Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VII

O del svocios saldaus stalo - uzsakiau torta Bijoloj, toki linksma, tai turetu but ir skanu ir smagu tongue.gif Antra diena atvesiu i sale ax.gif
Atsakyti
O siaip visi tie muzikantu papildomi pinigu surinkimai man labai nepatinka schmoll.gif Bet zinau, kad daziausiai visgi muzikantai antra vestuviu diena suorganizuoja ta lupima. Bet jau vienos dienos vestuvese tikrai manau ju nereikia doh.gif Zmones dovanoja kiek gali ir daugiau prievartaut nereikia. Neptinka man tie visokie aukcionai, pinigu rinkimai uz mergaite ar berniuka, bet gal cia dar nuo vestuvininku priklauso, jei visi bagoti tai gal tada ir verta, kad jie viens pries kita pasirodytu ir i nauda jauniems iseitu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 13 rugpjūčio 2008 - 14:34
QUOTE(Kristask @ 2008 08 13, 13:04)
turiu klausimeli, o kas jaunajai nusega nuometa?  ir kada tai daroma antra ar pirma diena?

Man nuometą nuėminėjo antrą dieną, nes gi tada jau į moterystę stojau lotuliukas.gif mirksiukas.gif . O nuėmė vyro mama, piršlienė kažkokius žodžius sakė. paskui pati vyro mama dėdama ant pečių skarelę palinkėjo netapti tik namų šeimininkė, o skarelę priimti kaip dovaną, nes anksčiau skarelė esą buvusi moters puošmena ar kažkas pan. Bet žodžiu nepadarė ten iš manęs bobos, o taip gražiai simboliškai paožymėjo, akd jau ištekėjusi motera tapau.
Atsakyti
Kuriuo metu geriausia pagerbt jaunosios mirusios mamytės atminimą tylos minute? g.gif Manu, kad kažkada reikėtų... gal prie uždegant židinį, nes mes degsim židinį po komendantų rinkimo, taip kol kas planuoju.
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2008 08 13, 19:02)
Kuriuo metu geriausia pagerbt jaunosios mirusios mamytės atminimą tylos minute? g.gif  Manu, kad kažkada reikėtų... gal prie uždegant židinį, nes mes degsim židinį po komendantų rinkimo, taip kol kas planuoju.

man irgi klausimas is tos pacios tematikos - vaziuosm i kapus... gal kas turit, kokius zodzius, kurie tiktu ten pasakyti? na, negraudinancius zinoma smile.gif
ten bus jaunojo tevelio kapas...
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 12, 19:33)
gal kas netyčia darėte pasižadėjimus svečių jauniesiems, pagalvojau, kad svečiai dažniausiai būna labai tinginai ir nenori nieko galvoti tai kaip paprašai ko nors kad padarytų ar pasakytų tai gaunais tik laiko gaišimas, tai sakau į loterijos korteles, kurios bus popierinio torto gabaliukuose įdėti pasižadėjimų kortelę(vietoje pinigų rinkimo), kurią jie garsiai perskaitys tik niekaip nesugalvoju gal kas galit padėti  doh.gif, ir dar niekur nerandu problemų sprendimo  verysad.gif
pasižadėjimus jau vyras sugalvojo ir parnešė, bet gal kas turit problemų sprendimą  ax.gif

aš irgi darau pasižadėjimus, svečių bus 40, jau šiaip ne taip 30 sugalvojau, gal galėtum pagelbėt? ax.gif mano emeilas: ugne.pat@gmail.com būčiau labai dėkinga 4u.gif

aš jau po truputuką viską susipirkau, bet toks jausmas, kad kažko nepadariau, gal iki rugpj.23d. prisiminsiu ir nebus per vėlu doh.gif dar liko viena problemytė, neturim papkių...bandysiu ieškot, gal ką gražaus pavyks Šiauliuose rast. Tik iškilo klausimas, kokiu šriftu reiktų scenarijaus tekstą pasidaryt, kad nebūtų taip, jog nesusikaitysim g.gif
Ir dar klausimas, o saldainiams formas darote kaip? nusiskanuojat popieriuką ir apdirbat su kokia programa? ar kur nors internete galima jų rast? rolleyes.gif

Kai aš buvau vienose vestuvėse, buvo miręs jaunojo tėvukas, tylos minute pagerbė praktiškai pačioje pradžioje, tik prisistatė, perskaitė santuokos liudijimą ir paprašė pagerbti mirusįjį, o kaip geriau būtų aš neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 08 13, 20:06)
Tik iškilo klausimas, kokiu šriftu reiktų scenarijaus tekstą pasidaryt, kad nebūtų taip, jog nesusikaitysim  g.gif
Ir dar klausimas, o saldainiams formas darote kaip? nusiskanuojat popieriuką ir apdirbat su kokia programa? ar kur nors internete galima jų rast? rolleyes.gif

