Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

Vakar padarėm paskutinį apsipirkimą... Kiek visokios smulkmenėlės kainuoja tai baisu doh.gif
Radom labai gražų dalykėlį taurėm aprengt. Nuometą ir frako priekį. Labai super.

Dar galvojom padarysim juos ponu ir pone ir pirksim damos skrybėlaitę ir cilindrą. Bet kai pamatėm kiek kainuoja, tai fantazija atšoko. Užtat vakar radom jaunąjam tokią fainą baltą kepurę iš kaukių skyriaus. Vadinamą Alkaponės skrybėlę. Tai jaunąjai priderinom vasarinę dideliais brylias skrybėlaitę. Ir galės būt ala itališka pora. Bendra suma gavosi 24lt.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 14, 08:31)
tuoj gausit nuo moderatorių, tema skirta ne tam , dabar ruošiuosi itensyviai, paskui į kelsiu į gmalil paštą galėsit pasiimti kas norėsit ar gerai, dabar nelabai turiu laiko 

Ot būtent tam. Įsiskaityk pirmą. O gmailas visai kita respublika. Čia perspėjimas tom, kurios tik įkišą nosį, parašo savo meilą ir jūs man visos susiūskit.
Papildyta:
QUOTE(Mylimukas @ 2008 08 14, 10:15)
Kiek visokios smulkmenėlės kainuoja tai baisu doh.gif

Be proto daug blink.gif paskutinęs dienas kiek važiuojam pikrt visokių smulkmenų tiek 70-100lt sumokam. Tai jau nebesusigaudau kiek ir kur mokėjom. O dar priedo visi stambesni pirkiniai jau daug seniau supirkti. Kad ir pvz šeimos židinys 50lt, palinkėjimų knyga 65lt ir t.t. doh.gif o dar suknelės nuoma 400lt doh.gif brangu išeit normaliais piršliais.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2008 08 13, 17:32)
O siaip visi tie muzikantu papildomi pinigu surinkimai man labai nepatinka  schmoll.gif  Bet zinau, kad daziausiai visgi muzikantai antra vestuviu diena suorganizuoja ta lupima. Bet jau vienos dienos vestuvese tikrai manau ju nereikia  doh.gif  Zmones dovanoja kiek gali ir daugiau prievartaut nereikia. Neptinka man tie visokie aukcionai, pinigu rinkimai uz mergaite ar berniuka, bet gal cia dar nuo vestuvininku priklauso, jei visi bagoti tai gal tada ir verta, kad jie viens pries kita pasirodytu ir i nauda jauniems iseitu  bigsmile.gif

Jei dalyvaujant kokiose vestuvese prasidetu tie pinigu rinkimai doh.gif , tai tikrai visam laikui pakeisciau nuomone apie jaunuosius schmoll.gif

Nes super buna, kai kvietimuose paraso "norim pinigu", ir dar prie stalo - "vel pinigu". Kazkoks prievartavimas gaunasi blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 14, 10:13)
Ot būtent tam. Įsiskaityk pirmą. O gmailas visai kita respublika. Čia perspėjimas tom, kurios tik įkišą nosį, parašo savo meilą ir jūs man visos susiūskit.
Papildyta:
Be proto daug blink.gif  paskutinęs dienas kiek važiuojam pikrt visokių smulkmenų tiek 70-100lt sumokam. Tai jau nebesusigaudau kiek ir kur mokėjom. O dar priedo visi stambesni pirkiniai jau daug seniau supirkti. Kad ir pvz šeimos židinys 50lt, palinkėjimų knyga 65lt ir t.t. doh.gif  o dar suknelės nuoma 400lt doh.gif  brangu išeit normaliais piršliais.

Ačiū visoms, kas sureaguoja į mano klausimus, man biški baisu, jau nebelabai miegu. Convict, iš kur tu? Kur pirkai palinkėjimų knygą ir kur rast Kaune gražią papkę piršliams?
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2008 08 14, 11:39)
Ačiū visoms, kas sureaguoja į mano klausimus, man biški baisu, jau nebelabai miegu. Convict, iš kur tu? Kur pirkai palinkėjimų knygą ir kur rast Kaune gražią papkę piršliams?

Papkes pirkau vilniaus gatvei, einat nuo rotušės po kaire puse prie hansa banko bankomato. Sveičių knygą užsakiau padarė rotušės aikštei kur yra suknelių nuoma bei gelių salonas, jame ir daro mano manymų gražias labai papkes mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi pasigirsiu 4u.gif padariau sienlaikrasti, nors tai tik kaip ir dekoracija, bet juo labai didziuojuos ax.gif man jis labai patinka smile.gif labai aciu fleshi uz ideja 4u.gif dar pridejau savo ir gavosi puikus. as ne tik laikrasti padariau, bet ir sukuriau jaunuju pasaka - nuo pradziu (kam gandras atnese, kas kopustuose rado) iki dabar... smile.gif 4u.gif ir gausis kas antras lapas - vestuvinis laikrastis (tradicinis, is gmail pasto), o kitas puslapis labai jau suasmenintas - su jaunuju pasaka (zinoma, vietomis prikurta ax.gif ), ju asmeninemis foto ir pan. Be to, dar tarp tu visu lapu bus jaunuju foto - nuo vaikystes iki dabar... tai va 4u.gif

tokie mano pasiruosimo darbai. tiesa, jau sudeliojau pirmos dienos scenariju lyg ir... kaip manot, ar pirslio spec. dovanele sulauks tinkamos reakcijos antra vestuviu diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 14, 10:41)
Papkes pirkau vilniaus gatvei, einat nuo rotušės po kaire puse prie hansa banko bankomato. Sveičių knygą užsakiau padarė rotušės aikštei kur yra suknelių nuoma bei gelių salonas, jame ir daro mano manymų gražias labai papkes mirksiukas.gif

