Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

labai noriu padėkoti sm visoms svočiutėms, kurios dalinosi patirtimi bei idėjomis, pagrindinis vinis buvo gmail , lenkiu galvą prieš velkom1, saigmai5. kuri padėjo pasktinę minutę apčiuopiamais darbais ir psichologine pagalba , 4u.gif ačiū SM ,kad esi thumbup.gif thumbup.gif , be jūsų šventės tikrai nebūtų tokia neapsakoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Naktibalda - lenkiu pražilusią nuo rūpesčių galvą už išsamų fotoreportažą. Šaunuolė.
Atsakyti
Naktibalda, o ka darete su sia sirdimi?user posted image
Sveikinu, kad taip graziai pasirodete 4u.gif
Tamsta o Jus darbstuolyte smile.gif tiek graziu dalykeliu prisiuvote, ptilipdete thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 18 rugpjūčio 2008 - 11:31
QUOTE(Ledietė @ 2008 08 18, 12:30)
Naktibalda, o ka darete su sia sirdimi?user posted image
Sveikinu, kad taip graziai pasirodete 4u.gif
Tamsta o Jus darbstuolyte smile.gif  tiek graziu dalykeliu prisiuvote, ptilipdete  thumbup.gif

atrodo kad rašiau g.gif , bet čia darėme takelį iš žvakių iki šitos širdies ir viduje buvo daug žvakių apie 100 , ir skaitėme meilės priesaiką vienas kitam, kur esmė buvo, kad mūsų lūpomis skambėjo priesaika jaunųjų vienas kitam mirksiukas.gif , visi svečiai sėdėjo irgalima buvo išgirsti musę skerndant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 18, 12:33)
atrodo kad rašiau  g.gif , bet čia darėme takelį iš žvakių iki šitos širdies ir viduje buvo daug žvakių apie 100 , ir skaitėme meilės priesaiką vienas kitam, kur esmė buvo, kad mūsų lūpomis skambėjo priesaika jaunųjų vienas kitam  mirksiukas.gif , visi svečiai sėdėjo irgalima buvo išgirsti musę skerndant  mirksiukas.gif

Aga sakei blush2.gif ne taip supratau is pradziu. Labai grazi sirdis thumbup.gif
Atsakyti
Naktibalda as be zodziu super pasiruosete... drinks_cheers.gif Man liko dvi savaites. Gryzom vakar is pajurio, daug visokiausiu graziu dalykeliu prisipirkau.
Atsakyti
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 08 18, 13:17)
Naktibalda as be zodziu super pasiruosete... drinks_cheers.gif Man liko dvi savaites. Gryzom vakar is pajurio, daug visokiausiu graziu dalykeliu prisipirkau.

Kaip jums merginos smagu, kad jau viska perkates. As sedziu uz juru mariu ir tik svajoju kaip viskas atrodys.

Jau klausiau karta, bet dar pasiklausiu - gal zinot kur Kaune galima nupirkti grazu gausybes raga (ne molini)?
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 18, 10:09)

reziumė muzikantai išprašė mb telefno ir pasakė, kad mes galime dirbti samdomais piršliais ir kad tokai Jackaitei tik pasislėpti prieš mus vat mano istorija

Papildyta:
svečių liaupsės buvo neišmatuojamos, o ir eilė susidarė , kurie nkvies mus piršliauti  doh.gif , va taip vat  biggrin.gif

Nerealu, šaunuolė Naktibalda thumbup.gif . Didžiausia tau pagarba notworthy.gif . Jaunieji turėtų tau rankas kojas išbučiuoti už tokį puikų darbą. Ir iš kur tiek sugebėjimų. Kaip viskas gražu ok.gif karsta.gif
Atsakyti
Dar klausimas: gal zinote kur galima gauti klumpes, kurias paskui eitu surakinti grandine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 18 rugpjūčio 2008 - 12:48
QUOTE(Gaurė @ 2008 08 18, 13:45)
Nerealu, šaunuolė Naktibalda  thumbup.gif . Didžiausia tau pagarba notworthy.gif  . Jaunieji turėtų tau rankas kojas išbučiuoti už tokį puikų darbą. Ir iš kur tiek sugebėjimų. Kaip viskas gražu  ok.gif  karsta.gif

kadangi dauk ką darėme patys mums viskas užkainavo apie 500lt , nors buvom sutarę, kad jie apmokės, bet pagalvojom, kad tiek net gėda prašyti, o iš visos širdies mūsų dovana jauniesiems gavosi, bet užtai kiek naktų prasėdėta kiek darbo įdėta, kiek mb privargo su tech darbais , tikrai dirbom abu išsijuosę blush2.gif , o fainiausiai, kad buvo įvertinti auksčiausiais balais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 08 18, 13:48)
Dar klausimas: gal zinote kur galima gauti klumpes, kurias paskui eitu surakinti grandine?

aš nusilipdžiau pati, nes niekur taip ir negalėjau surast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 08 18, 14:00)
aš nusilipdžiau pati, nes niekur taip ir negalėjau surast mirksiukas.gif

Dabar bandziau ieskoti internete staliaus kokio, kuris daro pagal uzsakymus ivairiausius darbelius, bet nerandu verysad.gif As noriu uzsakyti mazas klumpeles (simbolines), jas sukabinti grandine ir surakinti. O sirdeliu nerakinsim, nepanciosim grandinem, o prisegti duosim angeliukui ant skirtingu ranku, kad saugotu.
Va tokiam angeliukui (jo dydis berods 15cm.)
user posted image
O sirdeles butu kazkas tokio, tik didesnes ir po viena.
user posted image

Pasakykit merginos savo nuomone apie mano si sumanyma. Ar nebus nesamone, kad neliepsim surakinsim tradicizkai sirdeliu spynele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 18 rugpjūčio 2008 - 13:13