Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

QUOTE(convict @ 2008 08 14, 11:13)
Ot būtent tam. Įsiskaityk pirmą. O gmailas visai kita respublika. Čia perspėjimas tom, kurios tik įkišą nosį, parašo savo meilą ir jūs man visos susiūskit.
Papildyta:

unsure.gif kažin gal likau nesuprasta g.gif biggrin.gif , grįžau iš reiso tai nagai ragai sutvarkyti, reiks baiginėti likusius darbukus , ir šeštadienį pasikaustyti morališkai ir papus į priekį , galvą aukštyn, pasigaląsti liežuvį ir pirmyn , dėl pinigų kiek išleidom tai mums daug, bet pažiūrėjus jūsų sąmatą tai mes mizerį išleidom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 14, 12:47)
unsure.gif kažin gal likau nesuprasta  g.gif  biggrin.gif , grįžau iš reiso tai nagai ragai sutvarkyti, reiks baiginėti likusius darbukus , ir šeštadienį pasikaustyti morališkai ir papus į priekį , galvą aukštyn, pasigaląsti liežuvį ir pirmyn , dėl pinigų kiek išleidom tai mums daug, bet pažiūrėjus jūsų sąmatą tai mes mizerį išleidom  blush2.gif

O mano debiutas jau rytoj blink.gif Labai stengiuosi nepanikuot, bet kažkas viduj jau kirba.
Šiandien apturėjau gerą atrakciją iš kolegų surinkdama visus baltus centus biggrin.gif Visi buvo užsivedę. Pririnkau puse puslitrinio stiklainiuko thumbup.gif Kaip pagalvoji taigi galima nueit ir pakeist, bet tai visai kas kita. Daug dūšios įdėjau į viską, tikiuosi, kad nenuvilsiu savo jaunųjų.
...O nagus man kad šiandien nudažė, tai laukiu nesulaukiu, kada grįšiu ir nusivalysiu doh.gif Po mano paaiškinimo apie raudoną suknelę, juodus papuošalus ir nugesinto aukso dekorą ant suknelės, nagai buvo nudažyti raudonai su geltonom gėlytėm ir žaliais lapukais. Nu toč kaip rusiška matrioška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2008 08 14, 15:18)
O mano debiutas jau rytoj blink.gif Labai stengiuosi nepanikuot, bet kažkas viduj jau kirba.
Šiandien apturėjau gerą atrakciją iš kolegų surinkdama visus baltus centus biggrin.gif  Visi buvo užsivedę. Pririnkau puse puslitrinio stiklainiuko thumbup.gif  Kaip pagalvoji taigi galima nueit ir pakeist, bet tai visai kas kita. Daug dūšios įdėjau į viską, tikiuosi, kad nenuvilsiu savo jaunųjų.
...O nagus man kad šiandien nudažė, tai laukiu nesulaukiu, kada grįšiu ir nusivalysiu doh.gif Po mano paaiškinimo apie raudoną suknelę, juodus papuošalus ir nugesinto aukso dekorą ant suknelės, nagai buvo nudažyti raudonai su geltonom gėlytėm ir žaliais lapukais. Nu toč kaip rusiška matrioška doh.gif

o siaube blink.gif , tai liksi nelakuotais nagais g.gif , aš tai nusikirpua trumpai nes buvo keli įskilę ir prancūzišku pavariau, sakau bus gerai rolleyes.gif , mes su mn irgi daug laiko ir triūso įdėjom , bet kažkaip bijau ,kad galim likti nesupratsi doh.gif , arba gali sakyti kam to reikėjo doh.gif , matyt depresuha užpuplė, kiek žinau šį savaitgalį mūsų daug debiutuoja rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovute @ 2008 08 14, 07:19)
Turiu prasymeli blush2.gif gal galetum ir man atsiust pasizadejimus blush2.gif kai laikas spadzia nelabai kas galvojasi blink.gif
dovilep_manukian@yahoo.com 4u.gif is anksto aciu.

