Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(ingina @ 2008 08 14, 11:35)
pagal scenariju tai tik jaunuju padekos ir apdovanojimai, dar keletas zaidimu sveciams. tiesa, dar viena is tavo ideju, fleshi, pavardes konservavimas. tik gal nekonservuosim, o darysim su ta lelyte, kaip kazkuri SM-iete cia rase  smile.gif tai manau, kad ir ta spec. dovana tiktu smile.gif na, i tema butu  ax.gif
galvojau dar daryti ta loterija, bet kazkaip man ilgai ir gan nuobodziai atrodo sitas reikalas. na, ten kur Cif valikliai ir pan. laimimi. po vieno apdovanojimo sveciai iskart viska supras ir tik lauks savo eiles... tai net nzn, dar pasitarsiu su pirsleliu  smile.gif

Baika, kad supras.As laukiau savo "talonelio"eiles, nes idomu buvo ka duos.O kad skalbimo masinos nedovanosit tai manau ,kad ir taip sveciam aisku.Man tai visai linksmai ta loterija atrodo.As darysiu antra diena kartu su spaudos kioskeliu. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(convict @ 2008 08 15, 11:00)
Sveikos,

Kodėl? sad.gif parašyk vėl mirksiukas.gif
Mano vyras ir taip žadą daryt, jam taip atrodo patogiau, man atrodo patogiau susekta rolleyes.gif

ne nerašysiu vakar buvo baisia liūdna ir negera, būčiau įnešusi labai ne kiokios nuotaikos į temą verysad.gif

ar turit kas problemų sprendimą nu nerandu niekur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 15, 11:45)
1. ne nerašysiu vakar buvo baisia liūdna ir negera, būčiau įnešusi labai ne kiokios nuotaikos į temą  verysad.gif
2. ar turit kas problemų sprendimą nu nerandu niekur  verysad.gif

1. Kas čia dabar depresija puolą?
2. Aš apie šitą dalyką nesenai sužinojau tai nei domėjausi nei dariau, tad neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės,
atidirbau jau praeitą savaitgalį, tik niekaip prie kompo nepriėjau, nes per tuos pasiruošimus - kiti darbai apleisti buvo blush2.gif
Tai va keletas pastebėjimų - gal kam padės....
Pirmiausia tai neįsiklausiau kai kitos čia rašė, kad antrai dienai ruoštis kuo minimaliausiai, atrodo o jei pritrūksi ko.........Tai va, iš ten daug ko nespėjau , liko porą daiktelių nepanaudota, tai pirmadienį vakare jauniesiems atidaviau, vistiek jiems buvo skirta.
O šiaip bijoti tikrai nėra ko, laisvai galėčiau pakartoti, žinoma, jau kai ką pakeisčiau...
Buvo smagu, liko laiko ir pašokti.
Labai gražiai buvau pasipuošusi savo krepšą, kur laikiau saldainius - nusipirkau dirbtinių rugiagėlių (nes mano suknia buvo mėlyna),tai apsikaišiau.
Didelį įspūdį visiems padarė stalo išsipirkimas, saldainių virvės su ant galo pririštais mažais buteliukais, ir raštas apgavikams.
Išleidžaint miegoti jaunuosius vietoj rūbelių - spec užkanda, irgi patiko.O poroms - pamergei po rožę, kur viduj stringai, o pabroliukams po atšvaitą rausvą meškiuką, tai buvo juoko, kol išlupo tuos stringus thumbup.gif
Jaunajai vietoj skarelės po nuometo nuėmimo uždėjau tokią rausvą skrybėlę, jaunajam irgi skrybėlę ir dar pypkę įdaviau - kad nebūtų visai jau tradiciška.

Kol kas tiek, jei dar ką prisiminsiu -parašysiu
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau prie jūsų prisijungti blush2.gif . Busiu piršlienė rugsėjo 20 d. Pradedu po ruoštis, tikiuosi laiko man užteks. Nes vienas mažas pilietis vis kažkaip neleidžia. Pas draugę nuotraukuose mačiau seremoniją su spalvotais kaspinais. Kiekviena spalva kažką reiškia. Gal kas turite žodžius? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės svočiukės,

Aš spausdinuosi paskutinį scenarijų muzikantam ir einu miegot, ai tiesa dar nomeda davyniot reik doh.gif ir tada tikrai einu miegot. Ką tik gryžom iš šventimo vietos, padėjom jauniesiems pasipuošt salą, mes viską susvežėm ir t.t.

