ideta, nu nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 18, 11:19)
labai noriu padėkoti sm visoms svočiutėms, kurios dalinosi patirtimi bei idėjomis, pagrindinis vinis buvo gmail , lenkiu galvą prieš velkom1, saigmai5. kuri padėjo pasktinę minutę apčiuopiamais darbais ir psichologine pagalba ,  4u.gif ačiū SM ,kad esi  thumbup.gif  thumbup.gif , be jūsų šventės tikrai nebūtų tokia neapsakoma  mirksiukas.gif

jėtau, jėtau...vakar mane pakvietė...reiks svočiaut jau rugsėjo 27 doh.gif ir antra diena neišlendu iš SM...dėkui, tau, Naktibalda, už išsamią ataskaitą smile.gif Beje, mane domina ir kita dalis - kiek kitos panašiai išleidžiat? nes maniškiai irgi sakė viską apmokės, ir penktadienį nori kad pasakyčiau apytikslią sumą....
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2008 08 18, 21:30)
Beje, mane domina ir kita dalis - kiek kitos panašiai išleidžiat?

tai visoms smulkmenoms ir išeina nuo 500 Lt o paskui tik fantazijos vaisius. Aišku priklauso, kiek dienų vestuvės, ko jaunoji tikisi per vestuves (na pvz +visokie fejerverkai, + balandžiai, + smuikas.... )taigi reikia poreikius susižinot ir maždaug pasiskaičiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 18, 11:19)
labai noriu padėkoti sm visoms svočiutėms, kurios dalinosi patirtimi bei idėjomis, pagrindinis vinis buvo gmail , lenkiu galvą prieš velkom1, saigmai5. kuri padėjo pasktinę minutę apčiuopiamais darbais ir psichologine pagalba ,  4u.gif ačiū SM ,kad esi  thumbup.gif  thumbup.gif , be jūsų šventės tikrai nebūtų tokia neapsakoma  mirksiukas.gif

Baika, smagu, buvo padėti mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 08 18, 21:25)

2. o kokia priesaika sakitet?  ax.gif  noreciau ir as kazka panasaus padaryti, ale zodziu graziu niekur nerandu...o tai jus skaitet uz jaunuosius?o kodel jauniesiems nedavet?

Tai, kad jaunieji ir taip emocijų pilni, o dar čia priesaiką skaityti hihihi.gif
Na, o šiaip, tai gi pasiruoši, tada gražiau skamba mirksiukas.gif Intonacija, raiškumas.

Mes 12 valandai skaitėm žodžius apie meilę. Svečiai ir jaunieji buvo sužavėti. tuo pačiu tai ir jauniesiems staigmena. Po žodžių šampanas ir širdis su žvakutėm už jų amžiną meilę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 08 18, 21:55)
tai visoms smulkmenoms ir išeina nuo 500 Lt o paskui tik fantazijos vaisius. Aišku priklauso, kiek dienų vestuvės, ko jaunoji tikisi per vestuves (na pvz +visokie fejerverkai, + balandžiai, + smuikas.... )taigi reikia poreikius susižinot ir maždaug pasiskaičiuosi mirksiukas.gif

vestuvės dvi dienas, bet mes tokiam kaimely, kur ir norint smuikų nerasi smile.gif fejerverkai ir visa kita taip pat manau problematiška.......... tai plius minus apie 500....
Atsakyti
1. visur skaitau apie tuos pinigelius, ar cia siaip deti monetas, ar kazkoks fintas yra?
2. o kokia priesaika sakitet?  ax.gif  noreciau ir as kazka panasaus padaryti, ale zodziu graziu niekur nerandu...o tai jus skaitet uz jaunuosius?o kodel jauniesiems nedavet?
3. ar su pabroliais is anksto sutarete, kad soks, ar jau buvai ispejusi?
4. ar galima butu placiau?  4u.gif
5. tikri saunuoliai jus su vyru, sitiek darbo ideta, nu nerealu  thumbup.gif

čia viskas iš sm lobyno ax.gif
1. na čia reikia dėti pinigėlius į lėkštutę paskui sakai va tiek metų gyvensit kartu
2.radau smeme nieko naujo nesugalvojau, truputį pakeičiau, truputį iškirpau ir viskas mirksiukas.gif
3.ne nebuvau ir džiaugiuosi, nes šoko po 12 tai kondicija konkreti ir jiem patiems samgumo pilnos kelnės buvo, jau nekalbu apie svečius bisas buvo konkretus thumbup.gif
4.kaip plačiai klauskit g.gif
5. ačiū, dirbom daug, bet ir atgal gavom tiek gerų emocijų, kad mums viskas atsipirko biggrin.gif
Atsakyti
penktadienį nori kad pasakyčiau apytikslią sumą....
prašyk 1000, surink čekius, kiek liks atiduosi. Aš taip darau.
QUOTE(saigma5 @ 2008 08 18, 22:08)
Tai, kad jaunieji ir taip emocijų pilni, o dar čia priesaiką skaityti hihihi.gif
Na, o šiaip, tai gi pasiruoši, tada gražiau skamba mirksiukas.gif  Intonacija, raiškumas.

O maniškiai patys skaitys. Tokius žodžius radau. taip gražiai įrėminau... rolleyes.gif Po šeštadienio pasidalinsiu.
QUOTE(ermute @ 2008 08 18, 22:16)
vestuvės dvi dienas, bet mes tokiam kaimely, kur ir norint smuikų nerasi smile.gif fejerverkai ir visa kita taip pat manau problematiška.......... tai plius minus apie 500....