Scenariju deliojausi 14 sriftu, bent jau man ir vyrui tai pilnai uzteko thumbup.gif

O kas del saldainiu popiereliu, tai esu radusi SM, kad mamos cia daro juos, kai kurios net suvynioja pacios i saldainius ir atsiuncia unsure.gif Tik nezinau kaip ju kokybe rolleyes.gif As kai nemoku dirbt tom programom kur koreguot viska galima, tai pasitikiu kas savo darba ismano mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita_22: 13 rugpjūčio 2008 - 19:12
QUOTE(tsima @ 2008 08 13, 17:02)
Kuriuo metu geriausia pagerbt jaunosios mirusios mamytės atminimą tylos minute? g.gif  Manu, kad kažkada reikėtų... gal prie uždegant židinį, nes mes degsim židinį po komendantų rinkimo, taip kol kas planuoju.

manau sitas reikaliukas tiktu pacioj pradzioj, kol dar visi neisilinksmino, tiesiog kai pasakysit kur buvot, ka veiket,kad sumainyti aukso ziedeliai ir pan. .... "taip pat buvom aplankyti (gal pagerbti) (galima ir kapines paminet) jaunosios mamytes, prasom dabar visus atsistoti ir pagerbti tylos minute...".... ar kazka panasaus.
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 08 13, 20:06)
aš irgi darau pasižadėjimus, svečių bus 40, jau šiaip ne taip 30 sugalvojau, gal galėtum pagelbėt?  ax.gif  mano emeilas: ugne.pat@gmail.com  būčiau labai dėkinga  4u.gif

darėm korteles su paveiksliukais ir mėginom priderinti pažadą tai gavosi tokių juokingų truputį bet tiks manau atsiųsiu mirksiukas.gif
išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 13 rugpjūčio 2008 - 20:15
perkeliu iš kitos temos, kam aktualu spausdinti nebrangiai
QUOTE(rb051gf @ 2008 08 13, 19:19)
Maciau, kad mamytes ivairius krikstynu atributus spausdina Copy centre. mes saldainiu popierelius vakar spausdinome Spaudos idejose - sudejo du A4 formatus ant vieno lapo (viso 12 popiereliu) ir atspause ant slidaus popieriaus, vieno lapo kaina - 3 litai, sako, kad pigiau nei Copy centre, ten butu 4 lt uz ta pati kieki. Rekomenduoju vilnietems mamytems

Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2008 08 13, 19:55)
man irgi klausimas is tos pacios tematikos - vaziuosm i kapus... gal kas turit, kokius zodzius, kurie tiktu ten pasakyti? na, negraudinancius zinoma  smile.gif
ten bus jaunojo tevelio kapas...

Mano jaunieji turės aplankyti 3 kapus. Vienas bus tėčio ir brolio, kurie mirę jau seniai, o kiti du supilti šiemet, tai labai mylima brolienė ir patėvis. Kadangi visi yra vienose kapinėse, prie kapų eis tik jaunieji, pasiėmę po žvakelę ir gėlių. Nemanau, kad išvis kažkokių žodžių reikia. Tegu jie mintimis pasikalba.
O prieš kiek laiko mirusi jaunosios mama, kad ją norite prie stalo prisiminti?

O aš tai šiandien labai daug darbo padariau:
Atsispausdinau laikraštį ir susegiau, pasidariau saldainių popieriukus, ir susivyniojau (fui, koks bjaurus darbas). Tiesa, vyniojau Veliuonos šokoladukus. Pasidariau ir susikarpiau etiketes šnapsui, baigiau rengti butelį "Bibiukais". Na jau visai link pabaigos. Jau laukiu kito savaitgalio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 13 rugpjūčio 2008 - 20:42
QUOTE(tsima @ 2008 08 13, 18:02)

aš manau, kad tiktų pradžioje- pirmiausia gi perskaitomi liudijimai ir tostas už naują šeimą, o po to būna jau tostas už jaunųjų tėvelius. tuomet manau ir tiktų prisiminti ir pagerbti.
Be to ir mes važiuosim į kapines, palaidota jaunojo sesuo ir dar nei metų nėra, kai palaidotas jaunosios krikštatėvis. Tai jokių žodžių nesiruošiau, tikriausiai jaunieji eis vieni aplankyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ablydute: 13 rugpjūčio 2008 - 22:14