QUOTE(Sala1967 @ 2008 08 16, 18:27)
Sveikutes, merginos, gal kuri turi pirslio kaip ir toki testamenta, nes vestuviu tik viena diena
ir noretusi, kad mano vyrelis jau po dvylikos butu tik sveciu, gal kuri ka gero turit tokio,kad galeciau perskaityti kaip pirslio palikima, nes jo tai nieks vistiek nekars
o idomu butu jauciu visiems paklausyti butu
o vestuves jau 08.22
o as nieko nerandu
Buciau labai dekinda
TESTAMENTAS
Piršlys gali būti apsirengęs juokingai, pvz.: gėlėti iki kelių šortai ar panašiai. Skaito testamentą, kuris yra surašytas ant tokio didelio popieriaus, sukto, kaip kad tapetai būna.
Čia ne jums ir ne tau ( rodo į budelius )
Jeigu jau mano gyvenimas kabo ant plauko ir mane jauną, gražų mirti pasmerkėte, tai leiskite bent jau testamentą perskaityti ir tinkamai savo turtą paskirstyti.
Esu dar jaunas, nepatyręs, nei vienai mergai kailio nenudyręs, o ant galo mirtį baisią apturėsiu. Už ką gi mane skandinsite, žmonės mielieji? Argi nepadariau malonės? Žiūrėkit, pora kaip du balandėliai, abudu kartu gulė, abudu kartu kėlė. Pats mačiau.
Žiūrėkit kaip šviečia jaunosios skaistus veidelis.
Žiūrėkit, kaip iš po nakties jaunikiui greit ūsai želia.
Tai vaisius mano gero darbo.
Bet jei jau lemta mane nuskandinti, tai leiskite nors daiktus savus paskirti.
Dvi pypkes, beržines, skiriu būsimiems vaikučiams, vietoj žindukų.
Avino kapšą, pilną tabokos, skiriu pabroliams, kuriems dar ūsai neželia.
O vieną daiktą, vardu neminėtą, skiriu pamergėlėms, našlėms, tegul jis joms per amžius ūpą kelią.
Tiem, kas beplaukiai, palieku plaukus bagotus, ten kur praplikę, kad gražiai apklotų.
Nosį brangiausią palieku gaisrinės komandai, tegul vietoj sirenos išbando.
Prašau garbingai mane palaidoti, dešromis, paltimis apkloti, puslitrį retkarčiais pakeisti, alaus bačką atvolioti.
Bet prieš prigirdant, dar pagalvokit, be piršlio svietas pasibaigs, žinokit
Bet jei jau skandinsite, tai greičiau skandinkite.
Sudie, jaunieji, sudie sveteliai,sudie mano brangiausia žmonele, sudie pasauli toks neteisingas.
Gerai gyvenkite, naktį netingėkite, bent vienam mano vardą įdėkite.
Palieku pasaulį, baisiai baisiai šventą, tam ir surašytas mano testamentas.
Įkrenta į vandenį. Jaunoji atneša lininį rankšluostį.
Jei pazystate visus svecius, tai galite ivardyti vardais, kam, ka paliekate.
Tik dar nežinau, ar skaitant reikia dovanot tuos daiktus, nelabai ir sugalvoju, ką dovanot... Gal turit kokių minčių?