Su fejerverkais tai ir taip problematiška: mūsų sodybos šeimininkas sakė, kad tai turi būti suderinta su policija, nes vieną kartą, pas jį buvo per vestuves fejerverkai, tai po to žmogas baudą gavo. Apsireiškė mentai vidurnaktį hihihi.gif

Merginos, esu šoke: nutarėm su vyru išbandyt dangaus žibintą. Laukėm laukėm tamsos, nu ką, išėjom, uždegėm, tai per 20 sek. tas popierėlis nuo kapsulės nudegė ir viskas, užgeso, net nebeužsidega daugiau blink.gif blink.gif blink.gif Žiūrėjom žiūrėjom instrukcijoj, kad ten dar atsukt kažką reikia. Gal tas dratukes kažkaip atlaisvint g.gif Gal kuri leidot, darėt kada? Please, labai smulkiai, galit AŽ "dlia osobo tupych" paaiškinti, atai apsišauksim ant visos Dzūkijos blink.gif
Atsakyti
Libaja, skyrelyje "Paslaugos ir pirkiniai vestuvėms" yra tema apie zibintus, feerverkus ir t.t. Ten rase keletas merginu, kad viskas ciki piki, ir problemu nebuna, beveik paciam gale temos. Gal pabandyk parasyk joms, jei turi patirties patars, ka ne taip darete 4u.gif

Kas liecia feerverkus, zinokit ir kaime ju galima uzsakyti. Bent jau zinau, kad vieni pazistami uzsakinejo is Vilniaus zmogu, kuris atvaziavo su feervekrais, papiskino ir isvaziavo, tik ten gal rimtesnius uzsakinejo. O beto galima pavaziuoti kur i didesni miesta ir patiems nusipirkti, aisku ne super prabangiu, bet ir tai smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 08 18, 13:48)
Dar klausimas: gal zinote kur galima gauti klumpes, kurias paskui eitu surakinti grandine?

Simbolinių klumpių paieškok suvenyrų parduotuvėse 4u.gif Kaune senamiestyje yra viena, kur tik medžio ir lino gaminiai mirksiukas.gif

sveikutes,
- na ir produktyvus buvo savaitgalis. Svociutes tiesiog saunuoles  thumbup.gif  noreciau paprasyti, kad be savo geru ispudziu, pasidalintumete ir nuomone kada ka geriau daryti ir pan. man labai baisu, kad nenusistaysiu gero laiko, arba nespes kas pavalgyt, arba ne visi bus susirinke prie stalo, gal per greitai viskas, gal per ilgai  unsure.gif kaip man baisu brrr, kita sestadieni mus su mb debiutas  doh.gif
- Dar klausimas, gal galit papasakot kur, kokioj pusej, kas turi stovet, turiu omenyje jaunuosius, pirslius, poras: cmb, baznycioj, sedet prie stalo, kokioj pusej gelytes, kada persegt, mane tokie dalykai i kapus nyvarys, nieko nezinau aoie tai  doh.gif

- mes labai daug atrakcijų neiruošėm. Tiesiog apsiskaičiavom laiką, kad nebus kada smile.gif Ir neapsirikom - vestuvės buvo nedidelės, pagrinde jaunimėlis, tai visi pasišokt norėjo.
- Kur kam stovėt susakė visur prieš ceremoniją smile.gif Ir bažnyčioj, ir CMB.
Prie stalo sėda piršliai vienoj pusėj jaunųjų, į kitą poros, preišais jaunuosius tėveliai (kiekvienas priešais savo vaiką). Na ir kiti svečiai.
Apskritai, tai manau, kad susodinimu turi jaunieji pasirūpint. Juk jie savo svečius pažysta, žino ką prie ko geriau pasodint ir pan...

jėtau, jėtau...vakar mane pakvietė...reiks svočiaut jau rugsėjo 27 doh.gif  ir antra diena neišlendu iš SM...dėkui, tau, Naktibalda, už išsamią ataskaitą smile.gif Beje, mane domina ir kita dalis - kiek kitos panašiai išleidžiat? nes maniškiai irgi sakė viską apmokės, ir penktadienį nori kad pasakyčiau apytikslią sumą....

Mums kainovo +- 800 Lt . Bet, kaip ir sakiau, neruošėm TIEK daug atrakcijų smile.gif Dangaus žibintais, balandžiais, muzika, automobiliais rūpinosi jaunieji.

QUOTE(libaja @ 2008 08 18, 22:52)
Merginos, esu šoke: nutarėm su vyru išbandyt dangaus žibintą. Laukėm laukėm tamsos, nu ką, išėjom, uždegėm, tai per 20 sek. tas popierėlis nuo kapsulės nudegė ir viskas, užgeso, net nebeužsidega daugiau  blink.gif  blink.gif  blink.gif Žiūrėjom žiūrėjom instrukcijoj, kad ten dar atsukt kažką reikia. Gal tas dratukes kažkaip atlaisvint  g.gif  Gal kuri leidot, darėt kada? Please, labai smulkiai, galit AŽ "dlia osobo tupych" paaiškinti, atai apsišauksim ant visos Dzūkijos  blink.gif

Na, pačiai išpakuoti to daikto neteko, bet šiaip dega, kyla jie unsure.gif Išlankstė, išpūtė (išskliedė greičiau) tą burbulą-balioną, uždėjo kapsulę, kurią ir padegė. Kapsulė jau buvo be jokių popieriukų. Bet ją ilgai reik pakaitint. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivorykste:): 18 rugpjūčio 2008 - 23:21