Tad geros iškalbos rytoj, ir drąsių piršlių gausiam būriui piršliaujančiom šį šeštadienį 4u.gif
Atsakyti
aš tik dabar spausdinu paskutinius štirhus
nenoriu eiti miegoti bet reikia pailsėti doh.gif , iš vis nenoriu eiti niekur, praneša lietų šlykštų orą nfk man reikėjo sutikti, sėdėčiau šiltai su vaikais namie verysad.gif , na bet gal bus viskas gerai ot sakyčiau optimizmu netrykštu bet mėginsim laužti ką nors biggrin.gif , grįšiu papasakosiu mirksiukas.gif , ir kitoms kurios dirba šiandien palinkėsiu daug gerų emocijų , smailaus liežuvio ir geros dienos rolleyes.gif (sau to paties)
Atsakyti
dabar jau einu gal kiek pamiegosiu biggrin.gif , doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, merginos, gal kuri turi pirslio kaip ir toki testamenta, nes vestuviu tik viena diena blush2.gif ir noretusi, kad mano vyrelis jau po dvylikos butu tik sveciu, gal kuri ka gero turit tokio,kad galeciau perskaityti kaip pirslio palikima, nes jo tai nieks vistiek nekars bigsmile.gif o idomu butu jauciu visiems paklausyti butu mirksiukas.gif o vestuves jau 08.22 doh.gif o as nieko nerandu verysad.gif Buciau labai dekinda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sala1967: 16 rugpjūčio 2008 - 18:28
QUOTE(Sala1967 @ 2008 08 16, 18:27)
Sveikutes, merginos, gal kuri turi pirslio kaip ir toki testamenta, nes vestuviu tik viena diena  blush2.gif ir noretusi, kad mano vyrelis jau po dvylikos butu tik sveciu, gal kuri ka gero turit tokio,kad galeciau perskaityti kaip pirslio palikima, nes jo tai nieks vistiek nekars  bigsmile.gif o idomu butu jauciu visiems paklausyti butu  mirksiukas.gif o vestuves jau 08.22  doh.gif  o as nieko nerandu  verysad.gif Buciau labai dekinda  drinks_cheers.gif

TESTAMENTAS
Piršlys gali būti apsirengęs juokingai, pvz.: gėlėti iki kelių šortai ar panašiai. Skaito testamentą, kuris yra surašytas ant tokio didelio popieriaus, sukto, kaip kad tapetai būna.

Čia ne jums ir ne tau ( rodo į budelius )
Jeigu jau mano gyvenimas kabo ant plauko ir mane jauną, gražų mirti pasmerkėte, tai leiskite bent jau testamentą perskaityti ir tinkamai savo turtą paskirstyti.
Esu dar jaunas, nepatyręs, nei vienai mergai kailio nenudyręs, o ant galo mirtį baisią apturėsiu. Už ką gi mane skandinsite, žmonės mielieji? Argi nepadariau malonės? Žiūrėkit, pora kaip du balandėliai, abudu kartu gulė, abudu kartu kėlė. Pats mačiau.
Žiūrėkit kaip šviečia jaunosios skaistus veidelis.
Žiūrėkit, kaip iš po nakties jaunikiui greit ūsai želia.
Tai vaisius mano gero darbo.
Bet jei jau lemta mane nuskandinti, tai leiskite nors daiktus savus paskirti.
Dvi pypkes, beržines, skiriu būsimiems vaikučiams, vietoj žindukų.
Avino kapšą, pilną tabokos, skiriu pabroliams, kuriems dar ūsai neželia.
O vieną daiktą, vardu neminėtą, skiriu pamergėlėms, našlėms, tegul jis joms per amžius ūpą kelią.
Tiem, kas beplaukiai, palieku plaukus bagotus, ten kur praplikę, kad gražiai apklotų.
Nosį brangiausią palieku gaisrinės komandai, tegul vietoj sirenos išbando.
Prašau garbingai mane palaidoti, dešromis, paltimis apkloti, puslitrį retkarčiais pakeisti, alaus bačką atvolioti.
Bet prieš prigirdant, dar pagalvokit, be piršlio svietas pasibaigs, žinokit
Bet jei jau skandinsite, tai greičiau skandinkite.
Sudie, jaunieji, sudie sveteliai,sudie mano brangiausia žmonele, sudie pasauli toks neteisingas.
Gerai gyvenkite, naktį netingėkite, bent vienam mano vardą įdėkite.
Palieku pasaulį, baisiai baisiai šventą, tam ir surašytas mano testamentas.
Įkrenta į vandenį. Jaunoji atneša lininį rankšluostį.

Jei pazystate visus svecius, tai galite ivardyti vardais, kam, ka paliekate.

Tik dar nežinau, ar skaitant reikia dovanot tuos daiktus, nelabai ir sugalvoju, ką dovanot... Gal turit kokių minčių?
Atsakyti
Laba naktis Merginos,
na pagaliau pasivijau Jus . Buvau i Lietuva islekusi, tai praeita tema teko skaityti nuo 28psl. ir sia isstudijuoti. Na, bet buvo verta.
Dideliausi sveikinimai visoms jau atidirbusioms, Jus superines! Lauksiu ispudziu is si savaitgali dirbusiu.
Merginos Jus rasot, kad Jums vidurius suka, nes liko iki sventes dvi, viena savaite. O man liko metai beveik ir skaitant Jusu pasakojimus po pilva gyvates slaiuzioja. Ir turbut sliauzios kol neturesiu visko susipirkusi ir scenarijaus pasidariusi iki galo. Na tiesa sakant dar net nepradejau jo daryti, gal del to ir pergyvenu labiausiai.
Atsakyti
Labas rytas visoms.As kazkur skaiciau GANDRUI telegra nuo jaunuju ir atsakyma nuo GANDRO.Gal kas turit,bukit malonio pagelbekit.Man jau teks prakaituoti 22,o dar labai daug rupesciu.Ir dar problemu kyla.Atsisake dvi pamerges is jaunojo puse.tai liko tik dvi verysad.gif .Nuotaika-nekokia.Aciu uz pagalba.
Atsakyti