išsiunčiau 4u.gif mirksiukas.gif

o niekas neturit problemų sprendimo žaidimo g.gif , nes pati tikrai nebesugalvosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 14 rugpjūčio 2008 - 14:24
dar klausimelis labiau patyrusions svociutems 4u.gif
kaipgi reikia visur suspeti? nejau tikrai viska pacios darote? pvz., papuosti jaunuju miegamaji, isdelioti ir uzdegti zvakutes 24 val. isejimui i lauka ir t.t. juk as negaliu buti dviejose vietose vienu metu g.gif gal kieno nors prasote paslaugos? bet kur tu rasi blaiva zmogu 23 val doh.gif o pati su tom zvakutem nespesiu, nes planuoju iskart po seimos zidinio i lauka... o jeigu pries, tai per valanda man ten ir isdegs ir visi spes pamatyt... schmoll.gif

kaip jus darote?
Atsakyti
niu brangiosios, norejau palinketi sekmes si savaitgali, as jau susikroviau maisiukus ir varom i Ignalinos krasta kur teks startuoti ax.gif ui jau kaip bijau,toks nerimas,gal ka pamirsau, o gal per mazai pasiruosiau ir .t.t.t dabar man sukas galvoje g.gif
sekmes visoms!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jus visos saunuoles!!!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimadr @ 2008 08 14, 17:07)
niu brangiosios, norejau palinketi sekmes si savaitgali, as jau susikroviau maisiukus ir varom i Ignalinos krasta kur teks startuoti  ax.gif  ui jau kaip bijau,toks nerimas,gal ka pamirsau, o gal per mazai pasiruosiau ir .t.t.t dabar man sukas galvoje g.gif
sekmes visoms!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jus visos saunuoles!!!!!!!!!!!! wub.gif

Dideliausios sėkmės, manęs tie maišiukai kitą savaitgalį laukia, tik gaila, kad dar nesudėti. Aš suku galvą, kaip nepasimesti tarp tų maišiukų ir daiktų. Negi viską reiks po stalu susikišti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif O paskui piršlienė tik kuičiasi, kuičiasi po stalu... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 14 rugpjūčio 2008 - 18:58
QUOTE(tsima @ 2008 08 14, 19:57)
Dideliausios sėkmės, manęs tie maišiukai kitą savaitgalį laukia, tik gaila, kad dar nesudėti. Aš suku galvą, kaip nepasimesti tarp tų maišiukų ir daiktų. Negi viską reiks po stalu susikišti? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O paskui piršlienė  tik kuičiasi, kuičiasi po stalu... blink.gif  blink.gif  blink.gif

Man irgi kitą savaitgalį rolleyes.gif

aš tai galvoju, kad kiekvienam užsėdimui vis kitus daiktus atsinešiu. Juk negi visas pertraukas šoksi? Aišku, kad turėsi laiko ir susitvarkyti.
Atsakyti
verysad.gif ištryniau ką buvau parašiusi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 14 rugpjūčio 2008 - 21:59
QUOTE(ingina @ 2008 08 14, 17:53)
kaipgi reikia visur suspeti? nejau tikrai viska pacios darote?

Va man ir pasistojo šitokis klausimas: o tai kam reikalingos pamergės ir pabroliai? "Ant nuotraukų" pastovėt? mad.gif Maniškiai vieni siuvo, kiti meistravo, treti maketavo, dar kiti buvo atsakingi už tinkamą atrakcijos paruošimą 12 val.
Svarbiausia- gerai vadovauti didis.gif laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip miegojosi šiandieninėms svočiutėms. Man net šiurpas ima, kai pagalvoju apie kitą savaitgalį. Pas mane viskas dar tik sąrašuose, pirksiu nuo pirmadienio. Visi savaitgaliai vis kokie renginiai, trūksta laiko. Todėl mane taip ir nerimas ko gero ima...
O dėl tų daiktų - tai juk tie užsėdimai ir gaunasi kokie du, tai pagrinde viską turi ir turėti prie savęs?
Dar- vakar apsižiūrėjau senamiestį tas svečių knygas ir papkes svočioms. Patarkite, kaip patogiau, ar kad tie lapai būtų susegti ir neiškristų, ar vis dėlto tiesiog susidėti palaidai. pasirodo ten gali atnešti, kad ir paprasčiausią segtuviuką ir tau papuošia...

Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2008 08 15, 07:06)
- tai pagrinde viską turi ir turėti prie savęs?
- ar kad tie lapai būtų susegti ir neiškristų, ar vis dėlto tiesiog susidėti palaidai.

- Taip. Po stalu, dėžėse. Eilės tvarka lotuliukas.gif
- Man patogiau palaidai: padarei, kų reik ir- šast į krepšį tą lapą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš miegojau šianakt porą valandų, tai rašau dar kreivai matydama, mergvakris doh.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 14, 22:38)
verysad.gif ištryniau ką buvau parašiusi  verysad.gif

Kodėl? sad.gif parašyk vėl mirksiukas.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 15, 10:17)
- Man patogiau palaidai: padarei, kų reik ir- šast į krepšį tą lapą  mirksiukas.gif

Mano vyras ir taip žadą daryt, jam taip atrodo patogiau, man atrodo patogiau susekta rolleyes.gif
Atsakyti