Aciū už info 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingina @ 2008 08 14, 10:55)
as irgi pasigirsiu  4u.gif  padariau sienlaikrasti, nors tai tik kaip ir dekoracija, bet juo labai didziuojuos  ax.gif  man jis labai patinka  smile.gif  labai aciu fleshi uz ideja  4u.gif  dar pridejau savo ir gavosi puikus. as ne tik laikrasti padariau, bet ir sukuriau jaunuju pasaka - nuo pradziu (kam gandras atnese, kas kopustuose rado) iki dabar...  smile.gif  4u.gif ir gausis kas antras lapas - vestuvinis laikrastis (tradicinis, is gmail pasto), o kitas puslapis labai jau suasmenintas - su jaunuju pasaka (zinoma, vietomis prikurta  ax.gif ), ju asmeninemis foto ir pan. Be to, dar tarp tu visu lapu bus jaunuju foto - nuo vaikystes iki dabar... tai va  4u.gif

tokie mano pasiruosimo darbai. tiesa, jau sudeliojau pirmos dienos scenariju lyg ir... kaip manot, ar pirslio spec. dovanele sulauks tinkamos reakcijos antra vestuviu diena?  g.gif

... o kas čia per piršlio spec.dovanėlė, turbūt kažką praleidau... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 14, 11:13)
Be proto daug blink.gif    brangu išeit normaliais piršliais.

aš norėjau sužinot, kiek tas "malonumas" kainuoja, tai specialiai skaičiavau 9ne todėl, kad jauniesiems sąskaitą pateikčiau lotuliukas.gif ) turint omeny, kad aš beveik viską gaminau pati, pradedant segtuvu, saldainiais ir kt... suma gavosi 2500 Lt, o jeigu būčiau viską pirkus doh.gif (paluginimui: pagalvėlės su jaunųjų foto, mano gamintos savikaina 17 Lt, jeigu užsakytos Copy 30x2 - 60 Lt)

QUOTE(ingina @ 2008 08 14, 11:55)
*as irgi pasigirsiu  4u.gif  padariau sienlaikrasti, nors tai tik kaip ir dekoracija, bet juo labai didziuojuos  ax.gif  man jis labai patinka 
**kaip manot, ar pirslio spec. dovanele sulauks tinkamos reakcijos antra vestuviu diena?  g.gif

* Kokia šaunuolė. 4u.gif
** priklauso nuo to, kas bus antrą dieną pagal scenarijų. mes dovanojom pirmąją dieną, baigiantis loterijai. reakcija visų buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 08 14, 13:16)
** priklauso nuo to, kas bus antrą dieną pagal scenarijų. mes dovanojom pirmąją dieną, baigiantis loterijai. reakcija visų buvo  thumbup.gif

pagal scenariju tai tik jaunuju padekos ir apdovanojimai, dar keletas zaidimu sveciams. tiesa, dar viena is tavo ideju, fleshi, pavardes konservavimas. tik gal nekonservuosim, o darysim su ta lelyte, kaip kazkuri SM-iete cia rase smile.gif tai manau, kad ir ta spec. dovana tiktu smile.gif na, i tema butu ax.gif
galvojau dar daryti ta loterija, bet kazkaip man ilgai ir gan nuobodziai atrodo sitas reikalas. na, ten kur Cif valikliai ir pan. laimimi. po vieno apdovanojimo sveciai iskart viska supras ir tik lauks savo eiles... tai net nzn, dar pasitarsiu su pirsleliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 08 14, 12:35)
pagal scenariju tai tik jaunuju padekos ir apdovanojimai, dar keletas zaidimu sveciams. tiesa, dar viena is tavo ideju, fleshi, pavardes konservavimas. tik gal nekonservuosim, o darysim su ta lelyte, kaip kazkuri SM-iete cia rase  smile.gif tai manau, kad ir ta spec. dovana tiktu smile.gif na, i tema butu  ax.gif

ax.gif konservavimas pavogtas iš SM tik pritaikytas pagal mane blush2.gif , o su ta lėlyte tai labai puiku, ypač jeigu yra brolis.
loterija tinka, jeigu nedaug žmonių, pas mus buvo apie 40, darėm per 3 kartus (su dainų intarpais) tai neprailgo, bet jeigu daugiau, tai tikrai nusibostų. O piršlio dovana prie visų apdovanojimų labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 08 14, 13:46)
ax.gif  konservavimas pavogtas iš SM tik pritaikytas pagal mane  blush2.gif , o su ta lėlyte tai labai puiku, ypač jeigu yra brolis.
loterija tinka, jeigu nedaug žmonių, pas mus buvo apie 40, darėm per 3 kartus (su dainų intarpais) tai neprailgo, bet jeigu daugiau, tai tikrai nusibostų. O piršlio dovana prie visų apdovanojimų labai tinka thumbup.gif

brolis yra - jis vienintelis, bet beda ta, kad jis ir bus pirsliu... tai kaip cia daryti? g.gif juk neduosiu pirsliui saugot??? o gal?... g.gif ar geriau teveliui iduot? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 08 14, 12:55)
brolis yra - jis vienintelis, bet beda ta, kad jis ir bus pirsliu... tai kaip cia daryti?  g.gif  juk neduosiu pirsliui saugot??? o gal?...  g.gif  ar geriau teveliui iduot? kaip manot?

aš manau, kad broliui, juk jis pavardę tęs, jeigu brolio nebūtų, tada reikėtų tėvėliui grąžint g.gif
Atsakyti